Cadouri de pensionare cu care vei impresiona

Cadouri de pensionare cu care vei impresiona
Sursă foto: pexels

Rezervă-ți câteva minute pentru alegerea cadoului perfect de pensionare pe care urmează să-l dăruiești. Dar, nu uita faptul că mai important decât acest moment este trăirea pe care o poți crea printr-o modalitate incredibilă. Cum?

Oferind un mesaj emoționant pe care-l poți scrie pe o placă.

Mesajul poate fi următorul: ‘’Nu uita cât de important ai fost pentru societate. Nu uita diferența prin care ai făcut-o prin acțiunile tale. Nu uita că orice moment te-a ajutat să fii persoana care ești acum.’’

Poți personaliza mesajul în propriul tău mod, dar important este ca persoana respectivă să se simtă apreciată, oricine ar fi.

Ți-am pregătit mai multe idei de cadouri, pentru mamă sau tată, colegă sau coleg, pentru un doctor pensionat, pentru un militar sau polițist pensionat, dar și pentru alte profesii. Rezevă-ți câteva minute pentru acest articol deoarece poți descoperi mai multe sugestii interesante de cadouri de pensionare.

 

De ce sa oferi cadouri la pensionare?

De ce sa oferi cadouri la pensionare

Sursă foto: pexels

A dărui înseamnă a crea și a primi emoție. A dărui înseamnă să te bucuri de surpriza de pe chipul persoanei care primește. A dărui este mai mult decât a primi. Nu știm dacă ești de acord, dar amintește-ți momentul în care ai oferit un cadou unei persoane dragi. Cum s-a simțit persoana respectivă când a primit darul? Dar tu?

Indiferent de motiv sau persoană, darul transmite emoție. O emoție pe care nu doar tu o simți, ci și persoana respectivă, cu atât mai mult când experiența sa de viață l-a ajutat să înțeleagă în timp că nu darul în sine are importanță, ci gestul. 

Experiența de viață ne ajută să înțelegem care sunt lucrurile importante. Cu atât mai mult cu cât înaintarea în vârstă atrage înțelepciune. Asta înseamnă că o persoană ajunsă la vârsta de pensionare, va fi parcurs drumul vieții, neted, cu denivelări, gropi mai mici sau mai mari și va știi să aprecieze darul primit.

Cadourile la pensionare au același scop ca și pentru alte ocazii, dar cele mai multe vor fi pentru antrenarea în tot soiul de activități în funcție de hobby-urile, pasiunile și planurile persoanei respective.

 

Ce tipuri de cadouri sa oferi la pensionare?

Ce tipuri de cadouri sa oferi la pensionare

Sursă foto: pexels

Sigur te întrebi în acest moment ‘’ce cadou se oferă la pensionare?’’. Oferă cadouri la pensionare în funcție de pasiunile și hobby-urile persoanei respective, dar și de planurile pe care aceasta le are la finalizarea perioadei active a vieții.

După ani întregi în care și-a dedicat timpul, cunoștințele și experiența societății, acum își poate dedica acest dar prețios, doar lui (ei) și familiei sale.

Un alt criteriu de care trebuie să ții cont în alegerea cadoului este relația pe care tu o ai cu persoana respectivă. Că va fi un cadou haios, distractiv, înțelept sau extravagant, depinde de relația pe care o aveți. 

Și bugetul va dicta tipul de cadou, pentru că în funcție de posibilitățile tale financiare cadoul poate fi de un anumit tip sau altul, mai generos sau unul simbolic.

 

TOP cadouri de pensionare in functie de gen

TOP cadouri de pensionare in functie de gen

Sursă foto: freepik

Nu știi ce cadou de pensionare să oferi? Sunt cadouri comune pe care le poți dărui atât femeilor, cât și bărbaților. De exemplu, poți dărui un tablou, indiferent de gen. Sau o sticlă de vin. Dar sunt cadouri pe care le poți oferi doar femeilor și cadouri destinate doar bărbaților.

Hai să-ți oferim și noi câteva daruri sub forma unor idei cu care vei surprinde persoana care va primi cadoul tău, fie tată sau mamă, partener sau parteneră, frate sau soră, prieten sau prietenă.

 

Idei cadouri de pensionare barbati

Idei cadouri de pensionare barbati

Sursă foto: freepik

În următoarele rânduri, îți oferim câteva idei cadou de pensionare bărbați cu care îl vei surprinde. Important este să afli care sunt interesele, pasiunile și hobby-urile sale. Gândește-te că acum, se poate relaxa cu adevărat, fără stres, fără gândul că trebuie să meargă la muncă.


1. O excursie într-un loc fermecător de pe meleagurile țării.

Probabil că nu există om care să cunoască toate minunățiile țării noastre. Este cadoul perfect pentru bărbatul care adoră călătoriile. Poate fi chiar și o relaxare de câteva zile, o săptămână sau chiar o lună, dacă îți permite bugetul. Poate că ești fiul sau fiica ce dispune de posibilități financiare. Imaginează-ți ce bucurie ar fi pentru tatăl tău. Sau poate că ești un prieten înstărit. De ce nu ai oferi un asemenea gest celui mai bun prieten? De ce nu ai oferi posibilitatea creării unor amintiri fantastice?

2. Cos Cadou - SELECT BLUE (CCR5)

Conține un vin spumant demisec, perfect pentru momentele petrecute cu prietenii, dar și dulciuri fabuloase din ciocolată pe care le poate savura împreună cu soția.

Cos Cadou - SELECT BLUE (CCR5)

          Cos Cadou - SELECT BLUE (CCR5)


3. Un set de ustensile pentru prepararea cocktaikurilor

Pentru bărbatul care adoră mixurile savuroase de băuturi și căruia îi place să-și impresioneze invitații cu cele mai populare cocktaikuri din lume: margarita, cosmopolitan etc. Ce plăcut poate fi să sorbi dintr-un pahar special și să stai la taclale cu prietenii și familia!

4. Un curs de bucătar

Pentru bărbatul pasionat de gătit. Imaginează-ți ce delicii pot crea mâinile lui, delicii pentru seri captivante în care puteți viziona un film sau juca unul dintre renumitele jocuri de societate.

5. Îi place golful? Sau un alt sport?

Oferă-i un set specific de articole sau înscrie-l la un club cu o asemenea destinație. O activitate antrenantă, distractivă și sănătoasă.

6. Îi plac filmele?

Un abonament la Netflix poate fi alegerea perfectă pentru că va descoperi noutăți pe bandă, captivante și fascinante. Documentare, filme pe care le poate urmări cu maxim interes.

7. O ramă uriașă

Pe care o poți crea chiar tu, în care să adaugi fotografii din diferite perioade ale vieții, dacă ești o persoană apropiată. Este genul de cadou care provoacă nostalgie, dar care nu dă greș.

8. Un abonament la o revistă prestigioasă pe care el o adoră.

Alege o publicație românească sau chiar de altă proveniență, dacă vorbește și alte limbi. 

Care idee te atrage cel mai mult? Nu uita un detaliu important. Gestul contează mai mult decât cadoul în sine. 

 

Idei cadouri de pensionare femei

Idei cadouri de pensionare femei

Sursă foto: veectezy

Cum să alegi un cadou pentru o femeie care tocmai și-a finalizat cariera și care își dorește să se bucure de viață într-un mod plăcut, relaxant, dar și interesant, poate fi o adevărată provocare.

Iată câteva idei cadou de pensionare pentru femei din care poți alege:

1. O vacanță într-un loc exotic

Poate fi un cadou minunat pentru o femeie care tocmai s-a pensionat, pentru că oferă oportunitatea de a explora o nouă destinație, de a se relaxa și de a se bucura de timpul său liber.

2. Cos Cadou - SWEET RED

Select cu tot felul de bunătăți pentru momente dulci și intense petrecute împreună cu familia.
Cos Cadou - SWEET RED (CCR44)

          Cos Cadou - SWEET RED (CCR44)

3. Un abonament la un club de fitness sau gimnastică aerobică

Pentru femeia care tocmai s-a pensionat și vrea să își mențină sănătatea și forma fizică.

4. Un curs de arte sau de limbi străine

Pentru femeia care dorește să învețe ceva nou. Un astfel de cadou este o alegere cultă prin care îi poți oferi această oportunitate.

5. Un set de instrumente de gradină

Pentru doamna care iubește natura, florile și care vrea să simtă din plin aerul proaspăt și curat care o revigorează.

6. Un abonament la un club de citit

Pentru femeia pasionată de lectură, de plăcerea de a se cufunda în lumea creată de autorii preferați. Acesta ar include acces la o varietate de cărți noi și acces la evenimente literare.

7. O brățară personalizată

Poate fi o idee excelentă de cadou pentru o femeie, fie mamă, prietenă etc.

8. O ședință de relaxare la spa

Este o idee revigorantă pentru orice persoană, indiferent de vârstă sau etapa în care se află în viața sa.

Acestea sunt doar câteva idei. Te-ai gândit la altele?

 

Cadouri de pensionare unice in functie de cariera profesionala

Cadouri de pensionare unice in functie de cariera profesionala

Sursă foto: freepik

Oferă cele mai atrăgătoare cadouri de pensionare în funcție de cariera profesională a persoanei care tocmai și-a finalizat-o, dar care păstrează amintiri extraordinare sau poate chiar să se bucure în continuare de aceasta, desfășurând unele activități interesante.

Fie că persoana respectivă a fost un pompier mărinimos, un militar dedicat țării, un polițist căruia i-a plăcut dreptatea, un șef cu vise mărețe, un preot cu har sau un doctor care a salvat vieți, mai jos îți oferim câteva idei din care poți alege cadoul perfect.

 

Cadou de pensionare pentru un militar



Sursă foto: Etsy

Un militar dedicat patriei pe care a slujit-o va aprecia orice cadou, dar în mod special cadourile care îi amintesc de zile ușoare sau mai puțin ușoare ale carierei sale.

Iată câteva idei cadou de pensionare pentru militar:

1. Un Cos Cadou - FINE BALLANTINE’S (CCR88)

Cu delicii savuroase care îi pot îndulci orice moment. 

Cos Cadou - FINE BALLANTINE’S (CCR88)

          Cos Cadou - FINE BALLANTINE’S (CCR88)

2. O excursie la un muzeu militar sau la un monument istoric

Este un cadou cult, dar și emoționant. Cult pentru că va fi precum un izvor de informații noi, pe care poate nu le știa și emoționant, pentru că va cunoaște istoria pieselor expuse.

3. Un set de cărți sau un film despre război

Care îl vor ajuta să-și amintească experiențele și sacrificiile altor militari.

4. Fotografii ale celor mai importante clipe ale carierei sale

Există fotografii ale celor mai importante clipe ale carierei sale? Frumoase sau mai puțin frumoase, toate fac parte din aventura vieții sale. Și atunci, de ce nu ai dărui un tablou al celor mai intense trăiri și experiențe?

5. Un abonament la un club de tir

Potrivit pentru a-i oferi oportunitatea de a-și menține abilitățile și de a se distra în același timp.

6. O excursie la un parc național

Va ajuta persoana respectivă să petreacă mai mult timp în natură.

7. O busolă

Care îl poate ajuta să se orienteze în călătoriile lui, în special dacă se rătăcește. Poate fi o busolă de colecție, pentru decor.

8. Un tanc în miniatură sau o colecție dacă îți permite bugetul. 

Ce părere ai despre aceste sugestii de cadouri? Poți, de exemplu, să alegi un pachet pe care îl poți crea chiar tu. Un pachet alcătuit dintr-un coș cadou, o carte și o excursie. Poți ține cont de această sugestie sau poți combina chiar tu unele idei pentru o emoție cu adevărat intensă. 

 

Cadouri deosebite de pensionare pentru pompieri

Cadouri deosebite de pensionare pentru pompieri

Sursă foto: freepik

A salvat vieți. A trăit experiențe dureroase, dar acum este timpul să trăiască clipe minunate cu el însuși. Cu ceea ce îi place să facă. Altceva decât a fi pompier. Sau poate că vrea să continue să salveze vieți, dar într-un alt mod.

Iată ce cadou de pensionare poți oferi unui pompier:

1. Un Cos Cadou - SELECT RED (CCR1)

De culoare roșie, precum focul stins de pompierul inimos.
Cos Cadou - SELECT RED (CCR1)

          Cos Cadou - SELECT RED (CCR1)

2. O carte sau un film despre istoria pompierilor

Poate fi ocazia nemaipomenită de a-și aminti rolul pompierilor în societate și istoria meseriei.

3. Un abonament la un club de voluntariat

Este un cadou potrivit pentru a-i oferi oportunitatea de a continua servirea comunității și de a ajuta oamenii nevoiași. Este gelul de cadou pe care orice pompier îl adoră. Pentru că el și-a dedicat viața ajutorării celorlalți. Și o va face și după finalizarea carierei, pentru că va avea mai mult timp.

4. O bicicletă

Poate fi alegerea perfectă pentru menținerea sănătății și a spiritului sportiv. 

5. O pereche de adidași dacă face jogging

Poți adăuga și alte articole sportive, precum genunchiere, o sticlă de apă personalizată. 

6. O mașină de pompieri în miniatură

Pe care să o așeze pe o etajeră și care să-i amintească importanța carierei sale.

7. O carte despre pensionare

Care îl poate ajuta să depășească perioadele melancolice. Va descoperi rolul vârstei de aur, beneficiile și frumusețea acesteia.

8. Un aparat de masaj

Pe care îl poate folosi în confortul propriului cămin și care îi oferă relaxare de câte ori simte nevoia.

Poate fi dificil să alegi un cadou pentru un pompier, dar nu imposibil. Ia în calcul sugestiile pe care tocmai ți le-am făcut.

 

Cadou pensionare politist

Cadou pensionare politist

Sursă foto: Axios

Celebrarea uneia dintre cele mai importante zile din viața unui fost polițist, care tocmai a lăsat în urmă cine știe câți oameni salvați, infractori prinși, cauze pentru care a luptat, este fantastică. Pentru că poate fi dificil să găsești un cadou de pensionare pentru un polițist, te ajutăm oferindu-ți câteva idei:

1. O placă

Pe care să-și agațe decorațiile pe care le-a primit în timpul carierei și care îi poate aminti la fiecare pas de realizările sale.

2. Un Cos Cadou - LIMITED GIFT BOX (CCR72)

Pe care îl poate consuma în cele mai plăcute momente. 
Cos Cadou - LIMITED GIFT BOX (CCR72)
          Cos Cadou - LIMITED GIFT BOX (CCR72)

3. Un banner

Pe care poate fi steagul țării căreia i-a servit, dar și numele său și pe care îl poate amplasa la vedere. Nu trebuie să aibă o dimensiune foarte mare, însă poate fi o idee perfectă de cadou.

4. Un set de cărți cu subiecte polițiste

Dar și relaxante, pentru a retrăi unele experiențe cu intensitate.

5. Un set format dintr-o agendă și un pix personalizat

Pentru polițistul căruia îi place să își noteze activitățile de zi cu zi sau însemnările sale prețioase.

6. Un set de cătușe sexi

Pentru bărbatul cu simțul umorului. Sigur știi unde le găsești.

7. Un balansoar pentru terasa casei sau pentru grădină

Cât de plăcut poate fi să meditezi, din confortul unui balansoar, savurând un ceai și privind natura fermecătoare.

8. Un set de accesorii pentru grătar

Va avea mai mult timp pentru el și pentru prieteni. Imaginează-ți ce plăcere să guste sănătate din propria grădină.

Gândește-te la personalitatea sa, la pasiunile pe care le are și vei găsi cadoul perfect.

 

Cadouri de exceptie pentru pensionarea sefului

Cadouri de exceptie pentru pensionarea sefului

Sursă foto: India Mart

Oferă un cadou de pensionare unui șef pentru a-l pregăti pentru un nou început. Iată câteva sugestii:

1. Un Cos Cadou - JACK SWEETS (CCR71)

Care-l va impresiona prin varietatea dulciurilor. Se poate așeza la un pahar de vorbă cu cel mai bun prieten sau cu tine.
Cos Cadou - JACK SWEETS (CCR71)
          Cos Cadou - JACK SWEETS (CCR71)

2. Un abonament la o revistă prestigioasă de afaceri

Permite unui șef pensionat să fie la curent cu cele mai recente tendințe și strategii din lumea afacerilor. Și, de ce nu, să continue. Cunoaște limba engleză? Revista ‘’The Economist’’ poate fi alegerea perfectă. 

3. O excursie de afaceri

După o carieră lungă și solicitantă, un șef pensionat ar putea aprecia o excursie de afaceri pentru a continua să fie implicat în lumea afacerilor.

4. Un jurnal de afaceri

Poate ar dori să țină evidența gândurilor și ideilor sale după pensionare.

5. Un set de accesorii pentru birou

Dintr-un material de calitate îi poate oferi posibilitatea să se bucure de scris, diferite însemnări sau orice dorește.

6. O donație

În numele său către o organizație caritabilă sau o cauză socială importantă pentru el/ea poate avea un impact pozitiv.

7. Un set de jocuri de societate

Remi, șah, table etc pentru timpul pe care-l are la dispoziție și pentru multe clipe distractive.

8. Un bilet la meciul echipei sale preferate sau la un concert al formației favorite


Orice cadou este binevenit, dar cea mai bună idee este să combini mai multe, în funcție și de bugetul tău disponibil.
 

Cadouri de pensionare pentru un preot

Cadouri de pensionare pentru un preot

Sursă foto: Etsy

Un preot care s-a pensionat va aprecia orice dar. Dar un pelerinaj sau un abonament la o revistă de specialitate poate fi o idee la fel de bună de cadou pensionare pentru preot.

1. Un pelerinaj în Țara Sfântă

Sau în orice alt loc încărcat de spiritualitate poate fi o idee genială.

2. Un Cos Cadou - FERRERO D’ORO (CCR53)

Perfect pentru celebrarea unei aniversări importante. 
Cos Cadou - FERRERO D’ORO (CCR53)
          Cos Cadou - FERRERO D’ORO (CCR53)


3. O carte de meditație sau spiritualitate

Pentru a-i permite să-și continue dezvoltarea practicilor spirituale.

4. Un set impresionat de volume despre Viețile Sfinților

Este o lectură extraordinară, cu puternice trăiri.

5. Un abonament la o revistă de spiritualitate

Ar permite unui preot pensionat să fie la curent cu cele mai recente tendințe și gânduri în domeniul spiritualității.

6. Un lănțișor cu o cruce

Din materialul preferat să-l protejeze în orice clipă. Dacă deja există unul la gâtul său, un alt lănțișor nu este o greșeală.

7. O carte ce transmite un mesaj profund

8. O borsetă

Pentru păstrarea lucrurilor importante în timpul călătoriilor sale.

Alege oricare dintre aceste idei sau combină-le pentru un cadou genial.

 

Cadou pensionare doctor

Cadou pensionare doctor

Sursă foto: pinterest

Oferă-i doctorului pensionat ocazia perfectă de a se bucura de un cadou minunat. Alege oricare dintre ideile de mai jos de cadouri pensionare pentru doctor:

1. Un tratat actualizat de medicină

Pe specializarea sa pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniul medical. 

2. Un Cos Cadou - SILVER CLOCK EDITION (CCR11) 

Cu băutură selectă și dulciuri extravagante.
Cos Cadou - SILVER CLOCK EDITION (CCR11)
      Cos Cadou - SILVER CLOCK EDITION (CCR11)

3. Un abonament la un jurnal medical

Ar permite unui doctor pensionat să fie la curent cu cele mai recente descoperiri și studii în domeniul medical.

4. O vacanță în străinătate

După o carieră lungă și solicitantă, un doctor pensionat ar putea aprecia o vacanță relaxantă în străinătate.

5. Un jurnal de amintiri

Un doctor pensionat poate fi nostalgic pentru perioada în care era activ în practica medicală. O carte de amintiri în care să-și poată nota experiențele și amintirile ar fi un cadou emoționant.

6. O vizită la un centru de excelență

Se fac studii și cercetări pentru un anumit vaccin sau unele medicamente.

7. Un voucher de cumpărături pe care să îl folosească la magazinul preferat

8. Un stetoscop

Va fi un motiv care-i va derula prin fața ochilor diferite situații petrecute de-a lungul carierei sale. 

Iată că idei se pot găsi și pentru un doctor pensionat, iar aceasta sunt doar câteva.

 

Cadouri interesante de pensionare pentru coleg/a de munca

Cadouri interesante de pensionare pentru colega de munca

Sursă foto: Giftology

Ce cadou de pensionare să alegi pentru colegul sau colega de muncă? Iată câteva sugestii din care poți alege ce dorești:

1. Un Cos Cadou - GREEN INSPIRATION (CCR9)

Cu care să se delecteze împreună cu familia. 

Cos Cadou - GREEN INSPIRATION (CCR9)

          Cos Cadou - GREEN INSPIRATION (CCR9)

2. Un set de uleiuri esențiale pure

Care să ajute la relaxare și la o mai bună stare de sănătate.

3. O brățară personalizată

Cu numele și un mesaj special adresat.

4. Un ceas


Care să-i amintească că nu mai este nevoie să se trezească la o anumită oră.

5. O petrecere cu tematică specială la care să vă distrați împreună

6. Un kit pentru supraviețuire

Care să-i folosească în timpul călătoriilor sale. Viața este imprevizibilă!

7. Un cuțit profesional

Care să-i fie un real sprijin pentru pregătirea celor mai savuroase mâncăruri.

8. Un portofel personalizat

Negru sau maro dacă este bărbat, și o nuanță deschisă dacă este femeie persoana căreia îl vei dărui.

 

Cadouri haioase de pensionare pentru mama sau tata

Cadouri haioase de pensionare pentru mama sau tata

Sursă foto: Scary Mommy

De ce să nu alegi dintre mai multe idei de cadouri haioase de pensionare, pentru mama sau tata? De ce să nu le oferi momente în care să și râdă? Nu trebuie să fim mereu serioși. Trebuie să ne descrețim frunțile, iar una din ideile de mai jos va face acest lucru:

1. O carte de bancuri

După o carieră lungă și solicitantă, mama sau tata poate dori să se relaxeze și să se distreze, așa că o carte de bancuri este un cadou haios și potrivit.

2. Un bilet la un spectacol de comedie (o piesă fascinantă de teatru)

Va permite mamei sau tatălui pensionat să se distreze și să râdă.

3. Un joc de societate amuzant

Care poate fi jucat cu familia sau cu prietenii.

4. O figurină haioasă

Poate fi un cadou perfect care poate fi afișat în casa mamei sau tatălui tău. 

5. Tuburi de pastile, etichetate chiar, dar umplute cu bomboane de aceeași culoare

6. Un covoraș de intrare în casă care să conțină un mesaj haios

7. O cană

Cu un mesaj haios pe care îl va vedea zilnic și care va înveseli persoana respectivă.

8. Un tricou personalizat

Cu numele său și o imagine haioasă din timpul carierei.

Orice ai alege, indiferent de cariera persoanei căruia îi dăruiești cadoul, este ocazia perfectă de a transmite emoție.

Nu uita! A dărui este mai important decât a primi! Să dăruiești este cu mult mai măreț decât să primești!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!