Cadouri 8 Martie cu care vei impresiona

Cadouri 8 Martie cu care vei impresiona
Sursă foto: iStockPhoto
 
De 8 Martie sărbătorește cum se cuvine luna femeilor speciale din viața ta. Această zi este un prilej pentru a le aminti că sunt importante pentru tine și că le iubești, le admiri și le respecți.
 

De ce să oferi cadouri de 8 Martie?

Pentru că pe 8 Martie este Ziua Internațională a Femeii, în această zi se obișnuiește să le mulțumești femeilor importante din viața ta pentru tot ceea ce fac pentru tine. Recunoștința poate fi exprimată prin cuvinte sau prin mici atenții.
 

Ce tipuri de cadouri se ofera de 8 Martie?

Fiecare femeie are stilul și preferințele ei. De aceea, am pregătit pentru tine 73 de idei de cadouri pe care le poți oferi de 8 Martie, în funcție de persoana pe care dorești să o surprinzi.
 

TOP Cadouri 8 Martie

Fiecare dintre femeile din viața ta se va bucura de atenția pe care i-o vei acorda, oferindu-i un cadou care în mod sigur îi va aduce zâmbetul pe buze, motiv pentru care îți venim în sprijinul tău cu câteva idei de cadouri de 8 martie.

Fiecare idee de cadou este aleasă pentru a surprinde într-un mod foarte plăcut persoana dragă.

 

Cadouri 8 Martie Mama

Cadouri 8 Martie Mama

Sursă foto: iStockPhoto

Mama este persoana care ne-a fost și ne este alături în fiecare moment al vieții noastre, fie plăcut sau neplăcut. Este persoana datorită căreia îi suntem recunoscători pentru ceea ce suntem azi. De aceea și pentru multe alte motive, mama merită totul. Dar ce cadou îi poți face mamei de 8 martie? Un cadou care să o surprindă și să o bucure în același timp?

Iată câteva idei de cadouri de 8 martie pentru mama ta. Acea persoană specială din viața ta.

Coș Cadou Velvet Sensation
Coș Cadou Velvet Sensation

     Cosuri Cadou - VELVET SENSATION(CCM27)

Ce poate fi mai frumos decât să-ți exprimi dragostea față de mama ta cu ajutorul produselor care transmit exact acest lucru? Acest cos cadou conține 10 produse rafinate care se armonizează prin paleta de culori ale iubirii.

Așadar, iată una dintre cele mai delicioase idei de cadouri de 8 martie pentru mama ta. 

Perie de păr

Dacă ai o mamă cochetă care face multe drumuri la salonul de înfrumusețare, atunci poate o perie de păr pentru coafuri este ideală să-și găsească locul chiar la ea acasă. 

Tabletă

Cu siguranță ai primit de la mama ta întrebări legate de tehnologie și rețele sociale. Ei bine, ajut-o să se familiarizeze cu gadgeturile oferindu-i o tabletă elegantă și utilă.

O zi de relaxare la SPA

Un cadou apreciat de mămici pentru 8 martie este o binemeritată zi la SPA. Arată-i aprecierea ta pentru toată munca depusă în rolul de mamă și oferă-i relaxarea de care are nevoie pentru ieșirea din cotidian.

Coș Cadou - Milano Style

Coș Cadou - Milano Style

              Cos Cadou - MILANO STYLE (CCR26)


O altă idee dintre cadourile de ziua mamei (8 martie) este un coș select de cadouri care îmbină gustul rafinat al dulciurilor precum trufele și tabletele de ciocolată cu aroma de cafea, lichior sau coniac. Astfel, te asiguri că atunci când mama ta se va bucura de câte un deliciu, se va gândi la tine și la gestul tău deosebit.

Set de brățări pentru voi

Aprecierea vine din lucrurile simple, dar pline de însemnătate. Alege un set de 2 brățări din aur sau argint care să fie reprezentative pentru conexiunea puternică dintre voi. În această modalitate, veți fi mereu aproape una de cealaltă, indiferent de distanța fizică.

Organizator de bijuterii

O cutie tip organizator pentru bijuterii este practică și necesară, mai ales pentru mamele care pun preț pe felul cum arată. Cu siguranță cutia va fi apreciată deoarece va salva timp și spațiu atunci când are nevoie mai mare.

Carte

Dacă știi care sunt preferințele mamei tale în materie de lectură, atunci îți va fi ușor să alegi cadoul de 8 martie. De la romane de dragoste la dezvoltare personală sau biografii, această idee se va transforma într-o adevărată aventură în lumea lecturii.

Obiecte artizanat

Acest tip de obiecte sunt potrivite pentru mamele care iubesc lucrurile vintage sau realizate manual. Poți să-i oferi mamei tale de 8 martie diverse figurine colorate de pus prin casă sau grădină ori poți să te orientezi spre obiecte de bucătărie folositoare.

Coș Cadou Gold Box

Coș Cadou Gold Box
                   Cos Cadou - GOLD BOX(CCM42)


O altă idee pe care ți-o propunem vine din gama noastră de lux care conține Prosecco, trufe aromate și diverse sortimente de ciocolată și bomboane. Aspectul unui astfel de coș este impunător și deosebit de frumos, care va aduce cu siguranță zâmbetul pe chipul mamei.

Parfum

Deși alegerea unui parfum nu este tocmai ușoară, probabil cunoști preferințele olfactive ale mamei. Așadar, vei ști cu prioritate dacă pe placul ei sunt notele puternice și orientale sau cele florale, ori aromele marine.

Eșarfă

Din satin sau mătase, eșarfa reprezintă un accesoriu feminin care adaugă un plus de eleganță oricărei ținute. Având în vedere ocazia de 8 martie, alege un model înflorat, care are culori vesele de primăvară.

Aranjament floral cu licheni

Lichenii sunt renumiți pentru durabilitatea pe care o au chiar și în locuința oamenilor. De aceea, poți alege un aranjament floral de tip tablou sau buchet, la care să adaugi un mesaj emoționant despre cât de mulți o prețuiești pe mama ta.

Set de bijuterii

Bijuteriile mereu vor fi o variantă elegantă și versatilă pe care să le oferi în dar. Mai mult de atât, un set de cercei și lanț sau brățară va fi de neprețuit pentru iubita ta mamă.

Coș Cadou Silver Clock Edition
Coș Cadou Silver Clock Edition
    Cos Cadou - SILVER CLOCK EDITION (CCR11)


Acest cadou este învăluit în fantezie și mister. Cu cât îl va deschide mai mult, cu atât va descoperi deliciile unor produse rafinate din fistic, ciocolată, alune sau cacao. Și, asta nu e tot! Spumantul va fi exact ce e nevoie într-o zi atât de deosebită.

Tablouri pe pânză

Tablourile pe pânză au devenit excelente pentru a fi oferite cadou. Fie că alegi cele deja ilustrate sau dorești să le dai o notă personalizată, tablourile vor transforma încăperea sau biroul mamei tale în spațiul ei preferat.

Aranjament floral din săpun

Cunoscuți atât pentru aspectul și mirosul plăcut, cât și pentru durabilitate, trandafirii din săpun devin o amintire prețioasă pentru ani de zile.

Lumânări parfumate

Lumânările parfumate ajută în crearea unei atmosfere relaxante, în special
după o zi obositoare de muncă. Așadar, poate fi o alegere ideală pentru a fi dăruite cu ocazia zilei de 8 martie.

Ceas de mână

Ceasul de mână impresionează prin design, calitate și mecanism. Alege un ceas elegant cu cadranul luxos și cureaua lejeră. Astfel, poți îmbina frumusețea cu utilitatea astfel încât ceasul va deveni un cadou perfect.

Geantă

Un alt cadou elegant poate fi geanta, deoarece aceasta este un accesoriu versatil potrivit oricărei ocazii. Poți opta pe culori sau modele clasice și sobre, sau poți alege un model floral și multicolor ca anotimpul în care se sărbătorește ziua mamei.

Tu ce alegi să-i dăruiești mamei tale? Dintre toate aceste idei minunate de cadouri de 8 martie pentru mama ta?

 

Cadouri 8 Martie Profesoare

Cadouri 8 Martie Profesoare

Sursă foto: iStockPhoto

Profesoara este acea persoană care îți călăuzește puiul pe un drum fabulos, motiv pentru care merită să-i arăți prețuirea ta, alegând să-i dăruiești un cadou cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Iată câteva idei de cadouri de 8 martie pentru profesoare:

Stilou personalizat

Un cadou rafinat de 8 martie pentru profesoare este stiloul personalizat cu nume sau inițiale. Poți opta pentru un stilou din lemn, care să fie gravat cu atenție la detalii, rezistent la coroziuni și confortabil la scris.

Coș Cadou Four Season

Coș Cadou Four Season
       Cos Cadou Martie - FOUR SEASONS(CCM9)


Un coș care aduce primăvara prin culorile armonioase ale elementelor, este o idee perfectă de cadou cu ocazia zilei de 8 martie pentru profesoare. Acesta conține dulciuri, vin spumant și cremă de mâini, așadar va fi cu siguranță un cadou apreciat.

Difuzor aromaterapie

Difuzorul a devenit în ultima perioadă un accesoriu la modă pentru locuință. Pe lângă faptul că emană miros plăcut cu ajutorul esențelor, acesta este și un obiect decorativ excelent.

Coș Cadou Spring Gift

Coș Cadou Spring Gift
           Cosuri Cadou - SPRING GIFT(CCM44)


Prosecco, praline belgiene sau cafea măcinată? Le poți oferi pe toate împreună sub forma unui coș cadou special creat pentru profesoare cu ocazia zilei de 8 martie. Cu siguranță va fi un gest apreciat și de nerefuzat de către destinatare.

Placă de ardezie personalizată

Un cadou frumos din partea ta și a colegilor pentru profesoare de 8 martie poate fi placa de ardezie. Aceasta se poate personaliza cu un citat sau un mesaj emoționant, alături de semnătura tuturor din clasă. 

 

Cadouri 8 Martie Educatoare/Învățătoare

Cadouri 8 Martie Educatoare-Învățătoare

Sursă foto: iStockPhoto

Femeia care îți educă copilul la grădiniță sau la școală are un rol foarte important în devoltarea copilului tău. Arată-i toată aprecierea ta de Ziua Femeii inspirându-te din aceste idei de cadouri de 8 martie pentru educatoare sau învățătoare.

Coș Cadou Lady Pink Gift

Coș Cadou Lady Pink Gift
            Cos Cadou - LADY PINKI GIFT (CCR45)


O idee de cadou pentru educatoare de 8 martie este acest coș cadou alb din răchită umplut cu diverse bunătăți precum praline cu cireșe, trufe cu zmeură sau ciocolată cu cacao. Coșul este completat de vinul spumant roze alături de o lumânare plăcut parfumată.

Set de caligrafie

Un set de caligrafie poate fi un cadou atipic dar foarte apreciat de cadrele didactice. Acest set poate conține stilou accesorizat cu pană, suport pentru stilou, mai multe tipuri de penițe, cerneală, lumânare și sigiliu.

Cană personalizată

Cana personalizată cu diverse imagini sau cu un mesaj important pentru educatoare poate deveni soluția salvatoare atunci când vrei un cadou unic și ești în criză de timp. Datorită faptului că sunt foarte utile, se potrivește persoanelor iubitoare de cafea, de ceai sau de alte băuturi calde.

Coș Cadou Royal Delights
Coș Cadou Royal Delights
            Cos Cadou - ROYAL DELIGHTS(CCM40)


Cutia cadou Rafinament îmbină 8 produse rafinate pe gustul oricărei persoane. Așadar, niciodată nu a fost mai ușor să alegi un cadou de 8 martie pentru educatoare deoarece cu acest coș vei impresiona plăcut.

Ceas de perete personalizat

O amintire dragă și un simbol puternic care să fie admirat și prețuit de către educatoare este ceasul de perete personalizat. Alege să-l oferi alături de un mesaj dedicat respectului pe care îl porți pentru această persoană.

 

Cadouri 8 Martie Nașa

Cadouri 8 Martie Nașa

Sursă foto: iStockPhoto

De ziua Femeii nu ar trebui să uiți de nașa ta, fie că ne referim la cea de cununie sau cea care ți-a botezat copilul.

Dacă nu te simți foarte inspirat în a alege cele mai bune coduri de 8 martie pentru nașa, iată câteva idei mai jos. 

Espressor

O idee de cadou de 8 martie pentru nașa de botez sau cununie este espressorul. Fie că preferă cafea proaspăt măcinată sau capsulele de cafea, nașa va începe dimineața cu o cafea bună și o zi însorită, indiferent de vremea de afară.

Coș Cadou Chocolate & Caviar

Coș Cadou Chocolate & Caviar
       Cos Cadou - CHOCOLATE & CAVIAR(CCM10)


Primăvara începe cu deliciile oferite de coșul cadou. Pe lângă vinul alb și trufele de ciocolată, acest cadou vine la pachet cu crema de mâini și unghii cu aur și caviar. Așadar, coșul devine o alegere sofisticată și de bun gust.

Tricou personalizat

Surprinde-ți nașa cu un tricou pe măsură. Articolele vestimentare personalizate sunt la mare căutare datorită mesajelor originale pe care acestea le transmit, alături de diverse imagini reprezentative.

Coș Cadou Picnic Set

Coș Cadou Picnic Set
               Cos Cadou Martie - PICNIC SET(CCM7)


Dacă vrei să-ți impresionezi cu adevărat nașa cu ocazia zilei de 8 martie, alege un coș de picnic echipat cu 11 piese precum pahare, tacâmuri și farfurii, alături de vin, creme tartinabile și turtă dulce. Iar ca picnicul să fie complet, coșul conține chiar și o pătură confortabilă.

Aparat ultrasonic pentru curățarea bijuteriilor

Dacă nașa ta poartă bijuterii de înaltă calitate și este mereu pregătită pentru o apariție spectaculoasă în societate, cu ajutorul unui astfel de aparat pentru curățarea bijuteriilor, toate accesoriile pot arăta proaspăt achiziționate. 

 

Cadouri 8 Martie pentru Iubită

Cadouri 8 Martie pentru Iubită

Sursă foto: Pinterest

Ziua de 8 martie este cu siguranță o zi specială pentru iubita ta. Așadar, pe lângă toată iubirea ta, oferă-i și un cadou simbolic inspirându-te din aceste idie de cadouri de 8 martie pentru iubta care o vor face să zâmbească și să se simtă specială.

Trusă pentru cosmetice

Pe lângă bijuterii, produsele cosmetice sunt plăcerile nevinovate ale femeilor. Așadar, alege să oferi în dar iubitei tale o trusă pentru depozitarea cosmeticelor. Cu siguranță va fi un cadou apreciat atât de iubita ta, cât și de prietenele ei.

Coș Cadou Gold Moments

Coș Cadou Gold Moments
Cosuri Cadou 1-8 MARTIE - GOLD MOMENTS(CCM6)


Momentele pe care le petreci împreună cu iubita sunt foarte valoroase. Astfel, denumirea cadoului este direct asociată cu timpul vostru și semnificația pe care acesta o are. 

Ochelari de soare

Ochelarii de soare reprezintă o alegere reușită de a oferi un cadou de 8 martie iubitei tale, mai ales că urmează sezonul cald și trebuie să fie în pas cu moda. Așadar, surprinde-o cu o pereche de ochelari cool cu care să se pozeze în toate vacanțele voastre.

Husă de telefon

O altă idee cool pentru cadoul de 8 martie este să oferă un nou look telefonului iubitei cu ajutorul unei huse simple și elegante. Poți opta pentru diverse accesorii care să completeze utilitatea husei, precum spațiu pentru carduri sau suport pentru vizionarea filmelor.

Coș Cadou - Royal Pink Selection
Coș Cadou - Royal Pink Selection
      Cos Cadou - ROYAL PINK SELECTION (CCR67)


Și iubita ta iubește rozul? Atunci trebuie să-i oferi cel mai iubibil cadou cu tot felul de produse cu ambalaje roz. În acest coș va găsi bunătăți precum pralinele de ciocolată, dar și vin spumant, panettone sau chiar o lumânare parfumată pentru aceste momente speciale.
 

Cadouri 8 Martie Șefă

Cadouri 8 Martie Șefă

Sursă foto: iStockPhoto

Ne petrecem foarte mult timp la jobul nostru iar sefa și colegii noștri sunt acele persoane cu care ar trebui sa avem relații bune și un timp cât mai plăcut. Dacă vrei să îți arăți recunosținta și aprecierea față de șefa ta de 8 martie și nu știi ce să alegi, te poți inspira din aceste idei de de cadou de 8 martie pentru șefă. 

Cristale foto

Cristalele personalizate sunt din ce în ce mai potrivite pentru a fi oferite persoanelor cu personalitate puternică. Deși cristalul este fragil, mesajul pe care îl transmiți este unul puternic și emoționant pentru șefa ta de 8 martie.

Coș Cadou Belaire Sensation


Coș Cadou Belaire Sensation
               Cos Cadou - BELAIRE SENSATION(CCM4)

Un cadou rafinat care se oferă în semn de respect este coșul Belaire Sensation. Acesta conține doar elemente de bună calitate, cum ar fi vinul spumant, trufele de ciocolată cu zmeură și praline cu cireșe. Pe lângă acestea, coșul este întregit cu un odorizant perfect pentru casă sau birou, având miros de lavandă.

Ebook Reader Kindle

Șefa este pasionată de citit? Atunci un ebook reader poate fi o alegere potrivită pentru a fi luat în călătorii sau pentru a fi utilizat în serile liniștite de primăvară.

Husă pentru laptop

Laptopul trebuie protejat de zgârieturi și precipitații. Așadar, este timpul să oferi șefei tale o husă pentru laptop care este nu doar un cadou plăcut, ci și foarte util.

Coș Cadou Exclusive Gift
Coș Cadou Exclusive Gift
                  Cos Cadou - Exclusive Gift(CM20)


Cine a spus că la www.cosuri-cadou.ro sunt cele mai rafinate cadouri nu a greșit. Alege unul dintre cele mai dorite coșuri pe care le avem în stoc și impresionează plăcut cu ocazia zilei de 8 martie.
 

Cadouri 8 Martie Soacră

Cadouri 8 Martie Soacră

Sursă foto: iStockPhoto

De Ziua Femeii, dacă vrei să îți arăți recunoștința fața de soacra ta și ești în căutarea unor idei de cadou 8 martie pentru soacră, găsești mai jos câteva idei din care te poți inspira.

Placă din sticlă inscripționată

Placa din sticlă își poate găsi cu ușurință un loc de cinste în casa soacrei tale. Așadar, tot ce trebuie să faci este să alegi un mesaj emoționant pe care să-l imprimi.

Set de cărți

O altă idee de cadou de 8 martie pentru soacre poate fi un set de cărți. Fie că vorbim despre cărți de specialitate sau un roman de dragoste, cu siguranță un set de cărți ales cu atenție va fi binevenit, mai ales venind din partea ta.

Coș Cadou Orange Delights
Coș Cadou Orange Delights

Cos Cadou 1-8 Martie - ORANGE DELIGHTS(CCM48)


Soacra ta merită cele mai bune delicii sub formă de praline, fursecuri, trufe sau jeleuri, alături de un lichior rafinat și o cafea aromată. De 8 martie răsfaț-o cu 10 produse pe alese, pentru care vei primi garanția zâmbetului mult așteptat.

Set accesorii pentru baie

Un set de accesorii elegant și practic pentru baie din ceramică fină poate deveni unul dintre cadourile preferate ale soacrei tale. Alege un model cu bun gust care să se potrivească în baia sa și arată-i că ești atentă la detaliile care fac diferența. 

Felicitare magnetică

Un cadou binevenit de 8 martie pentru soacre este felicitarea magnetică personalizată cu gânduri bune, versuri din melodii, citate sau mesaje speciale care să ajungă acolo unde inima tresare.

Cadouri 8 Martie Soție

Cadouri 8 Martie Soție

Sursă foto: iStockPhoto

Soția ta merită cu siguranță tot ce este mai bun. Însă ziua Femeii pe lângă prezența ta îi poți oferi și un cadou simbolic care să îi arate cât de mult o apreciezi și o iubești.

Iată câteva idei de cadou de 8 martie pentru soție din care te poți inspira pentru a o face să se simtă specială în această zi. 

Ședință la SPA

Arată-i soției că o apreciezi atât pe ea, cât și munca ei de zi cu zi. Arată-i că viața ta e mai frumoasă cu ajutorul prezenței sale. Răsfaț-o prin oferirea unei ședințe la spa ca să aibă un moment relaxant doar pentru ea.

Puzzle personalizat

Alege o fotografie cu voi dintr-un anumit moment special. Surprinde-ți soția cu un puzzle personalizat din care să reiasă această fotografie plină de amintiri frumoase. Transformă apoi acest puzzle într-un tablou de colecție.

Coș Cadou Deluxe Trinket

Coș Cadou Deluxe Trinket

Cosuri Cadou 1-8 Martie - DELUXE TRINKET(CCM31)


Un pic de răsfăț nu strică niciodată, mai ales după o zi dificilă sau o săptămână plină. Coșul conține 10 produse gata împachetate și pregătite să ajungă la cea mai iubită soție.

Pernă personalizată

De obicei, doamnele sunt înnebunite după fotografii. Cu siguranță îți aduci aminte de o vacanță în care ai fost fotograful de serviciu. Așadar, alege un cadou care îmbină fotografia cu mesajul tău de dragoste și cu confortul pe care le regăsești în perna personalizată pentru soție.

Portofel

O altă idee de cadou pentru 8 martie poate fi reprezentată de un portofel din piele încăpător de culoare neutră sau cu motive florale.

 

Cadouri 8 Martie Bunica

Cadouri 8 Martie Bunica

Sursă foto: iStockPhoto

Buncii noștrii sunt acele persoane dragi care cu siguranță nu își doresc foarte mult, însă cărora le putem arăta recunoștința noastră oferindu-le un cadou simbolic.

Așadar, dacă nu ai inspirație referitor la ce ai putea alege iată câteva idei de cadouri de 8 martie pentru bunica ta.

Coș Cadou Purple Milka
Coș Cadou Purple Milka
     Cosuri Cadou 1-8 Martie - PURPLE MILKA(CCM20)


Un coș bazat pe produse din categoria Milka va fi pe măsura așteptărilor, mai ales atunci când este completat cu cremă de mâini și vin rose. Surprinde-ți bunica într-un mod elegant și delicios.

Tocător personalizat

Cu toții iubim bunătățile făcute de bunica. De 8 martie este timpul să o surprinzi cu un element cheie din bucătărie. Oricât de multe ustensile și aparate electrocasnice ar avea, un tocător de lemn va fi util cu siguranță.

Album foto

Chiar dacă suntem în era digitală, pentru bunica ta un album foto mereu va fi binevenit în familie pentru a colecționa cele mai frumoase amintiri într-un loc special.

Ceas de masă

Ceasul de masă, de obicei îmbrăcat în elemente din argint, este un obiect decorativ excelent pentru casa bunicii. De aceea, poate fi o idee potrivită pentru a-i oferi de 8 martie această surpriză.

Lumânări parfumate

Lumânările parfumate ajută în crearea unei atmosfere relaxante, în special
după o zi încărcată. Alege lumânările cu miros proaspăt sau floral, astfel încât să aduci primăvara atât în casă, cât și în sufletul bunicii tale.

 

Cadouri 8 Martie Colege

Cadouri 8 Martie Colege

Sursă foto: iStockPhoto

Colegii sunt cei cu care ne petrecem o bună parte din viața la job. Așadar,  dacă ești în căutarea unor idei de cadouri de 8 martie pentru colege atunci iată ce variante ai putea să abordezi pentru a-ți arăta recunoștința.

Coș Cadou Minty Spring

Coș Cadou Minty Spring
  Cosuri Cadou 1-8 Martie - MINTY SPRING(CCM34)


O primă idee de cadou pentru colege de 8 martie poate fi coșul cu diverse sortimente de ciocolată cu mentă sau lapte. Acestea au o aromă fresh, perfectă pentru sezonul primăverii.

Glob pentru birou

Un cadou inedit și ușor de personalizat este globul pentru birou. Tot ce trebuie să faci este să alegi fotografiile care vrei să se vadă pe birou, pe noptieră sau oriunde va fi amplasat de colega ta.

Mousepad personalizat

Indiferent că lucrează de la birou sau de acasă, un mousepad personalizat cu diverse fotografii cu siguranță va ridica moralul și va dărui o stare de spirit mai bună și energică astfel încât orele de muncă să treacă mai repede.

Agendă din piele

În era digitalizării încă există oameni care folosesc lucrurile clasice. Ei bine, unul dintre aceste lucruri este agenda. Acolo se află gânduri, notițe, idei și task-uri. De aceea, cu siguranță colega se va bucura să aibă un loc nou pentru a-și așterne ideile și planurile.

Cutie de vin

Un vin bun se păstrează pentru ani de zile. Tocmai acesta este motivul pentru care o cutie deosebită din lemn, specială pentru a depozita vinul, te va scoate din anonimat devenind un cadou care va fi pus la loc de cinste.

 

Cadouri Haioase de 8 Martie

Cadouri Haioase de 8 Martie

Sursă foto: iStockPhoto

Dacă ești o fire mai plină de viață și ai prieteni la fel ca tine poți lua în considerare oferirea unor cadouri haioase de 8 martie care să aducă nu doar supriză ci și un zâmbet. 

Iată câteva idei din care te poți inspira.

Tricou personalizat

În topul cadourilor haioase de 8 martie sunt tricourile personalizate cu diverse mesaje amuzante, bancuri sau regionalisme.

Șosete cu mesaje amuzante


O altă idee de cadouri amuzante sunt șosetele cu diverse mesaje care vorbesc de la sine. Pe lângă acest lucru, șosetele sunt de nelipsit din garderoba unei persoane, așadar cadoul va fi și util, și confortabil.

Mască de dormit în formă de animăluțe

Știai că somnul poate fi și amuzant, nu doar odihnitor? Masca de dormit te transformă noaptea în țestoasa Ninja sau alte personaje care îți fac somnul mai amuzant și visele mai profunde.

 

Cadouri 8 Martie pentru Copii

Cadouri 8 Martie pentru Copii

Sursă foto: iStockPhoto

Jucărie de pluș

Un cadou impresionant pentru copii de 8 martie este jucăria de pluș cu mini tricou personalizat care să ilustreze o fotografie sau un text drăgălaș.

Șorț personalizat pentru copii

Copiii iubesc prăjiturile făcute în casă. Mai mult de atât, copiii iubesc să se simtă utili la treburile pe care le fac părinții prin casă. Așadar, permite-le să te ajute în bucătărie și oferă-le un șorț personalizat doar al lor.

Coș Cadou Santa’s Purple Box

Coș Cadou Santa’s Purple Box
     Cadou Craciun Copii - Santa’s Purple Box (CS2)


Ce surpriză poate fi mai mare pentru cei mici decât o cutie plină cu bunătăți? Bazate pe o selecție atentă, produsele dedicate copiilor sunt doza de energie de care au nevoie în anumite momente cheie. 

Rucsac personalizat

La școală sau la grădiniță, copiii iubesc să iasă în evidență cu un rucsac pe gustul lor. Așadar, poți opta pentru personalizarea rucsacului cu numele copilului sau cu un design din desenele animate preferate.

Brățară cu șnur

Un accesoriu elegant care rămâne în timp aproape de sufletul copilului este brățara cu șnur și pandantiv din aur sau argint. Pe măsură ce va crește, copilul poate să adapteze brățara sau să folosească acel pandantiv atașat de un lanț.

 

Cadouri 8 Martie în funcție de cariera profesională

Este important să ții cont de preferințele persoanei căreia urmează să-i oferi cadou de 8 martie, pentru a evita neînțelegerile sau interpretările. Totodată, ține cont și de cariera profesională în care femeia își desfășoară activitatea.

De exemplu, un cadou precum stiloul personalizat poate fi mai potrivit pentru o femeie care este profesor, avocat, doctor sau manager.

Sperăm că te-au ajutat ideile noastre și că vei reuși să faci o surpriză cu adevărat impresionantă pentru femeile importante din viața ta.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!