Cadouri de Paste cu care vei impresiona

Cadouri de Paste cu care vei impresiona
Sursă foto: iStockPhoto

Nu e nevoie de un moment special pentru a face un cadou frumos unei persoane dragi, dar e bine să profităm de fiecare ocazie pentru a le face o bucurie acestora.

Paștele este unul dintre acele momente în care poți să-ți arăți recunoștința și dragoste în diverse moduri și prin atât de multe cadouri inedite.

 

De ce sa oferi cadouri de Paste?

De ce sa oferi cadouri de Paste?

Sursă foto: newyorktimes

Un cadou schimbă radical starea de bine a fiecăruia dintre noi. Ne bucurăm când primim o atenție din partea cuiva, dar de cele mai multe ori ne face o deosebită plăcere să și dăruim.

Sărbătorile de Paște sunt un prilej bun de a ne arăta iubirea, recunoștința, atenția și afecțiunea față de  persoanele speciale din viața noastră.

Fie că vorbim de prieteni, părinți, copii, prieteni, colegi, șefi sau colaboratori cu toții se pot bucura de un cadou de Paște.

 

Ce tipuri de cadouri se ofera de Paste?

Ce tipuri de cadouri se ofera de Paste

Sursă foto:merian

Dacă ești în căutarea celor mai potrivite cadouri de Paște, ești exact în locul care trebuie.

În articolul de astăzi îți oferim 70 de sugestii de cadouri cu care nu vei da greș de Paște.

Fie că vorbim de tipuri de cadouri pentru copii, femei, bărbați, nași sau părinți, aici vei găsi o selecție de cadouri pentru toate gusturile și care vor fi cu siguranță apreciate.

Printre tipurile de cadouri la mare căutare sunt coșuri cadou cu o selecție de produse, dulciurile, aranjamentele florale, jucăriile, hainele personalizate, bijuteriile, etc.

 

TOP Cadouri de Paste

TOP Cadouri de Paste

Sursă foto: incmagazine

În topul cadourilor de Paște se regăsesc coșurile cu diferite produse, cărțile, cadourile personalizate, bijuteriile sau jucăriile pentru copii. 

Indiferent de ce ai alege ai grijă să ții cont și de gusturile și plăcerile celor cărora vrei să le dăruiești. 

În continuarea acestui articol îți vom prezenta mai multe idei de cadouri de Paște la care poți să apelezi atunci când ești în pană de idei.

Cos Cadou Paste Select Regalo Blue
Cos Cadou Paste Select Regalo Blue
      Cosuri Cadou Paste - Select Regalo Blue (CP5)


Fie că trebuie să faci un cadou de paste unui părinte, sef sau colaborator, coșurile de produse bine ales sunt un dar pe măsură.

Un coș ce cuprinde o selecție de bunătăți care cu siguranță vor aduce un zâmbet pe fața celui drag.

O carte pentru momente de relaxare
O carte pentru momente de relaxare

                         Sursa foto: bunadimineata

Cu o carte nu ai cum să dai greș niciodată. Fie că trebuie să faci cadou unui copil sau unui adult, o carte va fi mereu un cadou potrivit. Îl vei încuraja pe acesta să citească și să se relaxeze cu câteva pagini de lectură, ori de câte ori simte nevoia.

Un tricou sau un accesoriu de îmbrăcăminte personalizat
Un tricou sau un accesoriu de îmbrăcăminte personalizat

                       Sursă foto: amintiricolorate

Cu un tricou sau orice accesoriu de îmbrăcăminte personalizat nu prea ai cum să dai greș. Mai ales în cazul în care alegi și un mesaj amuzant sau poate chiar unul personalizat pentru persoana în cauză. Acesta se va bucura nespus de gestul tău și va aștepta cu nerăbdare să-l îmbrace.

 

Cadouri de Paste pentru Copii

Cadouri de Paste pentru Copii

Sursă foto:theartretrip

Bucuria celor mici atunci când primesc cadouri este nemărginită. Un aspect al copilăriei pe care ar trebui să-l preluăm și în viața de adulți. Să ne bucurăm de daruri și cadouri la fel ca un copil.

Cei mici știu să aprecieze darurile și să se bucure de ele din inimă. Dacă vrei să faci un cadou unui copil de Paște, află de la noi că există o grămadă de idei de cadouri de Paște pentru copii din care să alegi. Iată câteva:

O carte de povești
O carte de povești

                       Sursă foto: jurnalulcopilăriei

Cei mici adoră să li se citească povești. Înainte de somn sau în timpul zilei, obișnuiește-l pe cel mic cu o poveste. Să-i oferi în dar o carte de povești poate fi o bucurie imensă pentru un copil care abia așteaptă să o răsfoiască. 

O carte de colorat
O carte de colorat

                            Sursă foto: marketdent

Pentru cei mai mici poți alege o carte de colorat. Când sunt mici sunt curioși și le place să facă tot felul de lucruri noi. O carte de colorat le pune mintea și creativitatea în mișcare și îi ajută să se dezvolte mult mai ușor.

Un cadou de luat în calcul dacă vrei să surprinzi un pitic de Paște.

O jucărie educativă
O jucărie educativă

                              Sursă foto: allforall

Un set de jucării educative poate fi un cadou foarte potrivit pentru un copil. În timp ce se joacă, acesta poate învăța o nouă activitate și să descopere noi abilități. Pune și acest cadou pe lista ta, dacă îți dorești să faci fericit un copil.

O trotinetă pentru distracția celui mic
O  trotinetă pentru distracția celui mic

                                Sursă foto: freepik

O trotinetă distractivă poate fi un cadou ideal pentru plimbările lungi și pentru activitățile celui mic în natură. Aceasta poate fi un cadou de paște pentru copii de luat în considerare dacă vrei să ajungi la inima celui mic.

Un puzzle pentru momentele de relaxare în familie
Un puzzle pentru momentele de relaxare în familie

                           Sursă foto: copii si parinti

Când vine vorba despre cele mai potrivite idei de cadouri de Paște pentru copii, un puzzle este o opțiune foarte bună. Acesta poate fi o activitate pe care să o facă singur sau împreună cu cei dragi.

Accesorii de îmbrăcăminte
Accesorii de îmbrăcăminte

                                Sursă foto: mrslija

Cei mici petrec foarte mult timp în natură pentru a se relaxa și a-și consuma energia. Un cadou potrivit pentru aceștia ar putea fi accesoriile de îmbrăcăminte. Fie că vorbim de o șapcă, o pălărie sau accesorii de plajă, acestea vor fi un cadou util și folosit de cei mici. 

Costume speciale cu eroul preferat
Costume speciale cu eroul preferat

                          Sursă foto: suntaprinte

Fiecare copil are un erou preferat în care ar dori să se deghizeze în fiecare zi. Fă-i o bucurie celui mic și oferă-i în dar de Paște un costum special cu eroul lui preferat. Fără să realizezi poate îi vei oferi celui mic chiar cadoul preferat.

Un joc de societate interactiv pentru activitățile în familie
Un joc de societate interactiv pentru activitățile în familie

                        Sursă foto: naturalandthrive

Cei mici adoră să petreacă timp cu familia. Iar jocurile de societate pot fi o activitate bună de realizat cu întreaga familie. Trece pe listă și un joc de societate pe care să-l oferi celui mic cadou de Paște.

O trambulină

O trambulină

                               Sursă foto: qbebe

Dacă tot se apropie primăvara e timpul să mutăm activitățile cu cei mici în aer liber. O trambulină în curtea voastră poate fi cadoul ideal pentru relaxarea celui mic. Trece și această idee pe lista ta de cadouri de Paște pentru copii și fă-i o bucurie celui mic. 

Set de pictură
Set de pictură

                   Sursă foto: empoweredparents

Dacă cel mic adoră să coloreze și să picteze, acesta este cadoul ideal de Paște pentru el. Ajută-l să-și dezvolte creativitatea și să-și dea frâu imaginației prin pictură. Aceasta este o activitate relaxantă, ce îl va ajuta și în dezvoltarea sa.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri de Paște pentru copii. Lista poate continua cu multe alte idei ingenioase și creative. Orice ai alege, va fi apreciat și primit cu mult drag de cel mic.

 

Cadouri de Paste pentru Femei

Cadouri de Paste pentru Femei

Sursă foto: usweekly

Când vine vorba despre cele mai gingașe ființe, femeile, trebuie să știi că pe ele le poți surprinde prin cele mai mici gesturi. Orice moment poate fi prielnic pentru a-ți arăta iubirea, aprecierea sau recunoștința pentru o femeie importantă din viața ta.

În cele ce urmează îți vom prezenta pe larg câteva idei de cadouri de Paște pentru femei, cu care nu ai cum să dai greș.

Un buchet de flori
Un buchet de flori

                               Sursă foto: Acasa

Orice femeie va fi surprinsă de un buchet de flori. O modalitate caldă și blândă prin care îi poți mulțumi acesteia ca face parte din viața ta. 

Un buchet primăvăratic sau cu florile preferate ale acesteia, poate fi o idee de cadou de Paște pentru femei.

O brățară cu pandantiv
O brățară cu pandantiv

                         Sursă foto: joinedbyfire

O brățară cu pandantiv poate fi un cadou elegant de Paște pentru femei și un accesoriu pe care să-l includă în ținutele lor de zi cu zi. Gestul în sine o va bucura pe cea căreia îi vei dărui și o va face să se simtă apreciată și iubită. Surprinde-o cu un cadou pe măsură.

Cos Cadou Craciun - Don Perignon
Cos Cadou Craciun - Don Perignon
       Cos Cadou Craciun - Don Perignon (CCR92)

Fie că dorești să-ți surprinzi mama, soția, sau o colega de birou, cu aceste coșuri personalizate mergi la sigur. Formate printr-o selecție de produse de calitate îți vei indulci ziua acesteia.

Un parfum
Un parfum

                              Sursă foto: adevarul

Cu un parfum nu ai cum să dai greș când vine vorba de un cadou potrivit pentru o femeie. Fiecare femeie are o mică colecție de parfumuri care nu sunt niciodată prea multe. O poți surprinde de Paște cu un parfum fresh sau chiar cu o aromă florală, în ton cu anotimpul. 

Cadou - Moet&Chandon Exclusive Gift
Cadou - Moet&Chandon Exclusive Gift
      Cadou - Moet&Chandon Exclusive Gift (CR33)


Pachetul Moet&Chandon Exclusive poate fi o idee perfectă de cadou pentru o femeie importantă din viața ta. Cu o selecție rafinată și elegantă de produse, acest cadou va ști cum să transmită mesajul tău de apreciere și recunoștință.

Un răsfăț la un salon
Un răsfăț la un salon

                             Sursă foto: ventussa

Cu toții avem nevoie de un moment de relaxare și femeile știu cel mai bine cum să profite de aceste momente. Surprinde-o de Paște cu un răsfăț la un salon de masaj și oferă-i un moment de relaxare doar pentru ea.

Oglindă de machiaj cu led
Oglindă de machiaj cu led

                             Sursă foto: C4studio

Femeile adoră să se aranjeze și să arate tot timpul bine. Fie că e o zi urâtă sau una frumoasă, femeia va fi tot timpul aranjată și atentă la aspectul ei.

O oglindă de machiaj cu led poate fi un cadou util deoarece ele chiar știu cum să petreacă timp în fața oglinzii.

Cos Cadou - COLLECTION GLENFIDDICH
Cos Cadou - COLLECTION GLENFIDDICH
  Cos Cadou - COLLECTION GLENFIDDICH (CCR73)


Coșul cadou - Collection Glenfiddich este un cadou potrivit pentru o doamnă de Paște. Cu o selecție de bunătăți potrivite pentru orice ocazie, vei reuși să o surprinzi într-un mod plăcut cu ocazia acestei sărbători de Paște.

Set produse de îngrijire
Set produse de îngrijire
                 Sursă foto: electrocasnicediscount

O femeie nu are niciodată prea multe produse de îngrijire. Hidratarea și răsfățul sunt două dintre activitățile preferate în rândul femeilor. Iar un set cu produse de îngrijire poate fi un cadou foarte apreciat.

 O carte de dezvoltare personală
 O carte de dezvoltare personală


                   Sursă foto: romanceofpages

Un alt cadou potrivit pentru Paste și cu care nu ai cum să dai greș, este o carte. O carte bună cucerește de fiecare dată. Aici lista este foarte mare și chiar ai de unde alege. Poate ai chiar tu o carte preferată pe care vrei să o recomanzi mai departe.

Când vine vorba de a alege un cadou unei femei dragi din viața ta, lista este foarte lungă și ai de unde alege. Ține minte, o poți surprinde chiar prin cele mai mici gesturi sau în alte moduri inedite.

 

Cadouri de Paste pentru Barbati

Cadouri de Paste pentru Barbati

Sursă foto: beautynews

Nici în cazul bărbaților nu ai cum să dai greș deoarece ai atât de multe variante de unde poți alege. Dacă mai și cunoști foarte bine persoana căreia urmează să-i oferi acest cadou îți va fi mult mai ușor. 

În continuarea acestui articol îți vom prezenta câteva idei de cadouri de Paște pentru bărbați cu care mergi la sigur.

Cos Cadou - MISTER GLENFIDDICH
Cos Cadou - MISTER GLENFIDDICH
  Cos Cadou - MISTER GLENFIDDICH (CCR21)


Dacă domnul este un pasionat al jocului de șah, acest coș cadou care conține o selecție de bunătăți rafinate, dar și un set cu toate accesoriile necesare pentru șah, ar putea fi un cadou pe cinste.

O cămașă
O cămașă

                                  Sursă foto: foxy

Fie că vorbim de o cămașă casual sau elegantă, aceasta poate fi un cadou ideal pentru un bărbat. Poți opta pentru o cămașă casual care să poate fi folosită de acesta în mai multe combinații vestimentare. Dacă știi cu certitudine că domnul este un fan al stilului elegant, poți să alegi cu încredere o cămașă elegantă.

Un ceas
Un ceas

                         Sursă foto: hellomagazine

Fie că vorbim de un ceas elegant sau un smart wach, în rândul bărbaților acesta este un accesoriu de top.

Astfel îl poți surprinde pe acesta de Paște cu un ceas cadou, după gusturile lui.

Cos Cadou - JUKEBOX EDITION

Cos Cadou - JUKEBOX EDITION
      Cos Cadou - JUKEBOX EDITION (CCR20)


Dacă domnul este un fan al băuturii whisky și în același timp și al jocului de poker, acest coș cadou va fi cu siguranță pe gustul lui.

Un cadou de Paște ideal pentru bărbați de orice vârstă și apreciat chiar și de prietenii lui de distracție.

O cană personalizată
O cană personalizată

                               Sursă foto: juliana

Dacă trebuie să faci un cadou tatălui tău, soțului sau chiar unui coleg de birou, o cană personalizată cu un mesaj amuzant poate fi cadoul perfect oferit de Paște. Acesta se va amuza de fiecare dată când va citi mesajul de pe cană, în timp ce își savurează cafeaua, la birou sau acasă.

Cos Cadou - JACK DANIEL’S LUXURY & FRIENDS

Cos Cadou - JACK DANIEL’S LUXURY & FRIENDS
Cos Cadou - JACK DANIEL’S LUXURY & FRIENDS (CCR28)


Pentru cei mai selectivi dintre domni, acest set cadou cu o selecție de băuturi, praline și cafea de specialitate poate fi cadoul ideal pentru Paște. Un coș cadou de care se vor bucura alături de cei dragi sau chiar la o seară cu prietenii.

Un portofel
Un portofel

                              Sursă foto: artiss

Este binecunoscut faptul că bărbații apreciază portofelele și sunt accesoriul care nu le lipsește niciodată. Un portofel de piele poate fi un cadou pe Paște potrivit pentru orice bărbat. Alege unul perfect pentru bărbatul căruia urmează să i-l dăruiești.

Cos Cadou - BLACK LABEL COLLECTION
Cos Cadou - BLACK LABEL COLLECTION
  Cos Cadou - BLACK LABEL COLLECTION (CCR29)


Coșul Cadou Black Label Collection este o altă variantă de cadou ideală, dacă îți dorești să surprinzi pe cineva de Paște. Cu o selecție de produsele apetisante, praline, ciocolată cafea și o băutură selectă, vei surprinde exact așa cum trebuie.

Când vine vorba despre domni ai grijă să-l surprinzi plăcut prin cadouri simple și inedite fără a complica lucrurile.

 

Cadouri de Paste pentru Iubit

Cadouri de Paste pentru Iubit

Sursă foto: thenewyorktimes

Sunt atât de multe idei de cadouri atunci când vine vorba de a dărui, dar atunci când vine vorba de persoana iubită, căutările devin mai vaste. Nu te mai stresa, în continuarea acestui articol, îți prezentăm noi cele mai faine idei de cadouri de Paște pentru iubit.

Iată câteva sugestii:

O ramă cu o poză cu voi 
O ramă cu o poză cu voi

                        Sursă foto: europosters

Cu siguranță ați petrecut deja o mulțime de momente frumoase împreună. Sapă în galeria cu pozele voastre și alege o poza reprezentativă pentru voi doi. Pune-o într-o ramă frumoasă și ofer-o cu multă dragoste.

Un articol vestimentar
Un articol vestimentar
                                  Sursă foto:honlulu

Chiar dacă are deja destule în garderoba lui, e tot timpul loc pentru un articol vestimentar nou. Poți să-i dai în dar o cămașă sau un tricou. Dacă este un tip amuzant și îi plac glumele, poți alege să-l personalizezi cu un mesaj amuzant. 

Set pentru trabuc
Set pentru trabuc

                             Sursă foto: tutungeriesm

Dacă iubitul tău este un fan al băuturii whiskey și îi plac și trabucurile, îi poți oferi acestuia cadou de Paște un set cu accesorii pentru trabuc.

Va fi încântat să savureze un pahar de whiskay alături de un trabuc bun.

Cos Cadou - JACK SWEETS
Cos Cadou - JACK SWEETS
               Cos Cadou - JACK SWEETS (CCR71)

Dacă este iubitor de whiskey, cu acest set cadou nu ai cum să dai greș. O selecție de bunătăți care va fi foarte bine primită de aceasta și degustată la o seară cu băieții.

Un accesoriu pentru mașină
Un accesoriu pentru mașină

                          Sursă foto: celmaibuntop

Știm deja cât de mult își apreciază bărbații mașina. Dacă și iubitul tău se regăsește în această categorie, oferă-i în dar de Paște un accesoriu pentru mașină. Poate fi un suport de telefon util.

Acestea sunt doar câteva dintre ideile de cadouri pentru Paște pentru iubitul tău. Nu uita, tu îl cunoști cel mai bine, deci cu siguranță vei găsi cel mai potrivit cadou pentru el.

 

Cadouri de Paste pentru Iubita

Cadouri de Paste pentru Iubita

Sursă foto: mozo

Dacă cauți un cadou de Paște pentru iubita ta, ai nimerit unde trebuie. Iată câteva idei de cadouri de care să ții cont.

O pereche de cercei
O pereche de cercei
                              Sursă foto: ioanapreda

O pereche de cercei poate fi cadoul perfect pentru iubita ta. Poți alege un model și o formă cu care să-i ajungi direct la suflet. Poate chiar o inimă sau niște pietre  în culoarea ei preferată.

O geantă
O geantă

                              Sursă foto: yewyork

Femeile iubesc gențile și rar le vezi fără. Poți alege să-i oferi iubitei tale de Paște o geantă nouă. Fie că alegi o dimensiune mai mică sau mai mare, cu siguranța va fi apreciată și se va bucura de utilitatea acestui cadou.

Cos Cadou Martie - PICNIC SET

Cos Cadou Martie - PICNIC SET

               Cos Cadou Martie - PICNIC SET(CCM7)


Acest coș cadou e picnic poate veni la pachet și cu invitația la un picnic în doi, de care să vă bucurați. Timpul petrecut în doi este foarte important într-o relație și cu acest cadou cu siguranță îi vei arată că ții foarte mult la timpul vostru împreună.

O cină romantică
O cină romantică


                              Sursă foto: goodfood

O cină romantică în doi, poate fi un cadou inedit pentru iubita ta și pe care nu-l va uita prea ușor. Rezervă o masă în oraș doar pentru voi doi și bucurați-vă de timpul petrecut împreună.

Cos Cadou - ROYAL PINK SELECTION
Cos Cadou - ROYAL PINK SELECTION
       Cos Cadou - ROYAL PINK SELECTION (CCR67)


Coșul cadou, Royal Pink cu o selecție de bunătăți dulci, băuturi atent alese și o lumânare parfumată, poate fi cadoul perfect pentru iubita ta de Paște.

Surprinde-o într-un mod plăcut și arată-ți aprecierea cu acest cadou atent ales.

Trandafiri criogenati
Trandafiri criogenati

                              Sursă foto: livrarefloritm

Florile surprind tot timpul, dar cu un trandafir criogenat care rezistă mult cu trecerea anilor, cu siguranță o vei impresiona. Alege să-i oferi acest trandafir, cadou de Paște și arată-i cât de mult o prețuiești.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri de Paște pentru iubita. Fii atent și la gusturile și plăcerile ei, deoarece acesta este un aspect foarte important. Dacă o cunoști foarte bine, îți va fi la fel de ușor să-i alegi cel mai potrivit cadou.

 

Cadouri de Paste pentru Nasi

Cadouri de Paste pentru Nasi

Sursă foto: newgenerations

Când vine vorba despre nași nu-i poți uita la cadourile de Paște. Ai grijă să-i treci pe listă și să le găsești cele mai potrivite cadouri.

Nașii sunt acele persoane de suflet pe care, cu siguranță îi apreciezi și pentru care vrei să-ți arăți recunoștința.

Fie că vorbim de nașii de botez, de cei de cununie sau de nașii copilului tău, momentul în care vrei să le dăruiești un cadou, poate fi uneori copleșitor. Dacă ești în pană de idei, iată câteva sugestii la care poți apela:

Cos Craciun Brown Assorted Brandy

Cos Craciun Brown Assorted Brandy

     Cos Craciun Brown Assorted Brandy (CR27)


Acest coș ce cuprinde o selecție de bunătăți îi va surprinde cu siguranță pe nași și se vor bucura din plin de aceste produse. Cafea, praline, ciocolată, sunt doar câteva dintre bunătățile ce se regăsesc în acest coș bogat.

Căni personalizate pentru cel mai bun naș/ cea mai bună nașă
Căni personalizate pentru cel mai bun naș cea mai bună nașă

                                Sursă foto: bongift

Îți poți arăta recunoștința în atât de multe moduri. Un cadou de Paște ideal pentru nași pot fi cănile personalizate. Aceștia se vor bucura să primească un astfel de cadou.

Un set de vase
Un set de vase

                           Sursă foto: decoideea

Un set de vase inedit pot fi un cadou potrivit pentru nașii tăi de Paște. Aceștia se pot bucura de ele chiar la servirea unei mese frumoase chiar în această sărbătoare.

O râșniță modernă de cafea
O râșniță modernă de cafea

                            Sursă foto: mirgoshop

Dacă nașii tăi sunt fani ai cafelei, o râșniță de cafea ar putea fi cadoul ideal. Aceasta vine în ajutorul acestora și vor putea astfel să-și macine cafeaua chiar la ei acasă.

Cos Cadou - Brancoveanu Club Edition
Cos Cadou - Brancoveanu Club Edition
   Cos Cadou - Brancoveanu Club Edition (CCR93)


Un alt coș cadou cu care vei putea să-i surprinzi pe acesta, este coșul cadou Brâncoveanu Club. Un coș cu bunătăți format în jurul coniacului Brancoveanu, va fi un cadou perfect pentru ea și pentru el.

Un grătar sau ustensile pentru grătar
Un grătar sau ustensile pentru grătar

                           Sursă foto: elenasantos

Dacă nașul tău este un fan al grătarelor iată un cadou ideal pentru acesta, un grătar sau accesorii pentru gratar. Un cadou util de care se va bucura cu siguranță mult timp de acum încolo.

Cos Cadou - COS TRADITIONAL
Cos Cadou - COS TRADITIONAL
          Cos Cadou - COS TRADITIONAL (CCR35)


Dacă nașii tăi sunt fani ai lucrurilor tradiționale, acest cadou este cu siguranță pentru ei. Cu o selecție de bunătăți ce conține, un  vin Cricova roșu, o Miere crema fină și aromată, un borcan Silvania Gourmet pate cu carne de cerb și unul Silvania Gourmet Pate de bibilica, îi vei impresiona cu certitudine.

O lenjerie de pat
O lenjerie de pat

                               Sursă foto: vreimobila

O lenjerie de pat dintr-un material calitativ poate fi un cadoul inedit pe care nu l-ai luat în calcul până acum. Poți opta pentru un set care pune accent pe confort și relaxare.

Obiecte decorative pentru casă
Obiecte decorative pentru casă

                               Sursă: swirlster

Dacă nașilor tăi sunt pasionați de design și vânează tot felul de decorațiuni inedite, poți să-i surprinzi la acest capitol. Alege o decorațiune care să-i ajute pe aceștia să se bucure de confortul casei lor în fiecare zi.

Un set de pahare de vin
Un set de pahare de vin

                         Sursă foto: norbilacasa

Un set de pahare de vin este un cadou frumos prin care se poți oferi șansa să se bucure de orice reușită în doi și să o sărbătorească cum se cuvine, cu un pahar de vin. Aceștia vor aprecia cadoul tău și se vor bucura de el, ori de câte ori au ocazia.

Lista cu cadouri de Paste pentru nași poate fi lungă, dar cu siguranță tu și nașii tăi vă cunoașteți destul de bine ca să știi ce le-ar plăcea să primească în dar. Alege ceva frumos și nu uita să petreci timp alături de ei ori de câte ori ai ocazia.

 

Cadouri de Paste pentru Parinti

Cadouri de Paste pentru Parinti

Sursă foto: newsweek

Când vine vorba despre cadourile pentru Paște nu poți uita de persoanele cele mai importante din viața ta, părinții. Chiar dacă nu petreceți mult timp împreună, nu uita să-i surprinzi cu un cadou ori de câte ori ai ocazia.

Sărbătorile de Paște sunt un prilej bun pentru asta și tocmai de aceea ți-am pregătit și o selecție de cadouri pentru părinții tăi.

Un set de pijamele
Un set de pijamele

                         Sursă foto: depositphoto

Dacă și părinții tăi sunt fani ai pijamalelor confortabile, trece pe listă acest cadou. Poți alege un material catifelat și ușor la atingere care să ofere confort și relaxare pe timpul somnului.

Cosuri Cadou - The Royal Castle

Cosuri Cadou - The Royal Castle
              Cosuri Cadou - The Royal Castle (CR19)


Cu un coș cu bunătăți nu ai cum să dai greș în fața părinților. Aceștia se vor bucura din plin de deliciile din acesta și îl vor aprecia așa cum trebuie. Poți să-l oferi chiar tu sau poți să-l livrezi direct la ei acasă.

Un set de accesorii pentru grădinărit

Un set de accesorii pentru grădinărit

                                  Sursă foto: acasa

Dacă părinții tăi îți iubesc grădina, le poți oferi în dar un set de accesorii pentru grădinărit. Activitățile în natura și ingrijitul florilor poate fi una dintre cele mai relaxante și liniștite activități.

Un set de recipiente condimente
Un set de recipiente condimente
                                Sursă foto: emako

Dacă sunt pasionați de bucătărie și le place să gătească, uite un cadou ideal pentru ei. Un set de recipiente pentru organizarea condimentelor. Cu siguranță se vor bucura să primească un astfel de cadou.

Cos Cadou - SWEET RED
Cos Cadou - SWEET RED
                  Cos Cadou - SWEET RED (CCR44)


Un alt coș cadou cu care nu ai cum să nu-i impresionezi pe ai tăi este Coșul Sweet Red. Cu o selecție de bunătăți bine alese și un vin roșu sunt ideale pentru a fi degustate în doi de către părinții tăi.

La o cină romantică sau într-un moment aniversat vor fi un răsfăț pe cinste.

O plantă la ghiveci pentru a armoniza locuința
O plantă la ghiveci pentru a armoniza locuința

                               Sursă foto: eustiu

O plantă la ghiveci poate fi un cadou atât de frumos pentru casa alor tăi. Aceasta va armoniza caminul, va curăța aerul și le va oferi acestora o stare de bine constantă. Poți opta pentru o plantă medie sau mare în funcție și de preferințele lor. 

Un tablou cu voi
Un tablou cu voi

                              Sursă foto: happygift

Părinții prețuiesc foarte mult momentele cu copiii lor și îți amintesc cu drag de acestea. Oferă-le de Paște un tablou cu voi toți. Vor fi emoționați și nerăbdători să-l agațe în living, undeva unde să-l admire în fiecare zi.

Cos Cadou - GIFT BOX FINE GOLD

Cos Cadou - GIFT BOX FINE GOLD
          Cos Cadou - GIFT BOX FINE GOLD (CCR3)


Gift box fine gold este un alt coș cadou cu care nu ai cum să dai greș. Cu o selecție de produse atent alese, e greu de crezut că nu vor fi pe placul alor tăi. Aceștia se vor răsfăța cu ele și vor ști să le aprecieze.

Geci de drumeție
Geci de drumeție

                               Sursă foto: Istock

Dacă părinții tăi iubesc plimbările, poți să le oferi în dar câte o geacă de drumeție. Aceasta va fi ideală pentru plimbările lungi în natură sau drumețiile pe munți.

Acestea sunt doar câteva dintre ideile de cadou de paste pentru parinti. Nu uita cel mai important lucru pentru ei este să petreceți timp împreună, fă-ți timp, viziteaza-i și arată-le cât de mult îi apreciezi.


Cadouri de Paste pentru coleg/a de munca

Cadouri de Paste pentru coleg(a) de munca

Sursă foto: medium

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru un coleg/ă de muncă, ești unde trebuie. Te ajutăm noi să-i surprinzi cu cele mai inedite cadouri de Paște. Iată propunerile noastre:

O agendă pentru organizare

O agendă pentru organizare
                             
                             Sursă foto: littlelamb

Dacă este acel coleg care își notează tot și este mereu în temă cu toate, un cadou potrivit pentru acesta este o agendă. Alege una drăguță, cu un mesaj frumos care să-l încurajeze în fiecare zi la muncă.

O cană de cafea
O cană de cafea
                               Sursă foto :originalprint

Cu toții ne începem ziua la birou cu o cafea sau un ceai. Alege să-i oferi colegului sau colegei tale o nouă cană pentru cafea. Aceasta poate să conțină chiar și un mesaj amuzant sau o glumă pe care voi o folosiți între colegi. 

Cosuri Cadou Paste – Momenti Edition

Cosuri Cadou Paste – Momenti Edition
  Cosuri Cadou Paste – Momenti Edition (CP1)


Dacă vrei să-i faci un cadou special unei colege de Paște, o poți surprinde cu un coș cadou cu bunătăți. Cu toții apreciem dulciurile, și cu siguranță acestea vor fi și pe placul colegei tale.

Cosuri Cadou Paste - Best Edition Blue
Cosuri Cadou Paste - Best Edition Blue
    Cosuri Cadou Paste - Best Edition Blue (CP2)


Dacă vrei să oferi un cadou special și mai special, unui coleg de lucru, poți alege să optezi pentru o variantă a unui coș cu bunătăți potrivită pentru el. O selecție de dulciuri și bunătăți care va fi mereu apreciată, indiferent de ocazie.

Orice cadou ai alege pentru colegul/ colega ta, nu uita că gestul contează. Cu siguranță va ști cum să aprecieze cadoul primit și să se bucure de el.

 

Cadouri de Paste haioase

Cadouri de Paste haioase

Sursă foto: investopedia

Când vine vorba despre cadouri care știu să stârnească amuzamentul și să-i facă pe ceilalți să râdă, află de la noi că variante sunt foarte multe. În cele ce urmează îți vom prezenta pe scurt câteva cadouri de Paște haioase pentru cei dragi.

Pijama în model de iepuraș

Pijama în model de iepuraș

                                   Sursă foto: olx

Nu putem uita de iepurașul de Paște. Dacă vrei să te amuzi cu o persoană dragă, oferă-i acestuia o pijama în model de iepuras. Poți să-ți iei și tu una într-un animal hazliu și să vă bucurați împreună.

Cana în formă de ou de Paște sau pui
Cana în formă de ou de Paște  sau pui
                            Sursă foto: emag

Da ai auzit bine, o cană în formă de ou de Paște din care să-ți savurezi cafeaua pe toată durata sărbătorilor Pascale. Un lucru e cert: acest cadou te va face să zâmbești de fiecare dată. 

Joc societate cu gura până la urechi

Joc societate cu gura până la urechi

                                        Sursă foto: bnb

Dacă vreți să vă distrați pe cinste un joc amuzant și haios este  jocul „ Cu gura până la urechi”. În procesul jocului, jucătorii trag un cartonaș și încearcă să rostească fraza de pe acesta, avand în gură o piesă ce nu le permite să-și apropie buzele. 

Acest joc vă va amuza și vă va ajuta să vă distrați cu toată familia.

Acestea sunt doar 3 variante de cadouri amuzante la care puteți apela.

Internetul este plin de activități amuzante și cu siguranța veți avea de unde să vă insiprați.

 

Cadouri de Paste in functie de cariera profesională

Cadouri de Paste in functie de cariera profesională

Sursă foto: succesmagazine

Dacă îți dorești să surprinzi pe cineva cu un cadou în funcție de cariera profesională, iată câteva variante. 

O cană personalizată cu cel mai bun medic/avocat/etc
O cană personalizată cu cel mai bun medic, avocat, etc

                          Sursă foto: darkoprint

O cană personalizată cu un mesaj care să facă referire la meseria lui poate fi un cadou foarte apreciat. În loc de mesaj poți pune și o glumă sau un citat despre meseria în cauză.  Cu siguranța prietenul tău va ști cum să aprecieze acest cadou.

Un tricou personalizat cu un mesaj despre cariera lui 
Un tricou personalizat cu un mesaj despre cariera lui

                             Sursă foto: eramobile

Cumpără-i un tricou și personalizează-l cu un mesaj frumos sau amuzant despre cariera lui profesională. Genul acesta de cadou este mereu apreciat și primit cu mult entuziasm de către oameni. Alege cu grijă mesajul să fie unul funny și prietenos în același timp.


Un obiect de artă
Un obiect de artă

                          Sursă foto: bocdolobo

Dacă prietenul/ prietena ta este un artist, pasionat de artă și decorațiuni, îl poți impresiona cu un obiect de artă. Caută o decorațiune inedită, antică sau atipică și oferă în dar acestuia de Paște.

În funcție de cariera profesională a prietenului/ prietenei tale poți găsi o grămadă de idei de cadouri pe care să le asociezi cu aceasta. 

Documentează-te cu atenție și începe goana după cadouri de Paște!

Alege un cadou potrivit pentru fiecare persoană din viața ta. Nu este deloc complicat dacă îi analizezi puțin și ții cont și de gusturile și preferințele acestora.

Spor și imaginație în căutarea celor mai inedite cadouri!

 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!