Cadouri Deosebite pentru Invatatoare

Cadouri Deosebite pentru Invatatoare
Sursă foto: theknot

Dacă ești în căutarea unor idei de cadouri pentru învățătoare și educatoare esti exact unde trebuie. În articolul de astăzi am pregătit pentru tine o selecție de 35 de idei de cadouri, ideale pentru învățătoare/ educatoare.

În timpul petrecut la școală învățătoarele au grijă să le ofere celor mici tot suportul și îndrumarea de care aceștia au nevoie, pentru o dezvoltare armonioasă.

În fiecare zi, ele sunt cele care găsesc mii și mii de motive și modalități de a-i motiva pe cei mici pentru a nu-și pierde interesul pentru școală.

Dacă vrei să-ți arăți recunoștința și aprecierea față de munca și devotamentul lor, o poți face printr-un gest simplu sau printr-un cadoul simbolic dar reprezentativ.

Iată câteva idei inspirate de care să ții cont în zilele speciale cum ar fi 8 martie, sfârșitul anului școlar, Crăciun sau Paște:

 

Ce cadou sa-i fac doamnei invatatoare?

Ce cadou sa-i fac doamnei invatatoare

Sursă: thenewyorktimes

Atunci când alegi să  oferi un cadou, dăruiești în primul rând bucurie. Cel care va primi acel cadou se va bucura înainte de toate de gestul tău. 

Te întrebi totuși ce cadou să-i faci doamnei învățătoare? Află de la noi că sunt o mulțime de variante la care poți apela pentru a o surprinde pe aceasta.

Printre acestea se regăsesc: aranjamentele florale, tablourile, cărțile și cadourile handmade.

Citește continuarea acestui articol ș descoperă cele mai bune 35 de idei de cadouri pentru învățătoare.

 

35 Idei de cadouri deosebite pentru invatatoare

35 Idei de cadouri deosebite pentru invatatoare

Sursă: thepubliccheckout

Dacă ești în căutarea de cadouri deosebite pentru învățătoare iată câteva variante cu care nu ai cum să dai greș:

Aranjamentele florale deosebite

Aranjamentele florale deosebite
                               
                               Sursă: florariaroxi


Un aranjament floral deosebit poate pune un zâmbet pe chipul acesteia și poate fi un cadou pentru doamna învățătoare pe care aceasta îl va aprecia din plin. În funcție de perioada din an în care îl oferi poți opta pentru flori primavaratice, de vară sau cât mai deosebite. 

O carte pentru momentele ei de relaxare

O carte pentru momentele ei de relaxare

                           Sursă: theconversation

Cu toții avem nevoie de câteva momente de relaxare și deconectare de la munca de zi cu zi. O carte bună poate fi un cadou deosebit pentru doamna învățătoare. La fel ca fiecare dintre noi și ea are nevoie de momente de relaxare pentru starea ei de bine. Oferă-i asta cu ajutorul unei cărți bine alese.

Un tablou care să-i completeze spațiu de liniște

Un tablou care să-i completeze spațiu de liniște

                           Sursă: tablourimoderne

O altă idee de cadou pentru învățătoare poate fi un tablou atent ales. Poți alege un tablou care să o reprezinte sau  unul care să fie mindfull pentru spațiul ei personal. Indiferent de ce alegi cu siguranță va fi un cadou bine primit. 

Un cadou handmade

Un cadou handmade

                              Sursă: thesprucecrafts

Printre ideile de cadou deosebite se regăsesc și cadourile handmade. Dacă aceasta iubeste lucrurile handmade, acest cadou poate fi ideal pentru ea.  Aceasta poate fi chiar o bijuterie sau o broșă brodată manual. Un cadou deosebit și un accesoriu personalizat ce nu va trece neobservat. 

Amestecuri aromaterapeutice

Amestecuri aromaterapeutice


                                Sursă: romedic

Amestecuri aromaterapeutice de uleiuri esențiale au numeroase efecte benefice asupra organismului. Acestea activează emoțiile pozitive și ne ajută să ne menținem starea de bine. Și acesta din urmă este o idee de cadou ideală pentru doamna învățătoare și pentru momentele ei de relaxare.

Coș cu produse de îngrijire personală

Coș cu produse de îngrijire personală
                                        Sursă: cassatex

Tot din seria cadouri învățătoare, iată un cadou cu care nu ai cum să dai greș, Un coș cu produse de îngrijire personală va fi mereu un cadou bine primit. Momentele de relaxare cer produse pe măsură, așa că acesta este un cadou deosebit pe care să-l iei în calcul. 

O floare la ghiveci
O floare la ghiveci
                                    Sursă: hornbach

O floare la ghiveci poate umple o cameră goală de bună dispoziție și energie pozitivă. Dacă vrei să-i oferi bucurie și pozitivitate, oferă-i acestea în dar o floare la ghveci. Aceasta poate fi un cadou deosebit pentru casa doamnei învățătoare.

Un gift card la Spa

Un gift card la Spa

                           Sursă: safetyharbor

Indiferent de zi, an sau lună cu toții apreciem momentele de relaxare și ne rapim din timp pentru a ne bucura de ele. Un gift card pentru o zi de relaxare la Spa este un cadou pentru doamna învățătoare ce va fi apreciat la adevărata lui valoare. Trece-l pe lista și oferă-l în dar atunci în vrei să-i arăți recunoștința. 

O cutie de bijuterii

O cutie de bijuterii

                             Sursă: magazinonline

O cutie de bijuterii deosebită poate fi un cadou deosebit pentru învățătoare. Poți opta pentru o variantă clasică sau una handmade din lemn. Indiferent ce ai alege, fără îndoială va fi un cadou apreciat. 

 

Cadouri invatatoare sfarsit de an

Cadouri invatatoare sfarsit de an

Sursă: smittenpndesign

Dacă vrei să-ți arăți recunoștința și mulțumirea pentru tot devotamentul de care a dat dovada învățătoarea pe tot parcursul anului școlar o poți face printr-un cadou frumos și special. Iată câteva idei de cadouri speciale de oferit învățătoarei la sfârșit de an. 

Diploma gravată în lemn pentru cea mai bună învățătoare

Diploma gravată în lemn pentru cea mai bună învățătoare

                                   Sursă: emag

O diplomă pentru cea mai bună învățătoare poate fi un cadou special care arată mulțumirea și respectul adresat acesteia. Un gest frumos de care se va bucura mult.

Un album cu cele mai frumoase momente cu elevii ei

Un album cu cele mai frumoase momente cu elevii ei

                               Sursă: creionulmeu

Acum la sfârșit de an ce poate fi mai frumos decât un moment de reflecție la cele mai frumoase momente și aventuri cu cei mici, de pe parcursul anului școlar? Un album care să le cuprindă pe toate poate fi un cadou deosebit pentru o învățătoare la sfârșit de an școlar. 

Un parfum

Un parfum

                                 Sursă: foxy.ro

O altă idee de cadou pentru sfârșitul de an școlar poate fi un parfum atent ales. Poți alege unul într-o notă florală și fresh. Fără îndoială va fi un cadou bine primit. 

Un jurnal

Un jurnal


                               Sursă: fainșisimplu

Un jurnal sau o agentă poate fi un alt cadou de luat în calcul la sfârșitul anului școlar. Acesta este un cadou util și de mare folos pentru doamna învățătoare.

O decorațiune cu licheni

O decorațiune cu licheni

                                  Sursă:olx

O decorațiune cu licheni poate și un cadou inedit și special. Acesta este rezistent în timp și poate oferi armonie casei. Trece și acest cadou pe lista ta de cadouri pentru doamna învățătoare, la sfârșit de an școlar.

 

Cadouri personalizate pentru invatatoare

Cadouri personalizate pentru invatatoare

Sursă:inkmagazine

Cadourile personalizate pot fi considerate a fi mult mai speciale spre deosebire de altele. Ai grijă totuși să-l personalizezi în funcție de plăcerile celorlalți, deoarece aceste tind să fie niște cadouri mai personale.

În cele ce urmează îți vom prezenta pe scurt câteva idei de cadouri personalizate pentru învățătoare  cu care nu ai cum să dai greș.

O cană personalizată

O cană personalizată

                                  Sursă: bongiftt

O cană personalizată cu cea mai bună învățătoare sau cu un gând de apreciere este un cadou personalizat care nu va trece neobservat de doamna învățătoare. Aceasta se va bucura și va aprecia efortul și ideea inedită.

Un tablou cu numele elevilor

Un tablou cu numele elevilor

                              Sursă: europoster

Un tablou personalizat cu un copac care să cuprindă toate numele copiilor din clasa sa poate fi un cadou deosebit pentru învățătoare. Acesta își va aminti mereu cu drag de elevii minunați pe care i-a avut.

O bijuterie personalizată

O bijuterie personalizată

                                  Sursă: oxette

O brățară personalizată poate fi un cadou special și delicat pentru doamna învățătoare. Aceasta poate fi personalizată ori ce text consideri tu potrivit.Dacă ești în pană de idei poți grava cu ”cea mai bună învățătoare” , numele clasei sau promoția care a absolvit.

Un tricou personalizat

Un tricou personalizat

                                Sursă:bongift

Un tricou personalizat cu un mesaj frumos sau poate chiar cu câteva gânduri din partea fiecărui elev, poate fi un cadoul foarte special și atent ales pentru doamna învățătoare. Indiferent cu ce alege să-l personalizezi, cu siguranță va fi un cadou apreciat de aceasta.

 

Cadouri craciun invatatoare

Cadouri craciun invatatoare

Sursă: thequint

Când vine vorba despre cadourile pentru perioada Crăciunului și aici lista poate fi foarte lungă și plina de cadouri ingenioase. Dacă îți dorești să oferi cele mai speciale și atente cadouri ia notițe și pune-le în practică când e cazul. 

Iată câteva idei de cadouri de Crăciun pentru învățătoare cu care nu ai cum să dai greș:

Un tablou cu pozele elevilor ei

Un tablou cu pozele elevilor ei

                            Sursă: amintiricolorate

Ce poate fi mai frumos decât un tablou plin de amintiri cu elevii tăi? O bucurie de care să se va bucura ori de câte ori privește acest tablou. Fericirea învățătoarei va fi nemărginită la primirea acestui cadou atât de special.

Un glob personalizat

Un glob personalizat

                                Sursă: mdishop

Un glob personalizat sau  chiar pictat de către elevii săi poate fi un cadou inedit de așezat în bradul de Crăciun de acasă. Chiar și după trecerea anilor, aceasta se va bucura la fel de mult la revederea acestui glob în perioada Crăciunului.

O pătură călduroasă

O pătură călduroasă

                            Sursă: confortmarino

În ton cu vremea de acasă, o pătură călduroasă poate fi un cadou potrivit în acest sezon. Pentru momentele de relaxare lângă foc sau chiar în jurul bradului în timp ce savureaza ceaiul, aceasta pătura îi va oferi confortul și căldura de care are nevoie. 

 

Cadouri 8 Martie pentru invatatoare

Cadouri 8 Martie pentru invatatoare

Sursă: alexandracosmetics

Când vine vorba despre sărbătoare de 8 martie și trebuie să uităm de doamnele învățătoare. Aceasta sărbătoare este un motiv în plus de a ne aduce aprecierea, respectul și mulțumirea pentru tot ceea ce fac acestea în educația copiilor. Iată câteva idei de cadouri la care să apelezi în această zi:

Un coș cu flori de primăvară

Un coș cu flori de primăvară

                             Sursă: florariajardin

Florile nu ar trebui să lipească de 8 martie și este bine cunoscut faptul că majoritatea femeilor iubesc florile. Poți opta pentru un aranjament cu flori de primăvară colorate și frumoase, care să transmită bucurie și seninătate. 

Un coș cadou cu produse delicioase
Cos Cadou - Ice Imperial Gift(CM30)

                 Cos Cadou - Ice Imperial Gift(CM30)


Un coș cu produse atent alese poate fi o alegere inedită pentru un cadou de 8 martie oferit doamnei învățătoare. O selecție de praline de ciocolată, cafea și alte bunătăți, vor reuși cu siguranță să-i ofere un zâmbet acesteia.

O selecție de praline de ciocolată

O selecție de praline de ciocolată

                                Sursă: paulaana

Nimeni nu spune pas la ceva dulce. Astfel o selecție de praline delicioase  de ciocolată poate fi un cadou frumos pentru 8 martie. Există o mulțime de sortimente pentru acestea, și stai liniștit, orice ai  alege cu siguranță vor fi delicioase. 

O pungă de cafea de specialitate

O pungă de cafea de specialitate

                              Sursă: clarocafe

O pungă de cafea de specialitate poate fi un cadou ideal dacă este și iubitoare de cafea. Acesta poate fi un cadou util pe care să-l savureze chiar înainte de începerea unei noi zile de școală.

 

Cadouri de Paste pentru invatatoare

Cadouri de Paste pentru invatatoare

Sursă: thenewyorktimes

Dacă te gândești să-i faci un cadoul doamnei învățătoare cu ocazia Sărbătorilor de Paște, află de la noi că idei sunt foarte multe.  Iată câteva variante de cadouri pentru Paște pentru invătăroare la care poți apela:

Un coș cu produse și delicii atent alese

Cos Cadou Martie - PICNIC SET(CCM7)

   Cos Cadou Martie - PICNIC SET(CCM7)


Un coș de picnic cu produse atent alese poate fi un cadou perfect pentru aceasta perioada. Mergând în tot și cu vremea de afară este un cadou care necesită o ieșire în natură la relaxare cu cei dragi. Trece acest cadou și pe lista ta. Fără îndoială va fi foarte apreciat.

Un set de ceai

Un set de ceai

                       Sursă: manutea

Un set de ceai cu o selecție de ceaiuri aromate poate fi un cadou frumos pentru doamna învățătoare. Un cadou perfect pentru momentele de relaxare și deconectare.

Un ceas 

Un ceas

                             Sursă: luxedigital

Un accesoriu frumos și o idee de cadou inedită pentru doamna învățătoare. Alege unul simplu și elegant și transformă într-un cadou deosebit pentru aceasta.

 

Cadouri invatatoare zi de nastere

Cadouri invatatoare zi de nastere

Sursă: photojaanic

Când vine vorba despre ziua de naștere a doamnei învățătoare, nici aceasta nu poate să treacă neobservată. Dacă ai notată în calendar, alege din timp un cadou potrivit pentru aceasta. Iată câteva idei de cadouri pentru învățătoare în zi de naștere.

Un stilou personalizat 

Un stilou personalizat

                                  Sursă: bongift

Un stilou personalizat poate fi cadou special pentru profesia și munca acesteia de zi cu zi. Alege unul frumos, elegant care să atragă atenția și de a cărei utilitate să se poată bucura în fiecare zi.

O pereche de cercei personalizati

O pereche de cercei personalizati

                                                  Sursă: blackvelvet

O pereche de cercei personalizati poate fi un cadou special pentru doamna învățătoare. Poți o notă mai elegantă și rafinată alege o pereche cu pandantiv în culori vii. 

 

Cadouri handmade pentru invatatoare

Cadouri handmade pentru invatatoare

Sursă: urbanbag

În ultima vreme cadourile handmade sunt la mare căutare. Tocmai de aceea majoritatea oamenilor le iau în considerare atunci când vor să ofere un cadou mai special. Poți apela și tu la acestea pentru o oferi un cadou unicat și special. Iată așadar câteva idei de cadouri handmde pentru invătătoare.

Un fular croșetat

Un fular croșetat

                                   Sursă: ea.md

Un fular crosetat poate fi un cadou handmade special și atent. Util și călduros va fi ideal pentru zilele reci sau dure de iarnă. 

O geantă handmade

O geantă handmade

                                  Sursă: elyk

Gentile handmade sunt la foarte mare căutare. Nu doar pentru că sunt lucrate manual ci și pentru modelele și materialele din care acestea sunt realizate de cele mai multe ori. 

O lumanare handmade

O lumanare handmade

                                Sursă: healthline

O lumanare este o altă idee de cadou de luat în calcul. Dacă alegi să oferi un a handmade te poți bucura de arome difere sau chiar forme diversificate. Variantele sunt multiple și vei avea cu siguranță de unde să alegi. 

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri de oferit în dar învățătorilor. Lista cu idei poate fi și mai lungă. Nu uita un aspect foarte important, aceste cadouri nu trebuie să fie scumpe pentru a fi inedite. Sunt o mulțime de cadouri enumerate mai sunt care se găsesc la prețuri foarte accesibile.

Alege atent și oferă-le cu drag și recunoștință.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!