Idei de Cadouri pentru Nasi de Botez

Idei de Cadouri pentru Nasi de Botez
Sursă: everydayhealth

Dacă urmează să devii părinte probabil deja ești familiarizat cu toate etapele și responsabilitățile care vin cu această perioadă nouă. De la nașterea celui mic și până la botez și alegerea nașilor, toate aceste etape merită toată atenția ta.

În continuare acestui articol vom vorbi despre importanța nașilor de botez și îți vom oferi cele mai bune idei de cadouri pentru aceștia.

 

Ce este botezul și ce rol au nasii?

Ce este botezul și ce rol au nasii

Sursă: thegospel

În creștinism, botezul reprezintă metoda prin care cel mic face primii pași în comunitatea creștină. Pentru ortodoxi și catolici, taina botezului reprezintă una dintre cele 7 taine. Este recomandat ca cel mic să fie botezat după 40 de zile.

Dacă se dorește botezarea bebelușului cât este mai mic, trebuie să știi că în aceste condiții, conform regulilor bisericești, mama nu va putea participa la Sfânta Taină a Botezului. Tradițiile spun că întreaga taină și responsabilitatea botezului le revine părinților spirituali adică nașilor.

Când vine vorba despre părinții spirituali aceștia vor ocupa un loc foarte important în viața copilului tău, deoarece sunt considerați a fi a doua pereche de părinți căreia îi revine rolul de a-l proteja pe cel mic și de a-l călăuzi în viață.

De regula se aleg oameni foarte apropiați, prieteni sau rude pe care îi dorești cât mai aproape de tine și alături de care vrei că și cel mic să se bucure de toată dragostea și învățătura lor.


Când se oferă cadoul nașilor de botez?

Când se oferă cadoul nașilor de botez

Sursă: GQIndia

Între părinții bebelușului și nașii de botez se va crea o legătură frumoasă care îi va uni pe aceștia pe viață, fiind mereu acolo unii pentru alții.

Dacă nu știi când se oferă un cadou nașilor de botez, află de la noi că trebuie să-ți arăți aprecierea față de aceștia nu doar la celebrarea botezului, ci și pe tot parcursul vieții.  În orice moment îți poți arăta recunoștința pentru sfaturile, sprijinul sau dragostea și devotamentul acordat noului născut.

Dacă ești în căutarea unui cadou cât mai potrivit pentru nașii de botez ești unde trebuie! În articolul de astăzi îți vom prezenta 50 de idei de cadouri pentru nașii de botez cu care nu ai cum să dai greș!

 

50 Idei de cadouri pentru nași de botez

50 Idei de cadouri pentru nași de botez

Sursă: theeconomictime

Dacă vrei să le faci un cadou nașilor de botez nu uita un aspect foarte important: ține cont și de preferințele și plăcerile acestora. Ai grijă să alegi un cadou care să fie pe placul lor dar și care să aibă o bună utilitate.

Iată 20 de idei de cadouri pentru nașii de botez care cu siguranță vor fi apreciate de aceștia! 

 

1. Album foto cu amintirile voastre

Album foto cu amintirile voastre

Sursă: freepik

Ce zici de un cadou cu o mare încărcătura emoțională, care să cuprindă o parte dintre cele mai frumoase amintiri cu nașii de botez alături de cel mic? Acesta cu siguranță va fi un cadou care îi va impresiona nespus de mult pe nași.

 

2. Un tablou pictat manual

Un tablou pictat manual

Sursă: freepik

Un tablou pictat manual cu chipul nașilor sau cu ei și nou născutul  poate fi o idee de cadou grozavă pentru nașiide botez. Un cadou care își va face cu siguranță loc în casele și inimile lor. 

 

3. Perne decorative pentru living

Perne decorative pentru living

Sursă:freepik

Niciodată nu sunt prea multe perne pentru living sau pentru terasă. Acestea pot oferi relaxare și confortul de care ai nevoie după o zi lungă și pot fi un cadoul perfect pentru nașii de botez. Poți imprima pe ele un mesaj, o poză sau chiar numele copilului.

 

4. O plantă în ghiveci

O plantă în ghiveci

Sursă: goodhousekeeping

O plantă în  ghiveci dă viață oricărei încăperi. Iar dacă nașii sunt mari iubitori de plante, acesta ar putea fi un cadou ideal pentru ei. Poți alege o planta de dimensiuni mai mari și poate chiar și un ghiveci mai deosebit.

 

5. Câte o carte motivațională sau după preferințele acestora

Câte o carte motivațională sau după preferințele acestora

Sursă: GQ

Fiecare om apreciază momentele de relaxare și se bucură de ele ori de câte ori i se oferă ocazia. Dacă nașii tăi sunt pasionați de citit le poți oferi în dar acestora câte o carte nouă. Sunt atât de multe titluri interesante, deci cu siguranță vei avea de unde alege.

 

6. Un set de pahare pentru vin

Un set de pahare pentru vin

Sursă: food&wine

O altă idee de cadou potrivit pentru nașii de botez poate fi un set deosebit de pahare de vin. Ideal pentru momentele lor de relaxare în doi sau dacă sunt pasionați de vinuri.

 

7. Cadou Exclusivist pentru cele mai bune ocazii

Cadou - Moet&Chandon Exclusive Gift (CR33)

                                  Cadou - Moet&Chandon Exclusive Gift (CR33)

Coșul Cadou - Moet&Chandon Exclusive Gift (CR33) cu o selecție de bunătăți și delicii poate fi un cadou ideal pentru nașii tăi. Aceștia  se vor bucura de cele mai delicioase sortimente de ciocolată alături o cafea aromată sau o șampanie de lux. 
 

8. O experiență nouă, la o degustare de vin

O experiență nouă, la o degustare de vin

Sursă: freepik

Dacă nașii tăi sunt pasionați de vinul bun și de calitate, poți rezerva pentru aceștia o degustare de vin. Trebuie doar să te interesezi în ce weekend sunt cei doi liberi pentru a le oferi această experiență romantică în doi. 

 

9. Coș cadou Jack Daniel’s

Cos Cadou - Jack Daniel's Luxury&Friends (CR35)

                                      Cos Cadou - Jack Daniel's Luxury&Friends (CR35)

O variantă de cadou cu care nu ai cum să dai greș este acest coș cu bunătăți special alese. Cu un vin bun pentru ea și un whisky atent ales pentru el, cei doi se vor bucura cu siguranță de acest cadou, în momentele lor de relaxare.
 

10. Accesorii sau bijuterii

Accesorii sau bijuterii

Sursă: facebook

Dacă vrei să-ți surprinzi nașii cu un cadou draguț, poți opta pentru accesorii sau bijuterii atât pentru el cât și pentru ea. Pentru el poți alege o brățară de piele, iar pentru ea o brățară elegantă sau o pereche de cercei mai speciali.

 

11. The Royal Castle - un coș exclusivist pentru toate gusturile

Cosuri Cadou - The Royal Castle (CR19)

                                         Cosuri Cadou - The Royal Castle (CR19)

Cu coșul cadou, The Royal Castle nu ai cum să dai greș! Cu o selecție de delicii dulci și băuturi atent alese vei reuși să-ți surprinzi nașii indiferent de ocazie. Acesta va fi un cadou foarte apreciat de care se vor bucura din plin.
 

12. Un ceas elegant pentru el / ea

Un ceas elegant pentru el/ea

Sursă: freepik

Dacă vrei să le oferi acestora un cadou mai special, poți opta pentru alegerea unor ceasuri pentru el și ea. Poți alege un model mai elegant pentru ea și unul mai casual  sau de ce nu, tot elegant pentru el. Indiferent de ce ai alege, fii sigur că vei impresiona.

 

13. O lenjerie de pat

O lenjerie de pat

Sursă: freepik

O lenjerie de pat poate fi un cadou frumos și util de care s-ar putea bucura nașii tăi. Sunt o mulțime de variante din care poți să alegi, în funcție de modelul sau materialul dorit. Iar o lenejerie de pat este cu siguranță un cadou util în orice casă. 

 

14. O decorațiune pentru casă

O decorațiune pentru casă

Sursă: selectdesign

Un obiect decorativ pentru casă este un alt cadou de luat în considerare. Cei doi se vor bucura și îi vor găsi un loc pe loc pe cinste în casa lor dacă îi cunoști foarte bine și alegi un obiect care le va fi pe plac sau le va reprezenta pasiunile.

 

15. Coș cadou cu bunătăți alese

Cos Cadou - YELLOW SENSATION (CCR82)

                                    Cos Cadou - YELLOW SENSATION (CCR82)

Această variantă de Cos Cadou - YELLOW SENSATION (CCR82) te va ajuta să-i impresionezi pe nași. Selecția de bunătăți îi va îndulci pe cei doi și le va oferi momente perfecte de relaxare.
 

16. Un set de lumănări parfumate

Un set de lumănări parfumate

Sursă: freepik

Perfecte pentru momentele de relaxare sau pentru serile lor romantice, un set de lumănări parfumate poate fi un cadou de luat în calcul când vine vorba despre nașii de botez. Sunt atât de multe variante pe diferite arome, forme sau dimensiuni. 

 

17. Coș cadou potrivit pentru relaxarea în doi

Cos Cadou - ESMERALD GIFT (CCR68)

          Cos Cadou - ESMERALD GIFT (CCR68)

O altă variantă potrivită de cadou este acest coș cu o selecție de produse menite să încânte gusturile tuturor. Acest tip de cadou este perfect pentru momentele de relaxare sau pentru clipele dulci.
 

18. Un set de ceai

Un set de ceai

Sursă:porphyras

Dacă nașii tăi sunt pasionați de ceaiuri poți să le oferi în dar un set de accesorii pentru ceai. Perfect pentru momentele de relaxare sau pentru serile în doi, aceștia vor ști să-l aprecieze la adevărata valoare.

 

19. Coș cadou Sweet Red

Cos Cadou - SWEET RED (CCR44)

                                          Cos Cadou - SWEET RED (CCR44)

Un alt coș cadou care cu siguranță va fi apreciat de către nași este acest coș cadou care cuprinde o selecție de praline și sortimente de ciocolată, alături de o cafea și un vin bun. Combinația perfectă pentru un moment de răsfăț dulce!
 

20. Un set de farfurii

Un set de farfurii

Sursă: realsimple

Un set de farfurii elegante poate fi un cadoul deosebit pentru nașii de botez. Sunt o mulțime de modele și forme dintre care poți alege. Când le alegi nu uita să ții cont și de gusturile acestora.

 

Cadouri personalizate pentru nași de botez

Cadouri personalizate pentru nași de botez

Sursă: playtech

Când vine vorba despre cadourile pentru nașii de botez, sunt o mulțime de variante de luat în calcul. Dacă vrei să-i surprinzi și mai mult poți opta pentru alegerea unor cadouri personalizate. Iată câteva idei de cadouri personalizate pentru nașii de botez cu care nu ai cum să dai greș!

 

21. Un set de căni personalizate

Un set de căni personalizate

Sursă: boomatelier

Un set de căni personalizate un cea mai bună nașă și cel mai bun naș pot fi un cadou frumos. Poți opta însă și pentru personalizarea acestora cu numele copilului sau poate chiar cu un citat frumos.


22. O tăbliță pentru ușă cu numele familiei lor

O tăbliță pentru ușă cu numele familiei lor

Sursă: cewe

O plăcuță pentru ușă realizată manual din lut și inscripționată cu numele familiei lor poate fi un frumos cadou personalizat pentru nași de botez. Un cadou mai unicat, care le va oferi acestora un farmec aparte. 

 

23. Tricouri personalizate pentru cei doi

Tricouri personalizate pentru cei doi

Sursă: amintiricolorate

Tricourile personalizate sunt o altă variantă de cadou de luat în calcul. Poți opta să le personalizezi cu cea mai bună nașă și cel mai bun sau chiar cu un citat sau un text amuzant.

 

24. O cutie suport pentru ceai personalizată

O cutie suport pentru ceai personalizată

Sursă: bongift

Tot pentru iubitorii de ceai, o cutie din lemn personalizată după gusturile și preferințele celor doi, poate fi un cadou frumos. Poți alege una pictată manual de un profesionist sau chiar sculptată.

 

25. Un mulaj cu mânuțele sau piciorușele celui mic

Un mulaj cu mânuțele sau piciorușele celui mic

Sursă: kiturimulaje

Un cadou inedit și plin de emoție ar fi un mulaj cu mânuțele sau piciorușele finului sau finuței lor. Un cadou pe care-l vor aprecia mereu și care va ocupa un loc aparte în casa și inima lor. 

 

26. Un felinar pictat manual

Dacă nașii tăi stau la curte sau au balcon, un felinar pictat manual poate fi un cadou perfect pentru ei.Poți apela la un specialist pentru pictura sau puteți să-l pictezi chiar tu. 
 

27. Brățări handmade personalizate pentru ei

Brățări handmade personalizate pentru ei

Sursă: libertatea

Un alt cadou personalizat pentru nași ar putea și brățările personalizate cu „cea mai bună nașă” și „cel mai bun naș”.  Sunt multe variante de brățări handmade deci ai de unde alege.

 

28. Șorțuri de bucătărie personalizate

Șorțuri de bucătărie personalizate

Sursă: giftstore

Dacă sunt pasionați de bucătărie poți opta pentru două șorțuri personalizate pentru cei doi. Poți să alegi un mesaj amuzant sau chiar câte un citat reprezentativ pentru fiecare din ei.

 

29. Halate personalizate

Halate personalizate

Sursă: casacubroderii

O altă idee de cadou personalizat pentru nași ar putea fi halatele personalizate. Poți să alegi două halate frumoase pe care mai apoi să le personalizezi după bunul plac.

 

30. Un colaj foto

Un colaj foto

Sursă: lemnindar

Amintirile sunt cel mai frumos cadou. Dacă vrei ca nașii tăi să-și amintească mereu de cele mai frumoase momente petrecute împreună, oferă-le în dar un colaj foto. 

Acestea sunt doar o selecție de cadouri personalizate. Dacă ești creativ poți să personalizezi orice obiect la tine acasă, pentru a-l transforma în cadoul perfect!


Cadouri de Craciun pentru nasii de botez

Cadouri de Craciun pentru nasii de botez

Sursă: verandamall

Când vine vorba de alegerea cadourilor de Crăciun pentru nași nici aici nu e pană de idei. Iată cele mai drăguțe idei de cadouri de Crăciun pentru nași de botez de care să ții cont atunci când vrei să le oferi ceva în dar:

 

31. Un glob personalizat

Un glob personalizat

Sursă: alulavanda

Un glob personalizat de Crăciun poate fi un cadou foarte inspirat pentru nași. Poți alege să-l personalizezi chiar tu sau poți apela la unul gata personalizat.

 

32. Mănuși de piele pentru ea și el

Mănuși de piele pentru ea și el

Sursă: manusidinromania

Câte o pereche de mănuși de piele pentru fiecare poate fi un cadou foarte util în preajmă Crăciunului. Poți alege câte o culoare diferită pentru fiecare dintre ei. 

 

33. Coș cadou cu bunătăți fine

Cos Cadou Craciun - Royal Salute (CCR95)

                                                    Cos Cadou Craciun - Royal Salute (CCR95)

Această variantă de coș este un cadou perfect în preajma Crăciunului.  O selecție de bunătăți perfecte pentru a fi savurate alături de cei dragi în jurul bradului.
 

34. Căciulă pentru ea și el

Căciulă pentru ea și el

Sursă: fasingur

În vremea friguroasă câte o căciulă poate fi un cadou perfect pentru nași. Poți opta pentru cele crosetat manual sau pentru cele clasice.

 

35. Coș cadoul ideal pentru Crăciun

Cos Cadou Craciun - Martell Edition XO (CCR91)

                                    Cos Cadou Craciun - Martell Edition XO (CCR91)

O altă idee de cadou perfectă pentru nași de botez este această gamă de bunătăți care cuprinde praline delicioase de ciocolată alături de băuturi alese. Ideale pentru a fi savurate în preajma Crăciunului!
 

36. Pijamale

Pijamale

Sursă: bugetgirl

Nimeni nu spune nu la o pereche de pijamale în preajma Crăciunului. Mai ales dacă ne referim la acele pijamale pufoase și drăguțe în spiritul Crăciunului. Poți alege să le oferi în dar câte un set de pijamale pentru fiecare!

 

39. Coș cadou - delicatese pentru El și Ea

Cos Craciun - Cadou Lady&Sir Gift (CR30)

                                     Cos Craciun - Cadou Lady&Sir Gift (CR30)

O altă variantă de cadou potrivită pentru Crăciun este acest coș cu bunătăți pentru Crăciun. O selecție care va fi atât pe placul ei cât și pe placul lui!
 

40. O pătură pufoasă

O pătură pufoasă

Sursă: realsimple

O pătură pufoasă și călduroasă se încadrează perfect în peisajul Crăciunului. Ideală pentru serile lungi cu povești în jurul bradului, în timp ce savurează un vin fiert sau o ciocolată caldă.


Cadouri de multumire pentru nasi de botez

Cadouri de multumire pentru nasi de botez

Sursă:adona

Dacă vrei să-ți arăți mulțumirea și recunoștința față de nașii de botez o poți face oricând fără să fii nevoit să aștepți un moment special.  Oricând simți nevoia poți să le oferi acestora un cadou prin care să le mulțumești pentru tot sprijinul lor.

Dacă nu știi ce să alegi, uite aici o selecție de cadouri de mulțumire pentru nașii de botez:

 

41. O ședință de relaxare la SPA

O ședință de relaxare la SPA

Sursă: timeboutique

O ședință de relaxare la Spa poate fi cadoul perfect pentru nași. Un moment de relaxare nu strică niciodată și cu siguranță aceștia se vor bucura din plin de ea.

 

42. Coș cadou cu delicii și selecții fine

Cos Cadou Paste - PURCARI FANTASY (CCP13)

                       Cos Cadou Paste - PURCARI FANTASY (CCP13)

Bucuria într-un singur pachet. O selecție de bunătăți puse împreună pentru a încânta papilele gustative ale celor mai mari pretențioși. Un cadou inedit care nu va trece neobservat.
 

43. Un gratar pentru grădină

Un gratar pentru grădină

Sursă: freepik

Un grătar pentru grădină poate fi un alt cadou potrivit pentru nașii de botez. Aceștia se vor bucura de el ori de câte ori au timp pentru un grătar în familie sau alături de prieteni.


44. Coș cadou special creat pentru starea de bine

Cos Cadou - BELAIRE SENSATION(CCM4)

                                       Cos Cadou - BELAIRE SENSATION(CCM4)

Acest cadou va fi perfect pentru nași indiferent de ocazie. Un cadou atent ales ce va transmite mulțumirea și recunoștința ta mai departe.
 

45. O zi la echitație în natură

O zi la echitație în natură

Sursă: freepik

Dacă nașii sunt pasionați de ieșirile în natură sau ne enumeră printre iubitorii de cai, aceasta exeriență este petru ei. Oferă-le o ședință de echitație în natură. Se vor relaxa și vor aprecia timpul petrecut în natură.


46. Un parfum pentru el și ea

Un parfum pentru el și ea

Sursă: freepik

Dacă le cunoști gusturile poți să-i surprinzi cu câte un parfum pentru fiecare. Pentru ea poți opta pentru ceva cu note florale iar pentru el ceva clasic și intens.

 

47. Un aranjament floral cu licheni pentru casa lor

Un aranjament floral cu licheni pentru casa lor

Sursă: greenmoss

Lichenii sunt renumiți pentru durabilitatea pe care o au atât în natură cât și în casele oamenilor.  Acestea pot aduce o mică parte din natură în casele și inimile oamenilor Poți opta pentru un astfel de cadou, atunci când vine vorba de nașii tăi.

 

48. Un tablou pe pânză

Un tablou pe pânză

Sursă: canvasprint

Tablourile pe pânză sunt la modă acum, mai ales când vine vorba de cele ilustrate. Poți alege unul gata realizat sau poți să-l personalizezi tu pentru cei doi. Acest tablou va da viață casei sau biroului lor.

 

49. Un ceas de perete

Un ceas de perete

Sursă: realhomes

Un simbol al timpului,  ceasul de perete poate fi un alt cadou de luat în considerare. Poți să-l personalizezi cu un mesaj draguț care să le ofere un zâmbet de fiecare dată când se uită la ceas.

 

50. Coș cadou pentru momentele memorabile

Cosuri Cadou - CLASSIC MOMENTS (CCR63)

                                      Cosuri Cadou - CLASSIC MOMENTS (CCR63)

O altă idee de cadou care te va ajuta să-ți transmiți mulțumirea și recunoștința este acest coș cadou. O selecție de praline de ciocolată, cafea și alte bunătăți, vor reuși cu siguranță să-i surprindă pe cei doi.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri la care poți apela cu încredere atunci când vrei să-ți surprinzi nașii de botez. Lista poate fi și mai lungă. Uite alte câteva idei pe care le poți lua în calcul, dacă dorești să le oferi un cadou mai creativ:

 
  • Realizează o  pictură la care să participe și finul sau finuța lor. Dacă acesta e prea mic poți realiza o pictură cu forma mânuțelor celui mic.
  • Un mesaj vocal. Un mesaj vocal pe care aceștia îl pot asculta ori de câte ori simt nevoia.
  • O caricatură. Poți apela la un profesionist pentru a le realiza portretele sub forma de caricatură.

Indiferent de ce ai alege nu uită că în esență gestul contează și nu trebuie să aștepți un moment ideal pentru a-ți arăta recunoștința!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!