50 Idei de cadouri pentru tata

50 Idei de cadouri pentru tata
Sursa foto: pexels.com

Orice persoană dorește să se remarce pozitiv în viața persoanelor dragi, tocmai de aceea, cadourile potrivite pot să fie, de multe ori, o provocare. În special dacă este vorba despre tatăl tău, nu poți să te mulțumești cu orice obiect pe care să îl împachetezi frumos și să îl oferi pur și simplu. 

Tatăl tău este special. De la a se implica trup și suflet în educația copiilor lui până la a ajuta la treburile casnice, este mereu ocupat. Însă, atunci când se apropie un eveniment special din viața lui, este momentul perfect să îi arăți că este un tată exemplar iar toate eforturile sale nu au fost în zadar. 

Dacă vrei să îi arăți recunoștința și aprecierea ta, nimic nu este mai potrivit decât un cadou care să exprime acest lucru. Însă, de multe ori, poate să fie destul de greu să găsești acel lucru care i-ar aduce zâmbetul pe buze. Pe piață există atât de multe idei încât este dificil să te decizi care ar fi soluția potrivită. Până la urmă, cadoul tău trebuie să exprime exact ceea ce simți pentru tatăl tău iar acest ghid te va îndruma să găsești cele mai inspirate idei.

 

Sfaturi pentru alegerea cadoului perfect pentru tata 

Sfaturi pentru alegerea cadoului perfect pentru tata 

Sursa foto: unsplash.com

Împreună cu tatăl tău împarți cele mai frumoase amintiri iar de fiecare dată când te gândești la momentele speciale zîmbești. Indiferent dacă este vorba despre ziua lui de naștere, pensionarea, aniversarea căsătoriei sau orice alt eveniment important din viața lui, cel mai important este să îi oferi motive să zâmbească. Iar orice eveniment nou, devine o amintire.

Tocmai de aceea este de datoria ta să transformi orice moment într-o amintire plăcută alegând cadoul perfect pentru tata. 


Atunci când cauți un cadou este suficient să te ghidezi după câteva reguli simple. În primul rând, este recomandat să elimini de pe lista de cumpărături toate acele obiecte care nu au nici o legătură cu pasiunile sale, acele obiecte standard care nu transmit nimic, cadourile care nu au o latură practică, obiectele care nu sunt potrivite pentru vârsta lui, cele reciclate, cele care merg pe principiul ,,același cadou, eveniment diferit”. Așadar, cadoul perfect pentru tata trebuie să fie:
 
  • Original - pentru că un dar trebuie să fie o supriză plăcută pentru tatăl tău;
  • Consistent - deoarece nu se pretează să te prezinți cu un cadou care are mai mult un caracter simbolic. În plus, trebuie să te gândești că de fiecare dată ți-a dăruit exact ceea ce ți-ai dorit.
  • Practic - pentru că tații sunt recunoscuți pentru preferința lor de a primi cadouri practice. Iar dacă darul tău îi pune și abilitățile la încercare atunci va fi un dar care îi va merge drept la inimă. 
 

Cele mai deosebite idei de cadouri pentru tatici

Cele mai deosebite idei de cadouri pentru tatici

Sursa foto: unsplash.com

Atunci când cauți cadouri pentru tata, cea mai bună recomandare pe care ți-o putem face este să alegi în funcție de personalitatea lui. Apoi, ține cont de vârsta și preferințele sale. Chiar dacă l-ai văzut ocupându-se de mici reparații prin casă acest lucru nu înseamnă că este un hobby pentru el. El are propriile sale dorințe și pasiuni, acele mici plăceri pe care nu și le refuză în momentele sale de relaxare.

Suntem siguri că nu o dată, tatăl tău, ți-a povestit despre ceea ce îi place foarte mult, chiar un nou hobby de care s-a apucat recent și față de care este foarte dedicat. Indiferent dacă tatăl tău este un antreprenor, un om dedicat familiei, călătorește mult sau îl pasionează arta, merită un cadou deosebit.

Așadar, îți vom prezenta câteva idei de cadouri pentru tați care sperăm să te inspire și care pot să fie cumpărate de fiecare dată cândai nevoie de ceva deosebit.

 

Cutie pentru ceasuri

Dacă este un colecționar împătimit de ceasuri de mână sau pur și simplu îi place să le poarte, un astfel de cadou nu numai că este practic, ci se încadrează și în preferințele sale. Ceasurile necesită o îngrijire specială, motiv pentru care o astfel de cutie reprezintă un cadou deosebit care să facă cinste colecției sale.
 

Butoni pentru cămașă din argint

În special dacă are un stil elegant de a se îmbrăca, lucru pentru care l-ai admirat o viață întreagă, poți să te inspiri din această latură a personalității sale. Butonii din argint pentru cămașă sunt mereu o idee bună de cadouri pentru tătici. În plus, dacă alegi un model deosebit, sunt eleganți și potriviți pentru toate ținutele rafinate pe care le poartă.
 

Borsetă din piele naturală

Indiferent dacă merge în vacanță sau iese în oraș, o borsetă din piele naturală reprezintă cadoul perfect. Aici va putea să își depoziteze toate lucrurile importante precum actele de la mașină, cheile, portofelul și alte obiecte care trebuie să fie mereu la îndemână. 
 

Ceas de mână

Mergând tot pe ideea unui cadou elegant, un ceas de mână reprezintă un accesoriu util, dar și de bun gust. Îți recomandăm să alegi un model care face parte din colecțiile unui brand cunoscut pentru ca darul tău să fie cu adevărat impresionant. Este un cadou pentru el, aspect care îl va impresiona și va putea remarca faptul că te-ai străduit să îi oferi un dar special.
 

Cuburi din inox sau granit pentru răcit băuturile

Dacă îl pasionează băuturile fine sau este chiar un colecționar împătimit, va fi impresionat de acest mic cadou, dar de efect. Cuburile din inox sau granit pentru răcit băuturile au capacitatea să păstreze temperatura optimă, astfel încât băuturile să nu fie diluate. Mai ales dacă nu este neapărat o ocazie specială, dar vrei să îți surprinzi tatăl cu un cadou, este soluția perfectă.
 

Gadget-uri pentru calculator

Chiar dacă este la o vârstă mai înaintată, acest lucru nu înseamnă că nu utilizează tehnologia. Desigur, un cadou deosebit nu înseamnă că trebuie să cauți în magazine cele mai noi tehnologii. Poți să te rezumi la a cumpăra diverse gadget-uri pentru birou precum un mousepad cu funcție de încărcare a telefonului, un powerbank, încălzitor pentru cană cu USB, etc.
 

Bijuterii pentru bărbați

Dacă tatăl tău este un bărbat care apreciază accesoriile elegante și se folosește de puterea acestora pentru a-și pune în evidență calitățile, atunci îi vei ajunge drept la inimă dăruindu-i o bijuterie. Poate să fie vorba despre o brățară, un lănțic, un inel, într-un stil elegant, excentric, simplu, etc. Tot ce trebuie să faci este să alegi o bijuterie care să fie pe placul lui și conform stilului preferat.
 

Coș cadou Jukebox Edition

Dacă dorești să îi oferi tatălui tău o experiență deosebită și să se bucure de un dar pe măsură din partea ta, poți să îi dăruiești și un coș cadou Jukebox Edition precum cel din imagine. O astfel de cutie conține o cutie cadou Black Box, o sticlă de Jack Daniels Jukebox whiskey, cafea măcinată Dallmayr Espresso Monaco într-o cutie metalică, bomboane din ciocolată neagră, set de poker cu 200 de piese și geantă plus o ciocolată amăruie.
Coș cadou Jukebox Edition

               Coș cadou Jukebox Edition


Motivul pentru care sugerăm un astfel de cadou este acela că mai ales dacă preferă să petreacă timp cu prietenii săi, darul tău va fi unul apreciat pe termen lung.

Atunci când vine vorba despre idei de cadouri pentru tați, nu trebuie să fie totul complicat. Este suficient să ții cont de ceea ce îi place și îl interesează iar astfel, ai obținut un cadou deosebit pentru el. 

 

Idei de cadouri de Crăciun pentru tați

Idei de cadouri de Crăciun pentru tați

Sursa foto: unsplash.com

Crăciunul este o ocazie deosebită pentru a-i face un cadou tatălui tău. Este un gest frumos să găsești cadouri de Crăciun pentru tați care să îi îndeplinească o dorință, să îi anticipeze așteptările și să îl suprindă în mod plăcut. Tocmai pentru că pe piață găsești o mulțime de idei, adevărul este că de multe ori poate să fie copleșitor să găsești soluția potrivită.

Cadourile sunt privite întotdeauna din perspectiva unui obiect, însă, dacă te concentrezi asupra mesajului pe care îl transmit vei reuși să creezi o experiență, o amintire plăcută pentru persoana care primește darul tău. Așadar, bazându-ne pe această afirmație îți oferim câteva idei de cadouri de Crăciun pentru tați care să te inspire.

 

Parfum

Un parfum deosebit poate să fie o experiență a simțurilor de fiecare dată când îl poartă. Un parfum poate să desăvârșească o ținută elegantă, motiv pentru care, un astfel de cadou pentru tatăl tău poate să fie destul de inspirat. Mai ales dacă alegi un parfum de la un brand consacrat pe care știi că nu l-ar cumpăra niciodată pentru că este prea scump, poți să îi faci tu această bucurie.
 

O excursie într-un loc pe care și-a dorit mereu să îl viziteze

Îți vorbește cu pasiune destul de des despre acea excursie la pescuit sau despre o țară pe care ar dori să o viziteze și nu a avut ocazia niciodată, Crăciunul este ocazia perfectă pentru a-i face o bucurie nemărginită. Cu siguranță, acest gest nu va fi uitat prea curând iar o astfel de experiență îi va însenina zilele. Îi va crea amintiri plăcute și va reține faptul că ești receptiv la dorințele sale și îți pasă de fericirea lui. 
 

Un set de îngrijire personală

Deși se spune că nu este recomandat să faci cadouri care se referă la igiena personală, tatăl tău este o persoană pe care o cunoști de o viață întreagă. Așadar, îi cunoști preferințele cu exactitate. În această categorie de cadouri pentru tați poți alege seturi pentru îngrijirea bărbii, diverse ustensile pentru bărbierit clasice sau având încorporate ultimele tehnologii din domeniu. Un astfel de cadou este util și va fi folosit cu regularitate iar tatăl tău îl va aprecia.
 

Cărți

O experiență la fel de deosebită precum cele sugerate anterior, este reprezentată și de cărți. Mai ales dacă știi despre el că este un pasionat împătimit de lectură sigur are pe lista lui câteva titluri care așteaptă să îi completeze colecția. Nu mai trebuie decât să afli care sunt aceste titluri pe care și le dorește iar tu să i le oferi drept cadou de Crăciun. Te asigurăm că un astfel de cadou deosebit va fi apreciat.
 

Coș cadou de Crăciun Martell Edition

Un coș cadou precum cel din imagine poate să ofere un răsfăț pe cinste în momentele în care dorește să petreacă timp de calitate. Evident, poate să fie un cadou atât pentru tatăl cât și pentru mama ta deoarece coșurile cadou conțin câte un dar pentru fiecare. Coșul cadou de Crăciun Martell Edition conține o cutie de cadouri albă, elegantă, cognac  Martell, Casa Morado vin italian roșu, Moranera Merlot, fursecuri daneze cu unt, o cutie de trufe, bomboane asortate cu ciocolată neagră, ceai cu fructe exotice.

Coș cadou de Crăciun Martell Edition

            Coș cadou de Crăciun Martell Edition

Acest coș cadou este un răsfăț al simțurilor și chiar dacă nu este format din produse pe care să le folosească o viață întreagă, te asigurăm că experiența va fi memorată.

 

Bilet la un concert de muzică clasică sau la teatru

O altă experiență inedită pe care i-o poți pregăti tatălui tău este să cumperi bilete la un concert de muzică clasică sau la teatru. Mai ales dacă este o persoană care apreciază cultura, va fi impresionat de darul tău inspirat. Acesta este un cadou care îi va crea amintiri plăcute pentru care îți va fi recunoscător.
 

Un coș pentru picnic

Acesta este mai mult un cadou pentru întreaga familie însă, tatăl tău îl va aprecia cel mai mult. Mai ales dacă ieșirile în natură sunt un obicei de familie respectat de ani de zile, atunci un astfel de coș echipat cu tot ceea ce este nevoie pentru un picnic reușit este o idee excelentă. 
 

Ustensile pentru grătar

Mergând tot pe ideea anterioară, având în vedere că tatăl tău se ocupă de grătar la fiecare ieșire în natură sau chiar în grădina din spatele casei, ustensilele speciale pentru grătar vor fi un cadou apreciat și folosit.

Aceste cadouri de Crăciun pentru tați care creează experiențe și amintiri plăcute sunt ideale pentru acele momente în care dorești ca sărbătorile să devină cu adevărat memorabile.

 

Cadouri unice pentru tătici făcute de copiii lor

Cadouri unice pentru tătici făcute de copiii lor

Sursa foto: pixabay.com

Dacă ai nevoie de cadouri pentru tătici făcute de copii, atunci trebuie să te înarmezi măcar cu câteva idei care să îți ofere un punct de plecare pentru a te inspira. Atunci când vine vorba despre un cadou unic, acesta trebuie să țină cont de faptul că trebuie să fie potrivite cu pasiunile și așteptările celui care le primește.

Unic nu înseamnă ieșit din context sau excentric deoarece nu îți dorești să îți șochezi tatăl. Astfel, ți-am pregătit o mică listă cu idei care ar putea să fie suficient de deosebite pentru a fi pe placul părintelui tău.

 

Un album cu cele mai reușite fotografii

Mai ales dacă în ultimii ani fotografiile de familie sunt stocate pe calculator și sunt chiar niște momente deosebite, ai putea să îi faci o surpriză deosebită tatălui tău dacă le aduni într-un album elegant. Cu siguranță un astfel de gest îl va impresiona în mod plăcut și va povesti despre fiecare moment surprins în fotografii.
 

Un fotoliu confortabil

Dacă își petrece timpul vizionând meciul preferat la televizor, citește mult sau are activități care necesită să stea jos pentru un timp destul de îndelungat, un fotoliu confortabil ar putea fi cadoul potrivit de sărbători. Pentru un confort suplimentar poți alege un model cu funcție de masaj încorporată sau cu încălzire. Astfel, indiferent cât timp petrece așezat se va simți confortabil.
 

O colectie de timbre sau monede vechi

Dacă este pasionat să colecționeze timbre sau monede vechi, cu siguranță există câteva modele care lipsesc din colecția lui. De asemenea, mai mult ca sigur că ți-a povestit în repetate rânduri despre istoria fiecărei monede pe care o are. Poți căuta pe website-urile de specialitate clasoare cu timbre vechi sau monede rare.
 

Ionizator sau umidificator

Având în vedere că este important să beneficieze întreaga familie de o calitate cât mai bună a aerului, un ionizator sau un umidificator reprezintă un cadou practic și sănătos. Aceste aparate elimină cu succes mirosurile neplăcute, mențin un ambient plăcut în încăperea unde sunt utilizate iar pentru a fi cât mai practice poți achiziționa un model portabil pe USB. Tot ce trebuie să faci este să cauți un model compatibil cu nevoile și dorințele părinților tăi. Un astfel de cadou practic va fi apreciat de toți cei care vor călca pragul casei tatălui tău.
 

O mapă personalizată din piele pentru documente importante

În orice casă există documente importante care trebuie protejate, motiv pentru care poți adăuga pe lista de cadouri și o mapă personalizată sau simplă, din piele naturală pentru documente. Este un tip de cadou la care se gândesc prea puține persoane. Iar dacă tatăl tău apreciază cadourile practice, dar și necostisitoare, atunci îl va aprecia și mai mult.
 

Bicicletă pentru activități în aer liber

Dacă tatăl tău a ieșit la pensie de curând, atunci este evident că lipsește activitatea fizică din rutina zilnică. O bicicletă poate să fie un cadou excelent mai ales dacă dorești să petreci cât mai mult timp cu el. O ieșire în natură în doi sau chiar pentru a-l utiliza pe cont propriu, îi vor oferi tatălui tău ocazia perfectă pentru a socializa și a se îndepărta de rutina zilnică. Desigur, pentru a lua în considerare un astfel de cadou este important să ții cont de starea lui de sănătate.
 

Coș cadou de Crăciun special Hennesy&Moet

Pentru acele momente în care dorește să se bucure de o experiență deosebită, un coș cadou care conține produse rafinate și de bun gust, poate să fie un cadou pe care să îl țină minte pentru o viață întreagă. Coșul cadou de Crăciun special Hennesy&Moet conține o cutie cadou de lux, cognac Hennesy și cutie cadou, șampanie Moet, bomboane de ciocolată cu lapte, cafea măcinată Davidoff dar și ciocolată Godiva.

Coș cadou de Crăciun special Hennesy&Moet

     Coș cadou de Crăciun special Hennesy&Moet


Coșurile cadou adună cele mai rafinate produse din toate colțurile lumii, așadar, un astfel de răsfăț este unul bine meritat mai ales de tatăl tău, o persoană cu adevărat specială.
 

Coș cadou Roberto Cavalli

Dacă de sărbători vrei să lansezi invitația de a transforma fiecare zi în ceva special și fiecare moment să fie savurat, alege un coș cadou care să exprime acest lucru. Coșul cadou Roberto Cavalli conține produse exclusiviste care răsfață simțurile. Mai ales dacă nu îți dorești ca darul tău să fie compus din diverse obiecte așa cum ai procedat și în alte ocazii, un coș cadou poate să fie soluția potrivită.

Coș cadou Roberto Cavalli

                               Coș cadou Roberto Cavalli
 

Cadouri wow pentru un viitor tătic

Cadouri wow pentru un viitor tătic

Sursa foto: unsplash.com

Cadourile nu se adresează numai pentru cei care sunt tați deja de mulți ani deoarece pot să fie și ocazii în care ai nevoie de un cadou viitor tătic special. Venirea unui copil pe lume este o veste bună iar pentru viitorul tătic merită să îi faci un cadou pe măsură.

Dacă pentru o proaspătă mămică ai la dispoziție numeroase idei de cadouri, pentru un viitor tătic lucrurile stau altfel. Este necesară o atenție mai sporită pentru a sorta ofertele și să alegi ceva deosebit. Însă, dacă te ghidezi după ideile noastre, inspirația nu va întârzia să apară. 

 

Cărți pentru viitorii tătici

Deoarece bebelușii nu vin împreună cu un manual de instrucțiuni, câteva cărți pe această temă vor fi de mare ajutor. Începând de la modul în care se îngrijesc până la a aborda diverse teme psihologice, le vei găsi pe toate. Este un cadou pentru care îți va mulțumi și va ține minte gestul tău de a fi de ajutor acum, la început de drum, în cariera de viitor tătic.
 

Body-uri pentru bebeluși cu mesaje pentru tătici

Dacă dorești să mergi pe latura mai amuzantă a cadourilor pentru viitorii tătici, atunci poți cumpăra niște body-uri personalizate cu diverse mesaje haioase. Acest cadou o va bucura și pe proaspăta mămică deoarece niciodată nu poți spune că ai prea multe body-uri pentru bebeluși pentru că sunt indispensabile.
 

Seturi de haine tată - fiu sau tată - fiică

Dacă este programată o ședință foto cu tatăl și copilul, atunci poți să te inspiri de aici pentru a face cadou o ținută asortată pentru amândoi. Desigur, în acest caz trebuie să știi cu exactitate măsurile lor la haine pentru ca acest dar să se potrivească ocaziei. Dacă vrei să faci o astfel de surpriză atunci poți să întrebi persoanele apropiate de toate detaliile pentru a comanda o astfel de ținută pentru cei doi. Cadoul nu numai că va fi haios ci va fi și apreciat.
 

Suport de telefon pentru mașină

Un viitor tătic va dori să fie mereu la curent cu tot ceea ce face copilul lui. Un cadou util, dar și apreciat este un suport de telefon pentru mașină. Vei putea găsi multe modele universale iar dacă ai nevoie doar de un cadou simbolic dar de efect, aceasta este o idee neașteptată și originală.
 

Mini frigider cu USB

Viitorii tătici vor simți nevoia să ia o pauză iar o băutură rece consumată direct din mini frigiderul cu USB pe care i-l vei dărui va răspunde dorințelor sale. Acesta este un cadou viitor tătic care îl va aprecia deoarece este doar pentru el. Mini frigiderul va putea fi conectat la orice dispozitiv și chiar îl va putea utiliza la birou în timpul verii.
 

Coș cadou Collection Glenfiddich

Iar dacă tot nu îți găsești inspirația pentru a dărui un cadou pe măsura fericitului eveniment din viața viitorului tătic, un coș cadou cu băuturi fine și ciocolată este întotdeauna o idee bună. Mai ales dacă ești un coleg de birou sau un prieten mai puțin apropiat, este un cadou viitor tătic perfect pentru a fi apreciat.
Coș cadou Collection Glenfiddich

                  Coș cadou Collection Glenfiddich

Coșul cadou Collection Glenfiddich conține o cutie cadou elegantă, Single Malt Whiskey, ciocolată cu alune și migdale, trufe cu alune de pădure, ceai de mentă, drajeuri cu cocos și rom. 

 

Coș cadou Extravagance

Dacă știi despre el că preferă băuturile mai extravagante, dar nu vrei să o lași pe dinafară nici pe viitoarea mămică, un coș cadou este soluția perfectă. Proaspătul tătic oricum va dori să sărbătorească așa cum se cuvine nașterea copilului său iar cadoul tău va fi potrivit ocaziei.

Coșul cadou Extravagance conține un coș de răchită, brandy Vecchia Romagna, lichior Sheridans, panettone ambalat manual, cafea măcinată Davidoff, praline asortate, bomboane de ciocolată umplute cu whiskey, bomboane cu diverse alte umpluturi, ceai de Rooibos, ciocolată neagră. Un astfel de coș poate să dea startul cu ușurință sărbătoririi fericitului eveniment din viața viitorului tătic.

Coș cadou Extravagance

                           Coș cadou Extravagance

 

Coș cadou Luxury Jack Daniels&Friends

Dacă știi despre viitorul tătic că apreciază mai degrabă un cadou de care să se bucure împreună cu cei dragi, atunci vei putea putea să faci o surpriză plăcută prin a oferi un coș cadou. 

Coșul cadou Luxury Jack Daniels&Friends conține o cutie cadou elegantă, whiskey, vin, ceai verde și negru, ciocolată neagră, bomboane de ciocolată neagră și cafea măcinată. Este cadoul perfect pentru a putea sărbători fericitul eveniment bucurându-se de niște produse deosebite.
Coș cadou Luxury Jack Daniels&Friends

              Coș cadou Luxury Jack Daniels&Friends

 

Cadouri personalizate pentru tătici

Cadouri personalizate pentru tătici

Sursa foto: unsplash.com

Dacă ai nevoie de un cadou original atunci nu vei da greș cu obiectele personalizate. Sunt întotdeauna apreciate și reușesc să transmită mesajul tău concret. Un astfel de cadou îi demonstrează persoanei pentru care se adresează că nu te-ai grăbit să alegi orice fel de obiect, că ai acordat timpul necesar pentru a oferi ceva special pentru acesta.

Alegând cadouri personalizate tați vei oferi un dar expresiv care se potrivește perfect ocaziei pentru care se adresează. În plus, pe termen lung, rămâne o amintire plăcută și de fiecare dată când este folosit tatăl tău sau viitorul tătic va zâmbi. De asemenea, sunt unice și demonstrează că pentru persoanele dragi ai făcut un efort de a dărui un cadou exact așa cum merită.

Pentru puțină inspirație, ți-am pregătit o scurtă listă cu idei care pot deveni un dar de suflet pe termen lung.

 

Tricouri personalizate

Deși tricourile par să fie un cadou banal, pot să fie niște daruri deosebite în momentul în care sunt personalizate.  Mai ales dacă nu este vorba despre o ocazie specială, dar ai nevoie de un cadou memorabil și cu caracter simbolic, un tricou personalizat poate să fie o idee excelentă. 

Tricourile pot să fie personalizate cu o fotografie, un mesaj haios sau din contră, cu un mesaj semnificativ, un element grafic, practic nu există o limită în ceea ce privește creativitatea. 

 

Cană personalizată

Dacă știi despre tatăl tău că preferă să își înceapă diminețile cu o cană aburindă de cafea, atunci poți să i le faci mai frumoase alegând să dăruiești o cană personalizată. Este un cadou deosebit și îi va arăta că pentru tine este o persoană cu adevărat specială.

Cana poate să fie personalizată chiar și cu o fotografie a unui moment deosebit petrecut împreună. Un cadou personalizat transmite exact mesajul tău de apreciere și îi va aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când îl folosește.

 

Tablou canvas

În afara faptului că sunt obiecte decorative deosebite, tablourile canvas pot să fie foarte speciale. Personalizate cu o fotografie de familie sau cu un moment special, vor crea decorul perfect. Un astfel de cadou poate fi emoționant, dar și dedicat tatălui tău în mod special.

De-a lungul anilor, cu siguranță ați împărțit momente deosebite care pot să devină personalizarea potrivită pentru un tablou canvas. Tot ce trebuie să faci este să alegi o fotografie cu un moment semnificativ, de o calitate foarte bună iar tabloul poate să prindă viață.

 

Placă din ardezie personalizată

Mergând pe aceeași idee, cum am prezentat anterior, o altă soluție ingenioasă de cadou este să îi dăruiești tatălui tău o placă din ardezie personalizată. Mesajul unui astfel de cadou este unul puternic și emoționant, totodată, așadar, vei putea să îi creezi o amintire plăcută.

În plus, un cadou personalizat tați îi va demonstra că nu te-ai rezumat să dăruiești orice fel de obiect ci ai făcut un efort, te-ai documentat și ai creat un cadou cu adevărat special.

 

Coș cadou Mozart

Dacă nu dorești să oferi doar un simplu cadou personalizat și simți că ar mai trebui să adaugi ceva, atunci o idee bună este să alegi un coș cadou Mozart precum cel din fotografie.

Coșurile cadou sunt cadouri personalizate pentru tați, de asemenea, deoarece produsele sunt atent selectate și pot satisface gusturile cele mai rafinate. Începând de la băuturi fine până la ciocolată de calitate, bomboane și tot felul de alte dulciuri, este un cadou elegant care nu va avea egal. Având o tematică roșie, poate să fie potrivit chiar și pentru a fi un cadou de sărbători.

Coș cadou Mozart

                               Coș cadou Mozart

 

Coș cadou Gold Star

Dacă vrei să cumperi cadouri personalizate tați, un coș cadou cu un aer festiv și rafinat este o idee inspirată. În special dacă tatăl tău sărbătorește un succes din viața lui, este ziua lui, o aniversare sau chiar pensionarea, acesta este perfect pentru a-l face să se simtă mulțumit și mândru de copilul său.

Alege un coș cadou Gold Star, elegant și rafinat precum cel din fotografie, umplut cu băuturi fine, ciocolată de calitate, fursecuri, panettone și cafea măcinată.


Coș cadou Gold Star

                                          Coș cadou Gold Star
 

Cadouri pentru tați făcute manual

Cadouri pentru tați făcute manual

Sursa foto: unsplash.com

Cadourile handmade sunt cu adevărat speciale deoarece conțin tot ceea ce ți-ai dori să oferi destinatarului. Un cadou handmade este ideal deoarece va deveni o amintire plăcută pentru o viață întreagă. Persoana care primește un astfel de cadou va fi impresionată de efortul tău de a dărui ceva care se diferențiază de orice alt obiect banal. Reflectă efortul tău dar și munca alocate pentru a-i face ziua cu adevărat specială. 

Însă, cum este nevoie de inspirație, îți vom oferi câteva idei deosebite care pot deveni cadouri pentru tați handmade care îl vor impresiona.

 

Geantă din piele naturală de umăr

Dacă încă mai folosește acea geantă veche pe care o are de când te-ai născut, atunci este timpul să îi cumperi una nouă. O geantă realizată manual din piele naturală, de umăr, este cadoul perfect pentru a-i arăta aprecierea ta. De asemenea, acest dar poate să fie personalizat cu un mesaj puternic sau semnificativ pentru relația voastră, aspect care va scoate și mai mult în evidență caracterul special al cadoului tău. 
 

Husă din piele pentru unelte

Este un împătimit al mecanicii sau îi place să repare lucruri prin casă de unul singur? Dacă răspunsul tău este ‘’da’’, atunci o husă din piele naturală pentru unelte, realizată manual, este cadoul perfect pentru el.

Obiectele din piele naturală îl vor servi pentru o viață întreagă iar dacă mai adaugi în ecuație și preferința tatălui tău pentru lucruri practice atunci va fi cadoul perfect.

 

Ceas de perete handmade

Orice hobby poate să fie transpus într-un obiect personalizat. De fiecare dată când va privi ceasul, își va aduce aminte de efortul tău de a-i dărui cadouri pentru tați făcute manual. Ceasurile de perete sunt practice și oricând sunt utile în orice casă.
 

Coș cadou Chivas Edition

Dacă nu te poți decide ce tip de cadouri handmade să dăruiești pentru tatăl tău, atunci un coș cadou Chivas Edition poate să fie soluția potrivită. Conținând produse atent selectate și rafinate care se bazează strict pe gusturile persoanelor pentru care se adresează, vei reuși să faci un cadou deosebit. Mai ales dacă tatăl tău apreciază să savureze o băutură fină în după amiezele de după servici, atunci o astfel de idee este una inspirată.

Coș cadou Chivas Edition

                          Coș cadou Chivas Edition


Desigur, nu este neapărat necesar să alegi un coș precum cel din imagine deoarece vei putea găsi multe alte tipuri de coșuri cadou elegante și umplute cu produse rafinate.
 

Idee de cadou pentru tata socru

Se apropie o ocazie specială în viața socrului tău și nu știi cum să îl impresionezi? Știm, este o misiune destul de grea să găsești un cadou pentru tata socru mai ales dacă încă nu ai reușit să intri în grațiile lui având în vedere că te-ai însurat cu fiica lui.

Însă, indiferent de relația pe care o ai cu socrul tău, acesta ocupă un loc special în viața ta și te sfătuim să acorzi o atenție specială cadoului pe care îl vei alege. Atunci când selectezi cadoul pentru socrul tău, ține cont de preferințele sale, de personalitate, dar și de bugetul pe care l-ai alocat. 

Pentru a veni în ajutorul tău, am selectat câteva idei deosebite care să te ajute să iei o decizie mai ușor.

 

Ramă foto digitală cu fotografii de familie

Amintirile pe care le-ați împărțit împreună de-a lungul timpului precum nunta, nașterea primului nepot, aniversarea căsătoriei lor și multe altele, sunt imortalizate în fotografii salvate în calculatorul sau telefonul tău.

Mai ales dacă socrul tău nu se pricepe la tehnologie, o ramă foto digitală pe care să ruleze cele mai semnificative momente petrecute în familie este o idee deosebită. Ramele digitale sunt ușor de folosit și atunci când doresc le poți schimba chiar tu fotografiile care să ruleze pe acesta. 

 

Statuetă decorativă

Poate să fie pentru casă, birou sau chiar pentru grădină. Mai ales dacă știi despre socrul tău că o dată cu pensionarea și-a dezvoltat un nou hobby, acela de a face din grădină mândria lui, atunci un obiect care să îl ajute să pună spațiul în valoare este o idee deosebită.
 

Accesorii din argint

Acesta este un cadou pentru tata socru care se adresează mai mult pentru el. Mai ales dacă știi că este un bărbat elegant care participă la numeroase evenimente, de exemplu o pereche de butoni din argint, un ac pentru cravată sau o bijuterie bărbătească din argint va fi pe placul lui. Desigur, aici este neapărat necesar să îi cunoști gusturile pentru a nu da greș.
 

Coș cadou Sweet Red

Iar dacă nu vrei ca darul tău să fie prea personal și să mergi la sigur, atunci oferă-i socrului tău un coș cadou cu produse tradiționale. Oricine apreciază gusturile niște delicatese deosebite și rafinate iar astfel, darul tău poate să devină potrivit și pentru soacra ta.

Coșul cadou Sweet Red conține o cutie de cadou elegantă, un vin roșu demisec, cafea măcinată, fursecuri, ciocolată, biscuiți, praline și pateu cu carne de cerb. Chiar dacă aceste delicatese vor fi savurate rapid, socrul tău nu va uita cât de deosebit a fost darul tău și mai ales bine venit pentru momentele lui de răsfăț.

Coș cadou Sweet Red

                               Coș cadou Sweet Red
 

Idei de cadouri pentru tați la împlinirea vârstei de 50-60 ani

Idei de cadouri pentru tați la împlinirea vârstei de 50-60 ani

Sursa foto: pexels.com

Despre bărbați se spune că sunt precum vinurile, devin mai buni o dată cu trecerea timpului și se înnobilează.

Bărbatul la vârsta de 50 - 60 de ani are un caracter matur, este plin de eleganță și un gentleman desăvârșit. Tocmai de aceea, alegerea unui cadou pentru astfel de gusturi elevate este o provocare.

Noi te sfătuim să te orientezi către cumpărarea unor cadouri pentru tați 50 de ani care mizează pe finețe, rafinament și bun gust. Mai ales dacă este ziua lui de naștere, nu poți lăsa o astfel de ocazie să treacă pe lângă tine fără să te asiguri că i-ai oferit ceva de bun gust și care să îi reflecte personalitatea. 

Așadar, iată câteva idei care să te inspire pentru a găsi cadoul ideal pentru tatăl tău. 

 

Băuturi de colecție și accesorii

Mereu povestește cu mândrie despre colecția lui de vinuri vechi, despre locurile de unde le-a cumpărat și despre experiențele legate de acestea. Dacă tatăl tău este un colecționar de vinuri, în funcție de bugetul tău poți achiziționa un vin de colecție. Însă, dacă nu te pricepi la vinuri atunci îți recomandăm să alegi un set de accesorii pentru vin elegant care îl va ajuta să stabilească ușor calitatea vinului sau să îl servească.
 

Antichități

O altă idee de cadou tați 60 de ani, este să cumperi antichități. Desigur, acestea fac parte din categoria de cadouri care necesită un efort financiar mai mare însă, dacă vrei neapărat să faci un astfel de cadou poți miza și pe darurile cu aspect vintage.

De exemplu, poți cumpăra de la un anticariat o carte veche, un ceas de perete vintage de la târgul de vechituri sau chiar o busolă cu aspect vintage pe care să o folosească atunci când merge în excursii, la pescuit sau la vânătoare. 

Cercetează atent în magazinele online sau pe website-uri specializate în antichități și te asigurăm că vei reuși să găsești un cadou deosebit care să fie pe placul lui.

 

Accesorii outdoor pentru drumeții

Dacă tatăl tău este pasionat de drumeții și excursii în natură, atunci o idee foarte bună de cadou este reprezentată de accesorii outdoor. În această categorie intră foarte multe tipuri de produse precum kituri de supraviețuire, busole, rucsac termoizolant, unelte multifuncționale, aragaz pentru camping, ploscă pentru drumeții și multe altele. 

Cu siguranță dacă vei ține cont de pasiunile lui și îi vei face un cadou mai deosebit, de fiecare dată când le va folosi se va gândi la tine. 

 

Set pentru șah

Dacă tatăl tău nu este o persoană foarte activă, dar știi despre el că îi place să petreacă timp jucând șah sau alte jocuri de societate cu prietenii lui, alege să îi dăruiești un set pentru șah elegant. Poți alege un set cu piese din sticlă sau din lemn sculptat, cu o tematică anume sau un set clasic, în funcție de preferințele sale.

Este o idee excelentă de cadou mai ales dacă este vorba doar despre un dar simbolic.

 

Coș cadou GIFT BOX Fine Gold

Pentru că este vorba despre un bărbat cu gusturi rafinate, există momente în care pur și simplu nu mai ai inspirație de cadouri. Tocmai de aceea, pentru a evita să reciclezi ideile de cadouri pentru tați 50 de ani, poți să îi oferi un coș cadou Fine Gold precum cel din imagine. Umplut cu delicatese selecte, este un dar care nu va trece neobservat. Trufe, brandy dar și un vin select, sunt combinația perfectă pentru un răsfăț în momentele lui de relaxare.
Coș cadou GIFT BOX Fine Gold

                  Coș cadou GIFT BOX Fine Gold


Oferirea unui cadou pentru o persoană dragă este cel mai satisfăcător sentiment din lume. Mai ales dacă este vorba despre tatăl tău, o persoană specială din viața ta, este ideal să îi oferi un cadou care să îi reflecte pasiunile, personalitatea și să fie special pentru el. 

Indiferent dacă alegi un coș cadou, antichități sau dorești ceva personalizat, el va aprecia efortul tău. Iar acum că ai la îndemână un ghid util cu multe daruri potrivite pentru el, poți să îți găsești inspirația mai ușor.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!