Idei de Cadouri Barbati 40 ani

Idei de Cadouri Barbati 40 ani
Sursă: Pinimg.com
 
Ziua de naștere este un moment unic și special pe care fiecare persoană îl experimentează diferit. Fie că ești copil, adolescent sau adult, ziua de naștere este un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi. Dar când vine vorba de cadourile pe care trebuie să le pregătești pentru cei dragi atunci când se apropie ziua lor de naștere, poate fi o adevărată provocare. În articolul de astăzi îți venim în ajutor cu 30 de idei de cadouri pentru bărbați de 40 de ani. 

Dacă cineva din familia ta sau dintre prietenii tăi, un șef, un coleg sau un colaboratorurmează să își serbeze cea de-a 40-a aniversare, sau dorești pur și simplu dorești să-i oferi un cadou indiferent de ocazie, ai nimerit unde trebuie. 

Am pregătit pentru tine cele mai speciale idei de cadouri pentru bărbați de 40 de ani, care sigur vor fi bine primite de aceștia indiferent de ocazie. Ție îți rămâne doar să alegi cel mai potrivit cadou pentru acesta.

 

30 de idei de cadouri bărbați 40 de ani

30 de idei de cadouri bărbați 40 de ani

Sursă:Freepik.com
 

O sticlă de vin de colecție

Dacă  acesta este pasionat de colecții sau pur și simplu un fan al vinului bun, un cadou inedit pentru acesta ar putea fi o sticlă de vin de colecție. Știi cum se spune vinul e tot mai bun cu trecerea anilor, ceea ce poate fi o asociere frumoasă cu vârsta pe care o împlinește persoana în cauză.
 

O rama foto cu cele mai frumoase momente 

O ramă foto ar putea fi un cadou plin de amintiri care să-i amintească mereu acestuia de cele mai frumoase momente petrecute împreună. Poți include în ea cele mai  fericite momente pe care niciunul dintre voi nu le va putea uita vreodată.
 

Set ustensile grătar

Set ustensile grătar

                                 Sursă: blusmart.ro

Cu siguranță printre pasiunile unui bărbat de 40 de ani se regăsește și pregătirea unui grătar. Un gratar cu prietenii e un moment de relaxare pe care bărbații îl apreciază din plin, tocmai de aceea un set de ustensile pentru grătar poate fi un cadou util și foarte apreciat.

 

Ploscă pentru whisky sau lichior

Un cadou care cu siguranță va fi pe placul sarbatoritului. Cu un aspect elegant și misterios, aceasta ploscă poate fi cel mai bun prieten când vine vorba de o drumeție sau o relaxare în natură. 
 

Set cocktail Shaker

Dacă prietenul tău a fost tot timpul pasionat de modul în care se pregătesc cocktailurile e timpul să-i oferi cadou un set de cocktail shaker cu ajutorul căruia să-și dezvolte și el calitățile de barman. Cine știe poate chiar e foarte priceput la asta iar rezultatul va fi neașteptat. Oricum ar fi cu siguranță este un cadou care va fi primit cu multă bucurie. 
 

Set de sah

Set de sah
                        Sursă: magazinuldesah

Un bărbat la 40 de ani va ști cu siguranță cum să-și aprecieze timpul și calitatea acestuia. Un set de sah ar fi un o idee de cadou frumoasă care va fi primita cu multă bucurie de către acesta. Dacă și tu ești un pasionat al sahului îl poți provoca chiar și la prima partidă.

 

Set apart de ras profesional

Odată cu înaintarea în vârstă orice bărbat de 40 de ani va acorda o atenție sporită  îngrijirii sale și a tenului său. Un aparat de ras profesional poate fi una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru un bărbat de 40 de ani. Un cadou util și necesar în viața fiecărui bărbat.
 

Cos Cadou - JUKEBOX EDITION

Cos Cadou - JUKEBOX EDITION
                     Cos Cadou - JUKEBOX EDITION

O idee inedită de cadou poate fi un coș cadou care să conțină mai multe bunătăți. 

Coșul Cadou Jukebox conține o selecție de bunătăți cu care nu vei da greș în fața sarbatoritului. O sticlă de Jack Daniels, alături de un set de poker, o pungă de cafea și o selecție de praline fac din acesta un cadou frumos pentru cineva drag.

 

Suport carduri bancare

O altă idee inedită de cadou barbati 40 ani ar putea fi un suport de carduri bancare. Cu toții avem cel puțin cu card bancar pe care de cele mai multe ori uităm unde l-am lăsat.  Acest suport este un cadou care îl va ajuta pe acesta să-și pastreze cardurile mereu la îndemână. 
 

Tricou personalizat cu mesaje amuzante

Dacă prietenul tău are simțul umorului și știți să râdeți la glumele bune, un tricou personalizat cu un mesaj amuzant sau chiar cu una dintre glumele voastre ar putea fi cel mai frumos cadou pe care acesta l-a primit. Cu siguranță se va bucura de el și îl va purta.
 

Cos Cadou - EXCLUSIVE BLACK MOMENTS

Cos Cadou - EXCLUSIVE BLACK MOMENTS
         Cos Cadou - EXCLUSIVE BLACK MOMENTS

Chiar dacă nu te-ai gândit la asta până acum la asta, un coș cadou cu mai multe bunătăți bine alese pot transforma un cadou într-un foarte special. Coșul cadou Exclusive Black Moments care conține o sticlă de Jack Daniel's, o punga de cafea premium și o selecție de praline delicioase vor fi cu siguranță pe placul prietenului tău. 
 

Baterie externă

În ziua de azi cu toții folosim telefonul în activitatea noastră de zi cu zi. O baterie externă a devenit un accesoriu pe care oricine ar trebui să-l aibă alături. Că vorbim de o drumeție, vacanță sau o zi în care telefonul tău a fost prea solicitat, bateria externă e acolo să te ajute în reîncărcarea rapidă a acestuia.  Pune acest cadou pe lista ta de idei cadouri barbati 40 ani. Fără îndoială va fi un cadou foarte apreciat.
 

Geantă pentru laptop

O geantă de laptop este un accesoriu de care cu toții avem nevoie în ziua de azi.

Dacă prietenul tău este un om de business și îi plac lucrurile bine organizate, o geantă de laptop este un cadou potrivit pentru el.  Alege să oferi mereu un cadou practic și util.

 

O carte bună

Pentru un adult o carte poate fi un cadou foarte inspirat dacă îl cunoști câtuși de puțin și alegi ceva pe placul lui. Fie că e vorba despre o carte de afaceri, călătorii sau aventură cu siguranță ai în față o paletă largă din care să alegi.
 

Cos Cadou - JACK SWEETS

Cos Cadou - JACK SWEETS
                            Cos Cadou - JACK SWEETS

Dacă prietenul tău este fan al băuturii Jack Daniel’s fără îndoială acest cadou va fi pe placul lui. Un coș construit în jurul acestei băuturi îl va încânta pe acesta.
 

Echipament de drumeție

Plimbările în natură și drumețiile au devenit priorități în zilele noastre. Acestea te ajută să te deconectezi de rutina zilnică, să te bucuri de mișcare și să te menții sănătos. Accesoriile potrivite pentru drumeție pot fi un cadou util și de bun gust pentru prietenul tău.
 

Set accesorii pentru vin

Set accesorii pentru vin

                                      Sursă: easymark

Odată cu înaintarea în vârstă îți place să ai alături de tine lucruri de calitate și care să fie și utile. Chiar dacă ești un fan al vinului sau nu, e bine să ai în casă un set de accesorii pentru vin. Nu se știe niciodată când vin prietenii în vizită și vrei să-i servești cu un vin bun. Astfel un set de accesorii pentru vin este un cadou de luat în calcul.

 

Cuburi de gheață pentru whisky

Orice bărbat apreciază o băutură fină. Majoritatea bărbaților sunt fani whisky dar nu doar pentru că este o băutură selectă, ci și pentru rafinamentul și eleganța cu care se savurează. Dacă prietenul tău se numără printre acești fani poți să-i oferi în dar un set de cuburi de gheață elegante care merg perfect la un whisky bun.
 

Cos Cadou - YELLOW SENSATION

Cos Cadou - YELLOW SENSATION
                Cos Cadou - YELLOW SENSATION

Dacă vrei să mergi la sigur și să nu dai greș, poți alege un coș cadou personalizat cu bunătăți pe placul prietenului tău. Îți garantăm că bunătățile din interior vor fi apreciate de acesta.
 

O camasă

Cu siguranță te vei întreba dacă o cămașă poate fi un cadou bun pentru un bărbat de 40 de ani. Chiar dacă acesta nu este fan al cămășilor elegante, poți alege o variantă casual sau de vară ideală pentru  o zi la plajă sau un grătar cu prietenii. În ziua de astăzi au apărut atât de multe modele, care sunt apreciate chiar și de cei mai nonconformiști.
 

Cos Cadou - THE ROYAL CASTLE

Cos Cadou - THE ROYAL CASTLE
                    Cos Cadou - THE ROYAL CASTLE

Gesturile mici și ingenioase sunt mereu apreciate. La fel și un set de bunătăți care să fie pe placul sarbatoritului. O selecție de vinuri și dulcegării care nu au cum să nu fie apreciate, al[turi de persoanele dragi lui.
 

Suport telefon mașină

O invenție ingenioasă care să-i ajute pe cei care petrec mult timp la volan este suportul de telefon. Acesta nu doar că te ajută să-ți menții mereu concentrarea la drum dar îi oferă acestuia și o stabilitate în mers. O idee de cadou pentru bărbați de 40 de ani ce este utilă și cu siguranță apreciată.
 

O cană personalizată

Nu sunt niciodată prea multe căni, mai ales atunci când sunt speciale. Îi poți personaliza prietenului tău o cană cu un mesaj amuzant despre frumoasă vârstă pe care tocmai a împlinit-o sau chiar cu o glumă bună făcută de el. Acesta va fi plăcut surprins și încântat de cadoul primit.
 

Cos Cadou - GIFT BOX FINE GOLD

Cos Cadou - GIFT BOX FINE GOLD
                       Cos Cadou - GIFT BOX FINE GOLD

O altă idee de cadou bărbați 40 de ani poate fi acest coș cadou cu vin, cafea, panettone și o selecție de dulciuri și ciocolată belgiană cu care nu ai cum să dai greș.  O selecție de bunătăți care pot fi pe placul tuturor.
 

Brățară magnetică pentru scule

Fiecărui bărbat îi place să se facă util în casă și să repare câte ceva atunci când situația o cere. Această brățară magnetică te ajută să-ți menții toate piulițele și șuruburile într-un singur loc fără să le pierzi exact atunci când ai nevoie. Se fixează ușor pe mână și îi permite acesteia să respire. 
 

Portofel

Un portofel frumos, realizat din piele sau dintr-un material durabil poate fi un cadou foarte util pentru un bărbat de 40 ani. Ca și bărbat îți place să-ți ții lucrurile organizate și la îndemână, iar când vine vorba de portofel acesta trebuie să arate mereu impecabil.
 

Cos Cadou - COLLECTION GLENFIDDICH

Cos Cadou - COLLECTION GLENFIDDICH
              Cos Cadou - COLLECTION GLENFIDDICH

Dacă prietenul tău este fan al whisky-ului bun și de calitate acest coș cadou va fi un cadou inedit pentru el.  Mergi pe recomandarea noastră și în cele din urmă vei vedea că nu ai dat greș.
 

Un ghiozdan

Indiferent de vârsta la care te afli un ghiozdan este mereu util. Că ești pasionat de sport, călătorii, drumeții, un ghiozdan îți poate fi sprijin în orice activitate. Poți alege pentru prietenul tău un ghiozdan potrivit pentru această ținând cont și de activitățile pe care acesta le preferă.
 

O pereche de ochelari de soare

Cu siguranță cu toții suntem fani ai ochelarilor de soare. Că vine vorba de vacanțele de vară, o drumeție în natură sau pur și simplu o plimbare într-o zi însorită, ochelarii de soare sunt un accesoriu esențial de care chiar ai nevoie. Poți să-i adaugi pe lista de cadouri potrivite pentru bărbații de 40 de ani deoarece cu siguranță vor fi foarte apreciați.
 

O curea

Că ne referim la o curea pentru o ținută elegantă sau una pentru o ținută casual, ambele variante sunt potrivite pentru a fi oferite un dar. Că și bărbat vei aprecia acest cadou și îl vei include cu siguranță în garderoba ta.

Atunci când alegi să faci un cadou, încearcă să nu te stresezi prea mult și alege un cadou potrivit pentru persoana în cauză. Nimeni nu-și dorește un cadou inutil, deci mai bine fii atent la preferințele și plăcerile celor din jur. Chiar și cu un buget mic poți face un cadou util și inedit care să fie pe placul sărbătoritului.

Indiferent de ce ai alege oferă-l din suflet iar pe lângă acesta adaugă și recunoștința pentru prietenia voastră. 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!