Ai extra 15% REDUCERE , - Foloseste codul MARTIE15 (aplica codul in cosul de cumparaturi)  

TOP Idei de cadouri de Crăciun cu care nu vei da greș

TOP Idei de cadouri de Crăciun cu care nu vei da greș
Sursa foto: Pexels
 
De fiecare dată când se apropie Crăciunul începe forfota în magazinele fizice și căutările în cele online pentru a găsi cadourile care sunt cele mai potrivite pentru persoanele dragi din viața noastră. Un cadou potrivit trebuie să creeze emoție și bucurie, să fie o atenție prin care să mulțumești persoanelor dragi din viața ta pentru tot ceea ce au făcut pentru tine de-a lungul anului.
 
 
Crăciunul în sine este un cadou datorită frumuseții momentului dar și a emoțiilor pe care le provoacă. Dincolo de consumerism, este important să trăiești un astfel de moment la maxim alături de familie și de prieteni. Creează amintiri frumoase și bucură-te de acest cadru de poveste.
 
În ceea ce privește cadourile potrivite de Crăciun, ți-am pregătit un ghid util pe care este bine să îl ai la îndemână și care să te inspire indiferent dacă vrei să faci un cadou inspirat unei persoane dragi sau acelui coleg care te-a ajutat fără a cere nimic în schimb la birou.
 

De ce aspecte să ții cont când ești în căutare de idei de cadouri pentru Crăciun?

De ce aspecte să ții cont când ești în căutare de idei de cadouri pentru Crăciun
 
Sursa foto: Pixabay
 
Atunci când ai nevoie de idei de cadouri Crăciun nu poți să cumperi primul obiect la care te gândești deoarece sunt câteva aspecte de care să ții cont când le alegi. Nu trebuie neapărat să alegi un cadou scump dar este necesar ca acesta să fie special, în ton cu preferințele persoanei care primește darul dar și o experiență deosebită. 

Trebuie să iei în considerare idei cadouri Crăciun care creează amintiri plăcute și lasă o impresie bună destinatarului. Indiferent dacă este vorba despre o persoană dragă sau despre cineva pe care nu îl cunoști atât de bine, este recomandat să alegi cadouri care să îi reflecte personalitatea, pasiunile și să fie cât mai original. 

Poate să fie un cadou practic, amuzant, drăguț sau care să îi îndeplinească unei persoane o dorință pe care o are de foarte mult timp.
 
 

Ce greșeli să eviți când cauți idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi?

Ce greșeli să eviți când cauți idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi

Sursa foto: Pixabay
 
Pe piață există foarte multe produse care pot să îți dea câteva idei cadouri Crăciun, dar nu orice poate să se potrivească persoanei pe care o ai în minte. 

1. Lași cadoul pe ultima sută de metri

Este și normal ca într-un astfel de caz să cumperi orice numai să nu te prezinți fără o mică atenție. Vei sfârși prin a cumpăra ceva total neinspirat și care va fi uitat într-un colț îndepărtat și întunecos fără a fi utilizat vreodată.

2. Alegi cadouri prea personale

Mai ales dacă este vorba despre o persoană pe care nu o cunoști foarte bine, de evitat sunt și acele idei cadouri Crăciun mult prea personale sau amuzante. Există posibilitatea să fie percepute greșit. Înainte de a alege cadouri care sunt amuzante sau prea personale trebuie să te asiguri că sunt potrivite pentru persoana respectivă.

3. Te gândești la ceea ce ți-ar plăcea să primești

În unele cazuri ar putea să funcționeze dar numai dacă persoana pentru care se adresează se potrivește la gusturi cu tine. În alte contexte, așa cum este un cadou pentru un șef, o colegă de birou sau o persoană cu care ai interacționat prea puțin este o idee neinspirată. 

4. Intri în competiție cu alți invitați

Oferirea unui cadou nu trebuie să fie o competiție cu ceilalți membri ai familiei, să fie cel ma scump, cel mai deosebit, cel mai original, etc. Un cadou trebuie să fie dăruit din suflet și nu să denote aprecierea ta prin intermediul sumei cheltuite.

5. Cumperi un cadou din obligație

Dacă un coleg ți-a făcut un cadou atunci nu trebuie să te simți obligat să îi cumperi și tu neapărat ceva doar pentru că a făcut acest gest pentru tine. Un cadou se dăruiește numai dacă, la rândul tău simți că acea persoană merită recunoștința, admirația și iubirea ta.

 

Idei de cadouri de Crăciun pentru bărbați

Dacă pentru persoanele apropiate ai reușit să găsești darurile potrivite și mai trebuie doar să cumperi cadouri Crăciun bărbați atunci trebuie să ții cont de cui se adresează. Cadoul trebuie să impresioneze și mai ales să reflecte sentimentele pe care i le porți.
 

Cu siguranță, un cadou pentru șeful tău va fi diferit de cel pe care îl vei alege pentru tatăl sau fratele tău. Dar dacă vrei să mergi la sigur atunci poți opta pentru ceva practic așa cum este un coș cadou cu o băutură fină, cafea, ciocolată, bomboane și tot felul de atenții de calitate.
 

Bărbații nu sunt atât de greu de ghicit atunci când vine vorba despre cadouri. Totuși, pentru a face o impresie plăcută trebuie să te străduiești un pic mai mult. Optează pentru cadouri originale și inspiră-te din personalitatea, hobby-urile sau chiar să îi îndeplinească una dintre cele mai ascunse dorințe.

De exemplu, dacă este o persoană cu simțul umorului, poți opta pentru niște cadouri amuzante precum tricouri personalizate, postere cu mesaje haioase, bijuterii sau alte obiecte care au darul de a smulge un zâmbet.


Ceas Raymond Weil Geneve

Sursa foto: Pexels
 

Dacă este o persoană care pune accent pe calitate, este un om de afaceri sau este un conservator, atunci este recomandat să optezi pentru cadouri precum cutii pentru ceasuri, accesorii elegante, butoni pentru cămașă, un ceas de mână sau chiar accesorii din metale prețioase.
 

Idei de cadouri de Crăciun pentru femei

 Idei de cadouri de Crăciun pentru femei

Sursă foto: quartz
 

Să găsești idei de cadouri Crăciun femei poate să fie o adevărată provocare indiferent dacă este vorba de mama, sora sau colega ta de de birou.

Caracteristicile unui cadou potrivit pentru o femeie sunt originalitatea, să fie o idee inedită și special gândită pentru ea, să se asorteze cu personalitatea și cu gusturile ei. 

Atunci când nu ești foarte sigură ce tip de cadou ai putea să alegi, cel mai bine este să te orientezi către cadouri Crăciun femei universale așa cum sunt coșurile cadou. Pentru a merge direct la suflet, alege un dar de calitate și de bun gust.

Eventual poți opta pentru un coș care să conțină dulciurile ei preferate, o băutură fină și multe alte atenții deosebite care să transforme darul tău într-o amintire de preț. În funcție de cât de creativ ești poți să folosești coșul pentru a pune în practică o idee originală precum o cină romantică acasă, dacă este vorba despre soția ta, sau să îi oferi colegei tale un dar pe măsura meritului ei.

 

Indiferent ce ai alege, este important ca darul tău să fie original și să se diferențieze de tot ceea ce i-ai dăruit până acum.

Cadoul tău trebuie să fie colorat, să stârnească emoție, să fie romantic și să creeze o experiență plăcută. 

Evident, darul tău nu trebuie să se rezume la flori și ciocolată, poți să îi dăruiești, de exemplu, poți să îi dăruiești o bijuterie de lux. 


Inel de Lux

Sursa foto: Pexels
 

Orice femeie, indiferent cât de simple ar fi dorințele ei, în momentul în care primește o bijuterie de lux, nu va uita un astfel de gest. Indiferent de obiectul pe care îl alegi, trebuie să te asiguri că îi creează o experiență memorabilă.
 

Cadouri de Crăciun pentru fete sau băieți de 7-14 ani

Cadouri de Crăciun pentru fete sau băieți de 7-14 ani

Sursă foto: sweing
 

O dată copii îi cereau lui Moș Crăciun cadouri destul de modeste dar vremurile s-au schimbat și au devenit mai pretențioși în legătură cu ce primesc. 

Astfel, își doresc o anumită marcă de bicicletă, o consolă de jocuri sau cel mai nou model de jucărie pe care a văzut-o și la ceilalți copii.

Dar ce te faci atunci când copilul nu îți spune ce tip de cadouri de Crăciun își dorește? Sau ce faci dacă acel dar se adresează pentru copilul unei cunoștințe sau al unui coleg de birou?

Evident, în acest caz trebuie să dai dovadă de inspirație și să alegi o mică atenție, nu prea costisitoare care să te ajute să faci o impresie bună. Copii, indiferent de situație vor fi impresionați de jucării sau de dulciuri. 

Dacă ai nevoie de cadouri Crăciun fete 14 ani atunci poți să alegi un coș cadou cu tematică de sărbători umplută cu dulciuri delicioase sau care conține și o jucărie.


Dacă, de exemplu, ai nevoie de cadouri de Crăciun fete 14 ani, atunci trebuie să știi că se află la o vârstă contradictorie. Astăzi s-ar putea să le placă prințesele și culoarea roz iar mâine să fie total opusul a ceea ce știai.

Tocmai de aceea, un cadou trebuie să fie suficient de inspirat încât să îi placă indiferent de modul în care i se schimbă preferințele.

Poți alege, de exemplu, niște dulciuri și o jucărie de pluș. Trebuie să acorzi o atenție deosebită modului în care se prezintă aceste cadouri de Crăciun pentru fete deoarece și acest aspect va fi analizat așadar poți să îi alegi un cadou așa cum este în imaginea de mai jos:


Cadourile nu trebuie achiziționate astfel încât să îi mulțumească pe părinți și să se încadreze într-un anumit buget mai mare doar pentru a te asigura că impresionează. Copii sunt cei care trebuie să aprecieze darul pe care îl alegi. 

De exemplu dacă ai nevoie de cadouri de Crăciun pentru copii de 11 ani sau de o vârstă mai mică și nu cunoști exact preferințele atunci poți opta pentru un coș cadou cu dulciuri.

Atunci când este vorba despre copii, părinții acestuia pot juca un rol important în alegerea cadoului potrivit deoarece îi poți întreba despre preferințele celor mici.

Desigur, dacă alegi jucării, trebuie să te asiguri că sunt adecvate pentru vârsta lor iar dacă este vorba despre anumite tipuri de dulciuri atunci trebuie să te asiguri că nu au alergie sau părinții sunt de acord cu oferirea unor astfel de daruri.
 


Ursulet de plus

Sursa foto: Pexels
 

Alte idei de cadouri pe care le poți alege pentru copii și să te asiguri că le vor plăcea sunt jocurile de societate, cărțile de colorat, ursuleți de pluș, păpuși, seturi de jucării, etc.
 

Idei de cadouri de Crăciun în funcție de relația cu cel căruia/căreia îi dăruiești

Idei de cadouri de Crăciun în funcție de relația cu cel căruia-căreia îi dăruiești
 
Sursa foto: green age tech
 

Poate că persoana pentru care te gândești să oferi un cadou este obișnuită să primească aceleși tipuri de daruri, dar de data aceasta poți face ca povestea să fie diferită. Darul tău poate să exprime sentimentele pe care i le porți și reflectă relația pe care o aveți. Desigur, dacă vrei să cumperi cadouri de Crăciun pentru iubit acesta va fi diferit față de ceea ce îi cumperi șefului tău.

Dar există situații în care relația voastră este de abia la început și ai nevoie de idei cadouri Crăciun care să aibă un caracter general.

De exemplu, dacă știi despre iubitul sau șeful tău că apreciază lucrurile de calitate precum băuturile fine sau delicatesele, atunci poți să îi oferi daruri de sărbători care să includă și astfel de elemente, așa cum este în imaginea de mai jos:

Dacă este vorba despre tatăl tău, deja ai în minte, cu siguranță, câteva idei și îi cunoști bine personalitatea. Pentru tatăl, bunicul sau fratele tău, poți opta pentru cadouri care au impact, creează emoție și exprimă sentimentele pe care le porți față de ei.

De exemplu, poți alege un cadou potrivit personalității lui așa cum este o cutie de ceasuri, un gadget pe care știi că și-l dorește de ceva timp, o carte de colecție, un portofel din piele, un aparat foto etc.


Carte de colecție

Sursa foto: Pexels 
 

Indiferent dacă mergi pe latura practică a cadourilor sau dăruiești ceva semnificativ, nu uita că darul tău trebuie să producă emoție și să transmită mesajul corect în funcție de relația pe care o ai cu persoana respectivă. 
 

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit/ă

Majoritatea persoanelor se așteaptă ca de Crăciun să primească un dar pe care și l-au dorit de multă vreme. Poate că pentru iubita ta te gândești să îi oferi o bijuterie sau o excursie într-una dintre capitalele Europei, însă, în multe cazuri ea se mulțumește și cu cadouri de Crăciun care exprimă cel mai bine sentimentele pe care le porți.

Dacă este vorba despre cadouri de Crăciun pentru iubit, atunci îți sugerăm să fii mai creativă și să îi cumperi ceva care îl va surprinde, este original și este potrivit gusturilor lui.

Un cadou trebuie să fie dăruit din suflet și poate să fie compus din lucruri care să vă facă plăcere la amândoi. De exemplu, dacă știi despre el că adoră să savureze o băutură fină ocazional sau știi că diminețile vi le petreceți împreună la o cafea, atunci poți opta să dăruiești ceva care să fie util pentru amândoi. Poți continua ideea prin a dărui căni personalizate asortate iar astfel, fiecare dimineață va fi cu adevărat specială.

Femeile apreciază întotdeauna un cadou romantic, chiar dacă este Crăciunul. Poți alege un cadou pentru amândoi, așa cum este un coș pentru picnic, o excursie într-una din capitalele Europei sau într-o locație exotică, un set de bijuterii pentru el și ea, etc.

Sau, poți oricând opta pentru un cadou individual inspirat de personalitatea ei, așa cum este o vază pentru flori, o bijuterie elegantă, un voucher la salonul ei de cosmetică preferat, un abonament la spa, o carte semnată de autorul ei preferat, o cutie pentru bijuterii, o geantă frumoasă și nu numai.


Set cadou, geanta, cercei si ceas

Sursa foto: Unsplash
 

În schimb, dacă este vorba despre iubitul tău, atunci optează pentru cadouri care pot să îl surprindă în mod plăcut. Chiar dacă el îți spune că tu ești cel mai frumos dar pentru el, o ocazie atât de specială precum Crăciunul nu trebuie să treacă fără un cadou la fel de special. 

Dacă nu știi ce să alegi și nu dorești neapărat să te rezumi la ceva simbolic, atunci poți alege un portofel din piele, un clips pentru bani, un accesoriu elegant pentru ținutele sale sau, din contră, un accesoriu care să scoată în evidență personalitatea lui, bijuterii pentru bărbați, un ceas sau obiecte personalizate. 

 

Cadouri pentru nași sau fini de Crăciun

Cadouri pentru nași sau fini de Crăciun

Sursă foto: kive science
 

Deoarece au fost alături de voi în cel mai special moment din viața voastră, atunci este normal să le mulțumiți pentru acest lucru mai ales de sărbători. Sunt oamenii care v-au sprijinit, v-au ajutat și v-au dat sfaturi ori de câte ori a fost necesar.

Firește, dacă ai nevoie de cadouri pentru nași de Crăciun, atunci nu trebuie să cumperi neapărat cadouri individuale. Poț opta pentru niște atenții simbolice de bun gust și care au o calitate bună.

Nu este nevoie să cheltui foarte mulți bani și nici să încerci să găsești cadouri de lux. Este suficient ca acesta să fie inspirat din preferințele pe care le au și vei reuși să le faci ziua mai frumoasă. Eventual poți să cauți cadouri precum cel din imaginea de mai jos:

Desigur, nu este neapărat necesar să te orientezi după un cadou compus din bunătăți alese pentru ea și pentru el. Poate să fie vorba despre un obiect pentru casă sau dimpotrivă, ceva care să îi stimuleze să iasă din casă mai des precum un bilet la un concert, un coș pentru picnic echipat cu tot ce trebuie sau dacă sunt persoane care lucrează din greu, atunci un obiect personalizat pentru birou care să le aducă aminte de cât de speciali sunt pentru voi.

Poți merge și pe ideea de cadouri individuale, de exemplu pentru el un ceas de mână iar pentru ea o bijuterie din argint (sau chiar și aur dacă bugetul îți permite). În acest caz, va trebui să te asiguri că sunt potrivite cu gusturile lor. Cu siguranță ai observat ce tipuri de accesorii poartă în general, așadar nu va fi foarte complicat să observi ceea ce le place. 

Dacă ai nevoie, în schimb, de cadouri pentru fini de Crăciun, poți să te inspiri din foarte multe idei. De exemplu, dacă tocmai s-au mutat într-o casă nouă poți să le cumperi ceva decorativ așa cum este un album foto, o ramă, accesorii pentru baie personalizate și nu numai.


Cutii de cadouri cu fundita

Sursa foto: Pexels
 

Dacă vrei să cumperi ceva care să fie strict pentru sufletul lor, atunci optează pentru idei inspirate din hobby-urile lor. De exemplu, dacă le place să își petreacă timpul liber în natură, atunci le poți dărui un coș de picnic sau niște accesorii utile pentru drumeție.

Poți să găsești seturi deosebite pentru supraviețuire în magazinele online specializate și te asigurăm că vor aprecia un astfel de dar mai ales atunci când vor merge pe munte.

Dacă ai nevoie de idee de cadou pentru buget mic, atunci poți opta pentru un set de portofele asortate și eventual personalizate, casete de bijuterii, cutii pentru ceasuri sau seturi cu accesorii pentru îngrijire personală.
 
 

Cadouri de Crăciun pentru cea mai bună prietenă

Cadouri de Crăciun pentru cea mai bună prietenă

Sursa foto: Pexels
 

Ați fost împreună în toate momentele, atât în cele bune cât și în cele mai rele. Nu poți lăsa să treacă această sărbătoare fără a cumpăra cadouri de Crăciun pentru cea mai bună prietenă. Pentru că o cunoști foarte bine, nu ar trebui să fie atât de complicat să găsești un cadou care să o impresioneze.

Dar, sunt uneori momente în care ai nevoie de ceva inspirat și de câteva idei bune pentru a putea să o surprinzi în mod plăcut. Iată câteva idei care ar putea să devină cadoul ideal de sărbători:

  • o pernă decorativă;

  • o ramă sau un album foto care să o ajute să păstreze amintirile frumoase cu voi;

  • o decorațiune de perete;

  • o hartă răzuibilă care să o ajute să țină evidența tuturor locurilor în care a călătorit;

  • lumânări parfumate pentru momentele ei de relaxare; 

  • un suport pentru bijuterii;

  • o brățară din argint sau chiar din aur dacă bugetul îți permite;

  • un card cadou pentru a-și îndeplini dorințele.

Lumanari decorative

Sursa foto: Unsplash
 

Desigur, prietena ta merită tot ceea ce este mai bun, motiv pentru care poți să alegi cadouri de Crăciun pentru cea mai bună prietenă și astfel încât să combine un obiect cu un coș cadou, de exemplu.

Poate să fie un coș cu tematică de sărbători care să ascundă și ceva în plus, așa cum sunt biletele la un concert pe care de abia îl așteptați, un bilet de avion spre o destinație pe care vreți să o explorați sau abonament la spa.

 

Cadouri pentru șefi de Crăciun

Cadouri pentru șefi de Crăciun

Sursa foto: charity

Atunci când spui ,,șef” primul lucru care îți vine în minte sunt muncă, stres, deadline-uri, rapoarte … orice în afară de cadouri pentru șefi de Crăciun. Dar este obligatoriu să îi faci un cadou în mod special? Ei bine, eticheta spune că nu dar eticheta nu l-a cunoscut pe șeful tău extraordinar care este un adevărat lider.


Vorbim despre acei șefi care merită toată aprecierea, nu despre aceia care indiferent ce ai face te privesc cu aceeși dizgrație.

Cadoul potrivit pentru șef trebuie să fie impecabil, elegant, echilibrat, un simbol, simplu și sincer. În nici un caz nu trebuie să fie romantic și niciodată să nu îi oferi un plic cu bani.

În acest caz, situația cere ca darul tău să fie simbolic și de bun gust. Dar mai ales de calitate. În marea de produse pe care le găsești în magazinele online și fizice, vei găsi foarte multe idei, dar dacă vrei să îi mergi direct la inimă atunci alege cadouri de Crăciun pentru șefi precum un clips cu bani cu inițialele lui, o cutie pentru ceasuri, o casetă pentru butoni sau chiar un set de butoni pentru cămașă într-o cutie elegantă, un gadget haios (dar numai în cazul în care are simțul umorului sau poate niște obiecte handmade de bun gust. 


Cutie cu ceas de lux pentru barbati

Sursa foto: Unsplash


Dar ce te faci atunci când nu îi cunoști gusturile șefului tău?

Calea cea mai sigură spre un eșec total este să îi cumperi ceva de îmbrăcat, așa cum sunt acele pulovere cu tematică de sărbători cu nas și coarne de ren. Un parfum de brand? Nu ai de unde să știi dacă este fan al mărcii respective.

O cutie pentru ceasuri? Cu siguranță are deja un astfel de obiect mai ales dacă este un colecționar convins. Dar atunci ce ai putea să îi cumperi? 

Cea mai sigură alegere este să alegi un coș cadou elegant care conține o băutură fină precum o șampanie, praline și cafea. Iar cu asta sigur ai rezolvat problema cadoului pentru șef.

Iar dacă ții neapărat, poți include și o felicitare personalizată pe care să scrii câteva cuvinte de apreciere.

 

Cadouri pentru angajați de Crăciun

Cadouri pentru angajați de Crăciun

Sursa foto: Pexels
 

Nici o afacere nu poate funcționa fără oameni și nici doar cu fondatorul care a construit-o. În semn de recunoștință, este nevoie totuși de o mică atenție prin care să le arăți cât de mult apreciezi munca pe care o fac zi de zi pentru dezvoltarea companiei.

Aceste cadouri angajați Crăciun pot să fie și doar simbolice iar în acest caz, îți recomandăm să alegi obiecte personalizate precum mouse pad-uri, ghivece cu lavandă, căni personalizate, abonamente la spa sau săli de fitness, o excursie, lămpi haioase de birou, rame foto, etc. 


Lampa haioasa de birou

Sursa foto: Pexels
 

Desigur, atunci când alegi un cadou pentru angajați trebuie să ții cont și de gusturile lor dar și de micile daruri pe care le-ai făcut de-a lungul anului. În general, dacă vrei să le faci un cadou plăcut și de bun gust, în același timp, poți să le dăruiești angajaților tăi ceva de care să se bucure împreună cu toată familia, așa cum este un coș cadou sau niște bunătăți ambalate într-o cutie elegantă în culorile Crăciunului. 
 

Cadouri de Crăciun pentru familie

Cadouri de Crăciun pentru familie

Sursa foto: Pexels 
 

Familia nu este un lucru important ci este totul! Drept urmare, ai nevoie de niște cadouri care să le încălzească sufletele și mai ales să le îndeplinească dorințele. Deja v-ați format tradiții și parcă mai ieri plănuiați ce veți face în această ocazie atât de deosebită.

Cea mai simplă soluție pentru a mulțumi pe toată lumea este să alegi un cadou pentru întreaga familie. De ce? Pentru că este mai simplu, faci economie de timp și de bani, oferi o amintire de neuitat și contribui la întărirea relației cu ceilalți membrii ai familiei.

Sunt atât de puține familii care petrec timpul împreună încât este chiar păcat să nu profiți de ocazie pentru a face totul cât mai memorabil. 

Tocmai de aceea, dacă ai în vedere să achiziționezi cadouri de care să vă bucurați împreună atunci poți să alegi niște jocuri de societate, jocuri pentru calculator, un playstation, palete de tenis sau badminton, etc. 

Dacă preferi latura mai practică a lucrurilor, atunci poți să te orientezi către daruri precum coșurile de picnic, perfecte pentru escapadele în natură cu familia, un grătar mare unde să pregătești în curtea din spate preparate delicioase pentru întreaga familie și nu numai.
 




Sursa foto: Pexels 
 

Desigur, mai sunt și situațiile în care ați fost invitați să petreceți sărbătorile împreună cu o altă familie.

Mai ales dacă nu cunoști exact gusturile pe care le au membrii familiei, atunci cea mai bună recomandare pe care ți-o putem oferi este să alegi un cadou comun, așa cum este un coș cu bunătăți pentru întreaga familie.

De exemplu, ciocolată pentru copii, cafea pentru ea și o băutură fină pentru el, pe care să o savureze într-o astfel de ocazie specială. Astfel de coșuri cu daruri sunt practice deoarece sunt gata ambalate și conțin deja toate lucrurile necesare pentru a crea o surpriză frumoasă celor pentru care se adresează.

Desigur, bunătățile pe care le conțin coșurile pot să varieze sau chiar să adaugi diverse alte lucruri în funcție de preferințele pe care le au persoanele respective. 

Atunci când vine vorba despre cadouri Crăciun familie nu înseamnă că acesta trebuie să fie catapultat direct în brațele destinatarului. 

Când pregătești daruri pentru o familie trebuie să te gândești care sunt preferințele lor și care sunt acele lucruri care să le facă această zi cât mai deosebită.

 

Cadouri de Crăciun pentru mama

Cadouri de Crăciun pentru mama

Sursa foto: Pexels
 

Mama este persoana care te iubește necondiționat și de la care poți cere sfaturi indiferent de oră, nu te judecă atunci când greșești și este de partea ta în toate momentele pe care le experimentezi în această viață.

Cadourile pentru mama trebuie să fie o dovadă a recunoștinței ceea ce înseamnă că nu poți să îi cumperi chiar orice. De asemenea, trebuie să fie un cadou de vis și să îi îndeplinească o dorință.

Cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru mama nu se referă să îi cumperi un set de tigăi sau acea cremă minune pentru artrită. Mama ta este ca orice altă femeie și își dorește lucruri speciale care să o încânte, așa cum este un parfum deosebit, un voucher la magazinele ei preferate de unde poate face cumpărături, o bijuterie deosebită sau un accesoriu prețios.

Fiecare femeie are propriile ei dorințe ascunse iar datoria ta este să le descoperi și să le îndeplinești.

Alte idei de cadouri deosebite pe care le poți cumpăra pentru mama ta dar care sigur o vor impresiona sunt sejururile în diverse destinații în care i-ar plăcea să ajungă, bilete la teatru sau film, etc.

Dar dacă ea este o femeie care preferă cadourile mai practice, atunci poți alege o cutie superbă pentru bijuteriile ei, albume foto presărate cu cele mai frumoase amintiri sau ceva doar pentru sufletul ei.


Parfum de lux

Sursa foto: Pexels
 

De asemenea, dacă ești în căutarea unui dar practic, mai poți opta pentru cadouri de Crăciun pentru mama gourmet. Mai ales dacă mama ta preferă oricând să savureze un preparat delicios sau să pregătească mâncărurile tale preferate pentru acele momente când mergi în vizită. 

Așadar, poți să îi acorzi o pauză de la a găti și să o răsfeți cu un coș cadou plin de bunătăți rafinate pe gustul ei.
 
 

Cadouri de Crăciun pentru părinți

Cadouri de Crăciun pentru părinți

Sursa foto: Pexels
 

Este timpul să te oprești din alergat și să te concentrezi asupra la ceea ce este cu adevărat important: să le găsești părinților un cadou deosebit care să le arate cât de mult îi apreciezi. Părinții sunt acolo pentru tine oricând ai nevoie de un sfat și de sprijinul lor. Tocmai de aceea este important să le dăruiești cadouri care să aibă o semnificație deosebită și să le arate cât de mult îi respecți și îi apreciezi.

Cadoul tău nu trebuie să fie scump sau consistent deoarece dragostea și respectul nu se măsoară în bani. Este suficient ca darul tău să fie făcut din suflet și inspirat din cele mai ascunse dorințe ale lor. 

De exemplu, dacă dorești să le faci un cadou special poți alege un album foto în care să așezi cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Alte idei de cadouri pe care le mai poți alege sunt ceasurile de perete, seturi de pahare personalizate, un televizor numai bun pentru a urmări filmele preferate la final de săptămână, obiecte de colecție precum tablouri sau chiar cutii pentru bijuterii sau pentru ceasuri în care să își păstreze intacte accesoriile prețioase.

În cazul în care nu rezonezi cu ideea de a le oferi un dar precum cele pe care le-am sugerat anterior, atunci poți oricând să te orientezi către un dar potrivit pentru ambii părinți precum cel de mai jos: 

Cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru părinți sunt cele care reușesc să smulgă un zâmbet și să creeze fericire.

Nu este important cât de mult a costat cadoul tău ci bucuria pe care ai reușit să le-o creezi de sărbători.

Fericirea este molipsitoare iar tu te vei simți extraordinar, iar de asta suntem 100% siguri.

 

Cadouri de Crăciun pentru soț/soție

Cadouri de Crăciun pentru soț-soție

Sursa foto: Pexels
 

Dacă îl întrebi pe el, cu siguranță îți va spune că nu are nevoie de nici un cadou deoarece nu îi lipsește absolut nimic. Dar nu poți lăsa o astfel de ocazie specială precum Crăciunul să treacă fără a-i dărui măcar ceva simbolic. 

Însă, mai ales dacă au trecut deja zece ani de căsnicie pare că ai epuizat toate ideile posibile iar să îi cumperi același lucru în fiecare an poate să fie de-a dreptul dezamăgitor.

Așadar, ce ai putea să îi cumperi, astfel încât să te asiguri că va face impresie bună și îl va surprinde în mod plăcut? 

Printre ideile noastre se numără ceasurile de mână, gadgeturi pentru telefon sau pentru calculator și laptop. Nu este nevoie să reinventezi roata pentru a găsi cadouri de Crăciun pentru soț. 

Poți să te inspiri după personalitatea lui, preferințele pe care le are, vârsta, dorințele sau chiar să îi cumperi acel dar la care visează de foarte mult timp.

Dacă este vorba despre un cadou pentru soția ta, atunci Crăciunul este o ocazie deosebită prin care să îi demonstrezi că apreciezi toate lucrurile pe care le-a făcut pentru voi, să îi mulțumești pentru toate serile în care a fost ultima care s-a culcat pentru a termina de spălat vasele, i-a pregătit pentru copii și pentru multe alte milioane de lucruri.

Deși ai putea oricând să plănuiești o vacanță romantică în doi, vrei să îi arăți aprecierea ta și printr-un cadou mai deosebit. Poți să îi cumperi o bijuterie din argint sau din alte metale prețioase, acea geantă drăguță care s-ar potrivi cu rochia aceea nouă, un portofel umplut cu tot felul de mici daruri pe care le poate folosi de-a lungul anului (abonament la sală sau la spa, un card de cumpărături, cupoane de reduceri la magazinele ei preferate, etc.). 

Atunci când cauți cadouri de Crăciun pentru soție, acestea trebuie să fie de calitate și inspirate din dorințele ei cele mai ascunse.

Iar dacă te simți lipsit de inspirație sau ai nevoie de cadouri mai deosebite atunci vei putea găsi mai multe idei deosebite în magazinele online care vând diverse seturi sau coșuri cu diverse lucruri speciale pentru ea. 

 

Cadouri pentru bunici de Crăciun

Cadouri pentru bunici de Crăciun

Sursa foto: Pexels
 

Bunicii sunt acei oameni dragi care te iubesc necondiționat și te-au răsfățat încă de când erai mic. Dacă vrei să le mulțumești bunicilor tăi pentru tot ceea ce au făcut pentru tine de-a lungul timpului, atunci Crăciunul este ocazia perfectă pentru a le da un cadou potrivit.

Iată câteva idei care să te inspire: un jurnal foto cu cele mai frumoase amintiri, un set pentru prăjituri pentru bunica ta, un șorț personalizat, șosete călduroase pentru bunicul tău, bijuterii personalizate, o cutie pentru ceasuri și bijuterii în care să își țină cele mai prețioase posesiuni, un organizator pentru lucrurile personale, un set de portofele asortate, un ceas de perete cu cifre mari, electrocasnice pentru bucătărie și alte astfel de lucruri care știi că le-ar face viața mai frumoasă. 

Dar sunt și ocazii în care ai nevoie doar de cadouri mai simple, mai ales dacă ai nevoie de un dar cât mai rapid și nu mai ai timpul necesar să cauți ideea potrivită. 

În astfel de ocazii, poți să te rezumi la ceva simplu precum un coș cu bunătăți. Desigur, trebuie să te asiguri mai întâi că le vor putea consuma și nu au probleme de sănătate care să impună limite.
 
 

Cadouri pentru socrii de Craciun

Cadouri pentru socrii de Craciun

Sursa foto: investopia
 

Multe persoane simt o strângere pe suflet atunci când vine vorba despre socri și ar prefera ca ei să stea cât mai mult timp acasă.

Pe de altă parte, mai există acei socri deosebiți care sunt o binecuvântare pentru familia voastră. Însă, indiferent de sentimentele pe care le porți pentru socri, este important să le faci o supriză de sărbători prin a le oferi un cadou deosebit.

Un cadou ales cu grijă ar putea să îi facă pe socri să te aprecieze și să îți câștige puncte în plus. Mai ales dacă este primul Crăciun petrecut împreună, ai nevoie de câteva idei de cadouri pentru socri de Crăciun care să le demonstreze că nu și-au lăsat fiul sau fiica pe mâna oricui. 

Așadar ai putea să îi cumperi un tablou personalizat, mici bijuterii simbolice pentru femei și bărbați, seturi de halate pufoase personalizate, aparat de masaj, cărți pentru pasionații de lectură, telefoane pentru seniori, parfumuri de lux, ustensile moderne pentru grădinărit, portofele din piele, tocuri pentru ochelari și multe alte astfel de lucruri utile care știi că sunt esențiale pentru viața de zi cu zi.

Iar dacă totuși consideri că astfel de obiecte ar fi mult prea personale, atunci poți să te orientezi să cumperi coșuri cu bunătăți pentru amândoi. Un astfel de cadou se va dovedi o alegere inspirată mai ales dacă știi că apreciază oricând o ciocolată și o băutură fină la ocaziile speciale.

 

Top 10 cadouri de Crăciun ieftine

Top 10 cadouri de Crăciun ieftine

Sursa foto: Pexels
 

Există foarte multe momente din an în care te regăsești în căutarea cadoului potrivit pentru persoanele dragi iar adesea te poți confrunta cu dificultăți în a selecta produse care să arate bine și să aibă un preț convenabil în același timp.

Atunci când bugetul este limitat, pare că este nevoie să faci o serie de compromisuri Și totuși, sunt câteva lucruri pe care le poți face pentru a dărui indiferent de situație. 

În primul rând, trebuie să îți faci un plan bun de acțiune, mai exact să cumperi dintr-un magazin online deoarece este mult mai ușor să compari prețurile. De asemenea, gândește-te la cadouri universale care au o valoare mai greu de estimat. 

Există multe magazine online unde poți găsi reduceri de sezon sau să găsești obiecte care au un preț rezonabil dar sunt compatibile cu personalitatea și dorințele celor pentru care se adresează.

Dacă nu știi ce să cumperi, atunci descoperă zece idei de cadouri de Crăciun ieftine care se vor potrivi în toate ocaziile în care ai nevoie să faci o surpriză deosebită pentru cineva drag sau să oferi un cadou reușit indiferent dacă nu cunoști atât de bine persoana respectivă. 

Așadar, descoperă top 10 cadouri de Crăciun care merită să fie cumpărate și care vor ajunge direct la sufletul celui care le primește. 

 

Cadouri de Crăciun personalizate sau handmade

Cadouri de Crăciun personalizate sau handmade

Sursa foto: Pexels
 

Dacă vei alege cadouri de Crăciun personalizate atunci nu vei da greș deoarece acestea sunt apreciate de toată lumea, indiferent de personalitate sau de dorințele pe care le au. În plus, cadourile personalizate se potrivesc indiferent de ocazie și indiferent de gusturi.

Avantajul acestora este unicitatea și originalitatea cu care sunt înzestrate. În materie de cadouri de Crăciun personalizate poți alege orice obiect care consideri că se potrivește gusturilor persoanei pentru care se adresează începând de la căni, tricouri, obiecte decorative pentru casă și multe altele, care conțin un mesaj în ton cu ocazia, un text semnificativ pentru persoana căreia i se adresează sau chiar o fotografie. 

Dacă îți dorești ceva unic sau care să iasă în evidență prin faptul că este special creat pentru persoana la care te-ai gândit, atunci poți alege cadouri de Crăciun handmade. 

Poate să fie o bijuterie, un obiect pentru casă, ceva decorativ pentru dormitor sau un obiect compatibil cu pasiunile pe care le are o persoană.
Dar dacă simți că totuși ai mai dori să adaugi ceva în plus, atunci îți recomandăm să optezi pentru daruri precum cel din imaginea de mai jos: 

Fără îndoială, cadourile personalizate au un rol special atunci când sunt oferite și este incredibil cum poți doar prin simpla personalizare cu un nume, o fotografie sau un mesaj de tip text să subliniezi valoarea unui cadou. 

Personalizarea adaugă o notă intimă darului tău și îl face să fie special și de neuitat.

Dacă îți place să faci cadouri atunci este posibil să îți placă și următoarea idee:

 

Cadouri mici simbolice, deosebite si originale de Craciun

Cadouri mici simbolice, deosebite si originale de Craciun

Sursa foto: Pexels 
 

Atunci când trebuie să te gândești la un cadou, există atât de multe lucruri pe care trebuie să le iei în calcul începând de la genul destinatarului, ocazia pentru care se adresează, gradul de rudenie dar și bugetul pe care l-ai alocat. 

Îți recomandăm să te pui în pielea destinatarului pentru câteva minute și să te gândești care sunt preferințele sale? Este important ca darul tău să îl facă să se simtă unic și special mai ales de sărbători.

De multe ori, avem nevoie doar de cadouri mici de Crăciun care au mai mult un caracter simbolic. Mai ales dacă se organizează Secret Santa la birou sau vizitezi o persoană în preajma sărbătorilor pentru astfel de ocazii ai nevoie doar de cadouri originale de Crăciun dar care sunt mai mult simbolice. 

Poți cumpăra o ramă foto, o cană personalizată, o casetă de bijuterii sau un set de accesorii pentru vin. Mergând pe ideea că ai nevoie de cadouri deosebite de Crăciun, poți alege, de exemplu și un coș cadou cu bunătăți și băuturi rafinate care să bucure întreaga familie. 

 

Cadouri haioase si traznite de Craciun

Cadouri haioase si traznite de Craciun

Sursa foto: Pexels
 

Râsul te ajută să fii mai optimist, mai binevoitor și mai generos. Dacă ai în vedere să cumperi cadouri haioase de Crăciun, atunci trebuie să ții cont neapărat ca destinatarul să aibă simțul umorului, în caz contrar există riscul ca darul tău să fie perceput greșit.

De asemenea, atunci când faci cadouri amuzante de Crăciun trebuie să te asiguri că darul tău este inteligent, de calitate, potrivit relației și neapărat să se potrivească personalității persoanei pentru care se adresează.

Așadar, înainte de a da banii pe o cană cu coadă de ren și căciuliță de Moș Crăciun, este important să te asiguri că va aprecia un astfel de cadou.

În general, atunci când vine vorba despre un cadou haios, este important să te asiguri că obiectul pe care l-ai ales poate să îl facă să râdă. 

Persoanele care adoră oricând o porție bună de râs, vor aprecia cu siguranță acele tricouri amuzante, căni personalizate cu diverse texte haioase și multe alte astfel de obiecte care se pot transforma negreșit într-un dar care nu va putea fi uitat cu prea multă ușurință.

Dacă vrei să plusezi pentru un cadou care să fie amuzant dar și care să poată fi savurat atunci îți recomandăm să adaugi și un coș cu diverse bunătăți fine.

Mai există și acea categorie de cadouri trăznite de Crăciun care sunt total ieșite din comun, dar în acest caz este recomandat să oferi astfel de daruri numai persoanelor pe care le cunoști foarte bine. 

De exemplu, șeful tău nu ar putea să aprecieze un cadou trăznit din partea ta, așa cum este un ceas de perete sub formă de pantof mai ales dacă știi despre el că este un bărbat conservator.

Alege cu grijă darurile amuzante și oferite persoanelor potrivite nu numai că vor smulge râsul dar și vor crea o amintire plăcută și mai ales unică.

 

Cele mai frumoase si inedite cadouri de Craciun

Cele mai frumoase si inedite cadouri de Craciun

Sursa foto: Pexels
 

Există momente în viață pe care nu le poți uita, indiferent de anii care trec iar așa este și Crăciunul, indiferent de relația pe care o ai cu persoanele din jurul tău, merită cel puțin o dată pe an să te gândești la toți și să alegi cele mai frumoase cadouri de Crăciun.

Cele mai frumoase daruri sunt cele care reușesc să stârnească emoții, să îndeplinească cele mai ascunse dorințe și mai ales să se potrivească persoanei pentru care se adresează.

Din seria de cadouri inedite de Crăciun, am ales câteva idei care ar putea să fie dăruite cu ușurință într-o astfel de ocazie și anume:

  • obiecte personalizate; 

  • puzzle 3D din lemn; 

  • mini frigider pentru cosmetice; 

  • hartă răzuibilă a lumii;

  • aparat de curățat pensule de machiaj; 

  • cutie pentru ceasuri;

  • seturi pentru aromaterapie; 

  • cutii pentru ceasuri și ochelari; 

  • set de pictură pe numere;

  • set de servire sushi.

Desigur, nu este neapărat necesar să optezi pentru un obiect atunci când faci un cadou deoarece poți să te orientezi și către un dar care să îi încânte simțurile. 
 

Cadouri de Crăciun cu livrare la domiciliu

Cadouri de Crăciun cu livrare la domiciliu

Sursa foto: Pexels 
 

Există și acele momente în care, chiar dacă ți-ai dori să ajungi să vizitezi pe toată lumea cu ocazia sărbătorilor de iarnă, uneori este imposibil. Pentru astfel de cazuri, poți opta să achiziționezi cadouri de Crăciun cu livrare la domiciliu. Mai ales dacă îți vei face cumpărăturile online, vei vedea că astfel de servicii sunt puse la dispoziția clienților în orice ocazie.

O astfel de idee este practică și atunci când vrei să îi faci o surpriză neașteptată unei persoane deosebite din viața ta. Cadourile cu livrare la domiciliu prezintă multe avantaje precum economia de timp, garanția că toate persoanele speciale din viața ta vor primi un cadou și nu numai. Aceste cadouri cu livrare la domiciliu sunt o alegere ideală pentru acele momente când vrei să oferi ceva deosebit într-un mod mai inedit.

Acum, că ți-am oferit ideile necesare, tot ce mai rămâne de făcut este să te gândești la tipurile de cadouri pe care să le cumperi persoanelor din viața ta și să ieși la liman cu cele mai originale și impresionante daruri.


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!